Selamlar,
Oruç tutanlar açısından ilk gününüz nasıldı 😌 Bende hafif enerji eksikliği dışında güzel geçti çok şükür. Bu arada biz yemek yiyeli yarım saat oldu. Sizler çayı da içtiniz çooktan🤗
Maşallah benim için çok güzel geçti inşallah hep böyle devam eder 23 hafta 5 günlük gebeyim çok şükür iyi geçti canım🤲🏻
Senin adına sevindim, inşallah zorlanmazsın 💜
İnşallah canım Allah razı olsun ❤️Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah🤲🏻
Elhamdülillah beklediğimden de güzel geçti tek sorunum uykusuzluk oldu sahura kadar yatmadım tam uyuyayım dedim bebiskom uyandı uyutmadi sabaha kadar tam uyudum kendini bilmezin biri bir çivi için saat 10.30 da matkap çalıştırdı büyük kızım korktu uyandı beni de uyku tutmadı artık kalkıp büyük kızımla ilgilendim kahvaltısını falan verdim sonra miniğim de kalktı derken maraton başladı 😅
İlk gün karmaşıklık oluyor, diğer günler uykun da hallolur 😊 Öğleden sonra çocuklarla beraber ben de dinlendim, rahat oldu bana.
Benim büyük kızım öğlen uyumaktan nefret eder gece yatmadan sabırsızlıkla sabah olmasını bekler küçük kızımda uykusu en fazla 20 dk o uyuyunca anca iş güç ama alışacağım buna da hatta bu gün çok zorlandım diye düşünüyordum çok şükür öyle olmadı emzirmeme rağmen çok iyi di
1,514,537 soru
24,698,073 cevap
368,756 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın