0 oy
153 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (19 puan) tarafından

Arkadaslar oglumun kis aylarinda surekli burnu akar,yani doktor dedi önemli bisey yok ,sümuklu anlicaniz.ama biraz hassas ve cok az kanayabilir burnu. Bugun krese gittim oglumu almaya,kucsgima aldim oglumu sarildim,ögretmeni dedi cocuklar kosarkene oglum dusmus burnu biraz kanamis yani sumugu kanliydihafif. Normaldede oluor bazen sildimde burnunu.,bende bisey olmaz dedim cunku oglum iyi glrunuordi.bende bisey Olmaz oglum ,gecer bisey olmaz önemli deil dedim ,normal konustum. Sonra oglum aldim geldim eve. Kendi kendime dusunuorum acaba keske deseydim biraz daha bakin dikkat li olun die,ne bilim cesaret almasinlar die.  Sizce dogrumu yaptim,yoksa yarin sabah biraktigimda,oglum burnum agruo dedi biraz ekstra gözunuz ustunde olsun diyimi?yoksa gerek yokmu?

1 cevap

0 oy
önce (45 puan) tarafından

Çok kafanıza takmayın bugün yaşananı, geçmiş artik, ama sabah kesinlikle öğretmene bilgi verin, burnunun kanamasyla alakalı.

önce (31 puan) tarafından

Yok canim birseyi yok eve geldimizden beri,ssdece kafama takildi yani bidaha olsun istemiorum,bende normalmis gibi konustum busefer korktum, iyice salmasinlar die. Yada gerek yokmu,yada ne diyim

Öğretmene söyleyin, hocam burnu çok hassas ona dikkat ederseniz cok memnun olurum diye kibarca söyleyin, emin olun  daha cok dikkat eder.

önce (31 puan) tarafından

Tamam canim cok tesekkur ederim

🌸😍

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 150 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yarin (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 592 göst.
0 oy