Kızlar oğlum için dua eder misiniz ne olur. Dünün önceki akşamı kötüleşti acile götürdük çocuğumu yenidoğan yoğun bakıma aldılar. Dün görüş için yanına gittim entube etmişler oğlumu. Cihazlarla solunum desteği veriyorlar. Ağır zatürre geçiriyor dediler her şey 2 gün içinde oldu. Ablaları okuldan hastalık getirdi. Şükür o yavrularimda salgın nedeniyle sadece öksürük ve balgam var ilaç kullanıyorlar. Ama oğlumun durumu iyi değil. Premature doğmuştu zaten 54 günlük olduk ama miniğim savaş veriyor. Çok kötüyüm kızlar Allah rızası için dua edin ne olur kimin duası kabul olunur bilinmez . Kahroluyorum dünden beri gizli gizli ağlamaktan maf oldum diger çocuklarımada belli etmek istemiyorum. Ama çok kötüyum onu öyle cihazlara bağlı şekilde görmek çok kötü rabbim tez zamanda şifa versin oğluma bütün hasta olan anne kuzularına inşallah.
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah yavruya canım tez zamanda kavuşursun İnşallah bebeğine
Amin amin Allah razı olsun canım
Canım cok gecmiş olsun dualarımda yerin var ezan vakti.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah 🤲 🤲 🤲
Amin amin Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kimseye evlat acısı vermesin Rabbim 🤲
Aminnn Allah razı olsun canım
Rabbim şifa versin canım çok üzüldüm😢
Amin inşallah canım çok kötüyüm kaç gündür bugün gideceğim görmeye umarım iyi haberler alırım
Su mübarek günlerde Allah yardımcınız olsun sifa versin insallah cok geçmiş olsun
Aminn Allah razı olsun canım
Rabbim şifa versin sağlıkla evine getirmeyi nasip etsin
Merak etme onlar çok güçlü oluyo Allahın izniyle iyi olacak
Amin amin inşallah canım Allah razı olsun. İnşallah ama onu öyle gördüm ya içim eriyor kaç gündür çok kötüyüm eve geliyorum kendimi çok kötü hissediyorum
Çok iyi anlıyorum seni
Bende yaşadım yani ne desek boş ciğer alev alev yaniyo
Ama sen bol bol dua et
Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuştursun mübarek Ramazanin yüzü suyu hürmetine 🤲🤲
Amin Allah razı olsun canım
Allah şifa versin canim dikkat isteyen enfeksiyona acik olan bebekler entube neden ediyorlar ya acaba hastanede özel mi devlet mi
Devlet hastanesi canım. Solunumu yetersizmiş oksijen yeteri kadar gitmiyor. Zatürre olduğu için ciğerleri dolmuş o şekilde açmaya çalışıyoruz denildi
Ya canim belli bur süre prematüre cocuklara oteller bedava bakıyordu bir araştır istersen
Özel hastaneler mi canım ? Bakayım araştırayim ama bu hastanede iyi hani büyük bir hastanede doğumu da burda yaptım 15 gün yine kuvezde kaldı erken doğum olduğu için güzel bakmıştılar
Çok geçmiş olsun inşallah iyi olacak bebekler güçlü oluyor. Canım nasıl bir belirti oldu da götürdün hastaneye benimde bebeğim küçük kızım hasta bulaşır diye korkuyorum
Kızlarım hastaydı öksürük balgam vardı salgın varmış zaten okuldan getirdi. Oğlumda geniz tıkandı burnunu sürekli açtık öksürüyordu. İkinci gün nefessiz kaldi morardı zatürre olmuş hemen
Allah şifa versin inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun
Ah canım çok zor çok ... Seni çok iyi anlıyorum rabbim sana bağışlasın. Sağlıcakla çıksın o hastaneden. Rabbim kimseyi düşürmesin hastanelere 🥺♥️
Amin canım seni çok iyi biliyorum her postunu da okudum Rabbim şifa versin bütün kuzucuklara ❤️
Rabbim şafi ismiyle tez vakitte şifa versin evladınıza amin amin amin.
Aminn inşallah Allah razı olsun canım
Çok geçmiş olsun miniğe :(
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Küçücük bedenleri ile öyle güçlüler ki sen duanı eksik etme
Etmiyorum canım edermiyim hiç inşallah iyi olacak kuzucugum
İnşallah canım
Rabbim acil şifalar versin inşallah. En yakın zamanda sağlıkla hayırlısıyla yoğun bakımdan iyileşerek çıkar inşallah. Sağlıkla güle güle büyütün inşallah
Amin amin inşallah görmeye geldim şimdi inşallah iyiye gidiyordur
İnşallah güzel haberler alırsınız
Rabbim acil şifalar versin mübarek günlerde inşallah
Üzülme canım bebekler cok güçlüler Allahın izniyle toparlar, ben bebek yogun bakımda çalıştım hastanede cabuk toparlıyorlar, damardan ilaç verecekler enfeksiyon yok olacak inşallah, sen dua et tevekkül et üzülme
Çok teşekkür ederim canım inşallah . Bugün gördüm miniğimi ilaç tedavisine başlanmış zaten buhar da veriyorlarmış
Rabbim en kısa sürede şifa versin şu mübarek günler hürmetine
Aminn inşallah Allah razı olsun
1,499,848 soru
24,496,732 cevap
358,024 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın