+1 oy
253 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,827 puan) tarafından

Kızlar oğlum için dua eder misiniz ne olur. Dünün önceki akşamı kötüleşti acile götürdük çocuğumu yenidoğan yoğun bakıma aldılar. Dün görüş için yanına gittim entube etmişler oğlumu. Cihazlarla solunum desteği veriyorlar. Ağır zatürre geçiriyor dediler her şey 2 gün içinde oldu. Ablaları okuldan hastalık getirdi. Şükür o yavrularimda salgın nedeniyle sadece öksürük ve balgam var ilaç kullanıyorlar. Ama oğlumun durumu iyi değil. Premature doğmuştu zaten 54 günlük olduk ama miniğim savaş veriyor. Çok kötüyüm kızlar Allah rızası için dua edin ne olur kimin duası kabul olunur bilinmez . Kahroluyorum dünden beri gizli gizli ağlamaktan maf oldum diger çocuklarımada belli etmek istemiyorum. Ama çok kötüyum onu öyle cihazlara bağlı şekilde görmek çok kötü rabbim tez zamanda şifa versin oğluma bütün hasta olan anne kuzularına inşallah.

18 Cevaplar

0 oy
önce (397 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah yavruya canım tez zamanda kavuşursun İnşallah bebeğine 

önce (4,827 puan) tarafından

Amin amin Allah razı olsun canım 

-Reklam-
0 oy
önce (136 puan) tarafından

Canım cok gecmiş olsun dualarımda yerin var ezan vakti.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (4,137 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah 🤲 🤲 🤲 

Amin amin Allah razı olsun 

0 oy
önce (110 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kimseye evlat acısı vermesin Rabbim 🤲

Aminnn Allah razı olsun canım 

0 oy
önce (3,683 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım çok üzüldüm😢

Amin inşallah canım çok kötüyüm kaç gündür bugün gideceğim görmeye umarım iyi haberler alırım 

0 oy
önce (247 puan) tarafından

Su mübarek günlerde Allah yardımcınız olsun sifa versin insallah cok geçmiş olsun 

Aminn Allah razı olsun canım 

0 oy
önce (58 puan) tarafından

Rabbim şifa versin sağlıkla evine getirmeyi nasip etsin 

Merak etme  onlar çok güçlü oluyo Allahın izniyle iyi olacak 

Amin amin inşallah canım Allah razı olsun. İnşallah ama onu öyle gördüm ya içim eriyor kaç gündür çok kötüyüm eve geliyorum kendimi çok kötü hissediyorum 

önce (58 puan) tarafından

Çok iyi anlıyorum seni 

Bende yaşadım yani ne desek boş ciğer alev alev yaniyo 

Ama sen bol bol dua et 

0 oy
önce (233 puan) tarafından

Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuştursun mübarek Ramazanin yüzü suyu hürmetine 🤲🤲

Amin Allah razı olsun canım 

0 oy
önce (6,830 puan) tarafından

Allah şifa versin canim dikkat isteyen enfeksiyona acik olan bebekler entube neden ediyorlar ya acaba hastanede özel mi devlet mi

Devlet hastanesi canım. Solunumu yetersizmiş oksijen yeteri kadar gitmiyor. Zatürre olduğu için ciğerleri dolmuş o şekilde açmaya çalışıyoruz denildi

önce (6,830 puan) tarafından

Ya canim belli bur süre prematüre cocuklara oteller bedava bakıyordu bir araştır istersen

Özel hastaneler mi canım ? Bakayım araştırayim ama bu hastanede iyi hani büyük bir hastanede doğumu da burda yaptım 15 gün yine kuvezde kaldı erken doğum olduğu için güzel bakmıştılar

0 oy
önce (9,334 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun inşallah iyi olacak bebekler güçlü oluyor. Canım nasıl bir belirti oldu da götürdün hastaneye benimde bebeğim küçük kızım hasta bulaşır diye korkuyorum 

Kızlarım hastaydı öksürük balgam vardı salgın varmış zaten okuldan getirdi. Oğlumda geniz tıkandı burnunu sürekli açtık öksürüyordu. İkinci gün nefessiz kaldi morardı zatürre olmuş hemen

0 oy
önce (8,718 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah 

Amin inşallah Allah razı olsun 

0 oy
önce (1,921 puan) tarafından

Ah canım çok zor çok ... Seni çok iyi anlıyorum rabbim sana bağışlasın. Sağlıcakla çıksın o hastaneden. Rabbim kimseyi düşürmesin hastanelere 🥺♥️

Amin canım seni çok iyi biliyorum her postunu da okudum Rabbim şifa versin bütün kuzucuklara ❤️

0 oy
önce (119 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle tez vakitte şifa versin evladınıza amin amin amin.

Aminn inşallah Allah razı olsun canım 

0 oy
önce (7,491 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun miniğe :(

Amin inşallah çok teşekkür ederim 

Küçücük bedenleri ile öyle güçlüler ki sen duanı eksik etme 

Etmiyorum canım edermiyim hiç inşallah iyi olacak kuzucugum

İnşallah canım 

0 oy
önce (2,676 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin inşallah. En yakın zamanda sağlıkla hayırlısıyla yoğun bakımdan iyileşerek çıkar inşallah. Sağlıkla güle güle büyütün inşallah 

Amin amin inşallah görmeye geldim şimdi inşallah iyiye gidiyordur

önce (2,676 puan) tarafından

İnşallah güzel haberler alırsınız 

İnşallah canım 

0 oy
önce (4,864 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin mübarek günlerde inşallah 

Aminnn Allah razı olsun canım 

0 oy
önce (2,492 puan) tarafından

Üzülme canım bebekler cok güçlüler Allahın izniyle toparlar, ben bebek yogun bakımda çalıştım hastanede cabuk toparlıyorlar, damardan ilaç verecekler enfeksiyon yok olacak inşallah, sen dua et tevekkül et üzülme

Çok teşekkür ederim canım inşallah . Bugün gördüm miniğimi ilaç tedavisine başlanmış zaten buhar da veriyorlarmış 

0 oy
önce (6,815 puan) tarafından

Rabbim en kısa sürede şifa versin şu mübarek günler hürmetine 

Aminn inşallah Allah razı olsun 

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 669 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde D. 65 (252 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 532 göst.
0 oy
4 cevap 281 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eviminnesesi (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 244 göst.
17 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (1,260 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,848 soru

24,496,732 cevap

358,024 kullanıcı

...