Bazı sebeplerden dolayı aile evindeyim. Ekranı ailem yüzünden o kadar çok alıyor ki anlatamam. Ekran görmemiş çocuğum ekrana bağımlı hale geldi. Ekrandan mı yaşından mı bilmiyorum ama ekran için deli gibi krize giriyor. Hiçbir oyuncağının yüzüne bakmıyor. Beni de sinirli bağıran anne olarak görüyor. Benden uzaklaşıyor bu yüzden. Oyuncakları ile nasıl barıştırabilirim, aramızda ki bağı nasıl güçlendirebilirim?
Sadece kararlılık ve işbirliği. 2 gün ağlayacak, siz de 2 gün kararlı ama sakin kalacaksınız. Kuzunuz ağlıyor diye panik olmayacaksınız. Kuzunuz kriz geçirdi diye yükselmeyeceksiniz. Anlıyorum ben senin üzüntünü yavrum, daha iyi hissettiğinde konuşalım diyeceksiniz. Ailenizde de hiç kimse ekran vermeyecek. Asla.
Ekranı kapattırarak çözebilirsin.
öyle ya da böyle ekranı yok ederek.
dışarı çıkın, gezin parka gidin, alışverişe gidin
Çocuğun kaç yaş eğer 2 yaş sonrası ise birlikte evcilik oynamak işe yarıyor
Ağlıyo diye pes edip vermeye devam ederseniz bırakmaz ağlasa da vermeyin kararlı olduğunuzu gösterin vazgeçecektir elbet
Arkadan fiş çek ve bozuldu de
Dikkatini çekecek etkinlikler yapabilirsin.mesela eskiden patates basma vardi resim dersinde.patatesi dilimleyip uzerine ağaç resim vs çizip kagida bastirma seklinde.beraber bu tür etkinlikler yapabilirsiniz..birlikte boyama yapin resim yapin zeka oyunları oynayin.boylelikle hem zihinsel olarak gelisir hem ekrani unutur
1,499,293 soru
24,489,823 cevap
357,531 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın