Günaydın hanımlar, sizin de aile hekiminiz değişti mi? bakanlığın bana gıcığı mı var🤦🏼♀️
Değişse bile ben yine doktoruma alırım sırayı zaten diğeri savak ggibi ilaç vermeyi bilmez eksik ilaç verir
ben ve eşim geri aldık, kızımı geri alamadık 🤦🏼♀️
evet degismis
saçma ***** iş yapıyorlar ya
sen ne yaptın doğurdun mu?
Benim değişmemiş ama değiştirmeyi düşünüyorum
ya isteyen değiştirir benim 10 yıllık aile hekimim 🤦🏼♀️
Kötü olmuş o zaman
6 kişilik ailemden ben ve büyük oğlumun aile hekimi değişmiş ne yaptıysam geri alamadım eski aile hekimimiz artık ailemizden biri gel ben hallederim senin işlemleri dedi öyle yapıyoruzz bi sağlık sistemini alt üst etmemişlerdi onuda yaptılar
bilgisayardan açınca yapabildik, hayır sağlık ocağı haber vermese haberimiz olmayacak
Benimki temmuz ayında değişmişti o aydan beri bizi verdikleri aile hekimi de başka yerde eğitimde 🤣 ailemizin hekimiyle aylardır tanışamadik
😂 😂 değişik olmuş sizinki de
Aylar önce bizimkide değişti yoğunluktan yeni doktorlar gelmiş onlara almışlardı bizleri
ama insan aile hekiminden memnunsa zorla değişmez ki🤦🏼♀️
Bizimki aynı. Yeni geldi zaten 5 ayı ancak dolmuştur. Bizim 2 yola bir değişir doktor zaten
benim 10 senedir aynı, memnunum değiştirmek istemiyordum da neyseki geri aldık
İnşallah değişmiştir eşim hiç sevmiyor du
Hep en son gittiğimizde bu adamı dövmeden değiştirelim diodu,😄 ama unutuyoruz zaten senede 1 gidince nerdeyse aklımıza gelmiyor
girin enabıza değiştirin 😂 😂 biz memnunuz sinir olduk o yüzden de hallettik sonunda😅
Bizimki değişmemiş çok kalabalık bir yer istesemde değiştiremiyorum zaten 🤣
😅 bizi de atmışlar da şükür geri aldık
Benim aynı il farklı semt bakmadım bir bakayım değişmiş mı acaba?
bi kontrol et, sinir oldum. 1 ay içinde değiştirebiliyorsun geri ama bizim sağlık ocağı haber vermeseydi ruhumuz duymazdı.
İnşallah değişmiştir , hiç memnun değilim kontenjan dolu olduğu için başka doktora da alamıyordum bakayım hemen
Maalesef değişmemiş 😣
Benim ve oğlumun hala aynı ama eşimin doktoruna nasi bakılıyor bulamadım..
eşin kendi bakar enabızdan
Ailede sadece benimki değişmiş niye böyle yaptılar anlamıyorum.
çok saçma, biz eşimle düzelttik kızım diğerinde kaldı zar zor ayarladık 🤦🏼♀️
Herşeyi değiştirmişler MHRS den randevu alınınca onaylama şeyini de kaldırmışlar gayri o iyi olmuş bak 😀
onu görmedim 😂 zaten o da saçmaydı
Sağlık Bakanlığından bizlere mesaj geldi değişti eskiye geri dönmek isterseniz şu tarihe kadar değişin diye. Bizde hemen eskiye geri döndük
bize mesaj da gelmedi, sağlık ocağındakiler söyledi de öyle haberimiz oldu
Bak böyle geldi hemen değiştik
yok gelmedi, numaramız da kayıtlı sistemde anlamadık 🤦🏼♀️
Senin postundan sonra baktım da değişmemiş ama keşke yakınımıza sağlık ocağı yapılsa da değişse. O kadar uzak ki arabasız gidilmiyor
sen değiştirebilirsin eğer istediğin yerde doluluk yoksa
Yakınımızda ki en yakın sağlık ocağı o maalesef
ha yapılsa yazmışsın, benim saplık ocağı uzak, en yakını bile uzak😂 doktorum liseden sınıf arkadaşım diye rahatım o yüzden gidiyorum
İyiymiş senin ki aslında geri dönemiyor musun
döndük güç bela, kızımı getirirken çok uğraştık sistem bize izin verdi, kızıma vermedi çok saçma bir şekilde neyseki hallettik
Değişmemiş değilse iyi olurdu ya çok ilgili bir doktor değil bizimkisi ebesi de bayağı bir suratsız bir şey. Laf sokup terslemeyi çok seviyorlar aslında değiştirebilirim de zaten çok gitmiyorum diye umursamadim
enabızdan değişiyor memnun değilsen çektiğine değmez
Değişmemiş ama keşke değişseydi Arda Bey hiçbir zaman yerinde bulunmuyor kapısındaki çalışma saatlerine göre geliyorum ama her geldiğinde izinli işi var dışarıda kaç defa şikayet ettim kimse şikayetlerimizi bile ciddiye almıyor.
değiştir canım enabızdan çok kolay
Diğer tüm hekimler dolu 🤷🏻♀️
Keşke değişse o kadar gıcık biri ki bilerek arayıp olmadığı günler gidiyorum
bi ben memnunum herhalde 😂 😂 yok mu yakınlarda başka sağlık ocağı enabızdan değiştirin
Kızımla kocamın kayıtlı olduğu Dr çok iyi ya onda iki kişi boşluk vardı sistem beni diğerine attı keşke kocamı ona atsaydı kadına grip olup gidiyorum ilaç vermek yerine sorguya çekiyor saçma sapan bir insan üstelik iki defa yanlış ilaç verdi arıyorum bilerek yoksa gidip kızımın kayıtlı olduğu Dr a muayene oluyorum
Değişmemiş Allahtan önceki sağlık ocağındaki drda hemşireler de gıcık bir tipti
beni hiç bilmediğim birine attılar deli oldum🤦🏼♀️
1,499,286 soru
24,489,731 cevap
357,519 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın