Kızlar balkonum büyük oturma odası gibi kullanırız yazın diye öyle yaptırdım baya güneş gören bi yer ikindi güneşi alıyor güneş akşama kadar içinde tül perde var elimde tam oraya oluyor ama elimle iki karış kısa altına perdeciye götürsem uzatcak bişi dikerlermi güpür fln modeli eski model ama çok yeni hiç kullanılmamış gibi güneşte ericek diye yenisini diktirmek yerine bu eskiyince yenisi diktiririm diyorum altına ekleme yaprlarmı acaba
o kadar uzun güpür var mıdır bilmiyorum ama yukarıdan da uzatabilir dikiş izi belli olur biraz ama olabilir.
Yukarıdan nasıl olur canım dikiş izi sıkıntı olmaz da yukarıda dügmeleri falan varya o yüzden sordum
yukarıyı kesecek, oraya ek yapacak ama alta ek yapmak perdecinin de kolayına gelir. pilesiyle falan uğraşmadan dümdüz diker alta.
Evet canım bende öyle düşündüm aynı mode bulmam zor olur Ek için perde eski model ama hiç kullanılmamış gibi duruyor o yüzden kıyamadım
istedikten sonra her şey mümkün. ucuz yollu tadilat istiyorsan altından iyi kötü ek yaptırırsın. biraz kötü görünür belki ama olur diye düşünüyorum.
Ya canım perde çok yeni duruyor belki 30 31 senelik perde kaynanamın perdesi tam benim balkona uyuyor ama yenilere taş çıkarır kimse inamıyor yeni dikilmiş gibi diyor ama bi tık kısa işte ucuz yollu tadilat değil amacım aslında ama elimdekini değerlendirmek istiyorum
Perde şıklığını korusun diyorsan iyi bir terziye git. belki ortadan bi yerden sanki onun süsüymüş gibi ek yapar (yeni modellerde var öyle perdeler. ben mutafığıma daha yeni yatay tüğcük çizgili bişey aldım)
ya da arkadaşın dediği gibi üstten düzgün bişeyler ayarlar.
ama üstten ya da ortadan özetle meşakkatli şekilde yaptırrısan fiyat yükselir diye düşünüyorum.
Bi perdeciye sorup bide terziye sorayım en iyisi hangisi yapabilirse
Saçak püskül olabilir
bordur gobi arasina gecer bi parca . yada altina gobekli bi parca dikebilir ama bence yeni almazsa aynı fiyata tirmemeden direk kısalttırmıştım yeni evime taşındığımda resmen yeni perde parası almıştı ki perdeci de tanıdık yani😂😂 sadece kesip dikecekti ama resmen yeni perde parası almış
Eskiden öyle geniş güpürlû perdeler vardı neden olmasın ama şuan güpür bulmak zor olabilir belki
1,499,926 soru
24,497,865 cevap
358,078 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın