+1 oy
1,478 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,275 puan) tarafından

Selamlar, 

Oruç tutanlar açısından ilk gününüz nasıldı 😌 Bende hafif enerji eksikliği dışında güzel geçti çok şükür. Bu arada biz yemek yiyeli yarım saat oldu. Sizler çayı da içtiniz çooktan🤗

22 Cevaplar

0 oy
(479 puan) tarafından

Maşallah benim için çok güzel geçti inşallah hep böyle devam eder 23 hafta 5 günlük gebeyim çok şükür iyi geçti canım🤲🏻

(6,275 puan) tarafından

Senin adına sevindim, inşallah zorlanmazsın 💜

(479 puan) tarafından
+1

İnşallah canım Allah razı olsun ❤️Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah🤲🏻

-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Elhamdülillah beklediğimden de güzel geçti tek sorunum uykusuzluk oldu sahura kadar yatmadım tam uyuyayım dedim bebiskom uyandı uyutmadi sabaha kadar tam uyudum kendini bilmezin biri bir çivi için saat 10.30 da matkap çalıştırdı büyük kızım korktu uyandı beni de uyku tutmadı artık kalkıp büyük kızımla ilgilendim kahvaltısını falan verdim sonra miniğim de kalktı derken maraton başladı 😅 

(6,275 puan) tarafından

İlk gün karmaşıklık oluyor, diğer günler uykun da hallolur 😊 Öğleden sonra çocuklarla beraber ben de dinlendim, rahat oldu bana. 

(2,360 puan) tarafından

Benim büyük kızım öğlen uyumaktan nefret eder gece yatmadan sabırsızlıkla sabah olmasını bekler küçük kızımda uykusu en fazla 20 dk o uyuyunca anca iş güç ama alışacağım buna da hatta bu gün çok zorlandım diye düşünüyordum çok şükür öyle olmadı emzirmeme rağmen çok iyi di 

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 819 göst.
14 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Busraaaaaaaaa (9,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde 1anne1ogul (2,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
+2 oy
6 cevap 430 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,537 soru

24,698,073 cevap

368,756 kullanıcı