Hayırlı günler bacılar ☺️ ☺️ 9 gün hastane sürecinden sonra şükür evime geldim bugün ilk iftar soframı hazırlayacağım Allahın izniyle 🤲 canım lazanya istedi ama yanına ne yapayım bilemedim patates çorbası mı yapsam yada ne yapsam fikir verebilecek olan varsa beklerim ☺️
Sizler neler yapacaksınız? ❤️ ❤️
Çok geçmiş olsun 🌸
Ben ıspanak mantı mercimek çorbası yapicam dünden pilav ve fasulye de var yeter de artar
Ramazan bereketi 🫶🏼
Ooh ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminin Allah kabul etsin 🤲 🤲 🤲 teşekkür ederim ❤️ ❤️
afedersinde lazanya nedir hic yapmadim yemedimde heralde ben iftarla soguk seyler seberim cacık olabilir
bende denim bı bakalım nasıl olacak canim afiyet olsun sekerim sade qyran yeter istersen salata yaparsin
Tamam canım teşekkür ederim 🤲 makarnayı ben önceden 1 dk haşlıyorum yoksa diri kalıyor gibi geliyor aklında bulunsun ❤️
tamam canim yarın akşam yapacam bugün corba pilav et kavurmasi menemen yaptim esimin istedikleri patates salatası okadar sey yaptırdı ay bide ciger kavurması ayrı adam tek corba içti menemen yedi 😂
Ama iftardan önce herkesin canı bişi istiyor boşver 😅şimdiden ellerine sağlık
sağol canım
ay şükür 💙çoook geçmiş olsun
lazanya ağır bir yemek, hafif bir çorba yapabilrsin
Allah razı olsun canım 🤲 🤲 ❤️ evet ne gider emin olamadım bende patates çorbası çok severim ama yakışır mı bilemedim
Geçmiş olsun.
Ezogelin çorbası, tereyağlı istiridye mantarı, tavuk sote, kara buğdaylı bulgur pilavı var bizde.
Lazanya da karbonhidrat, patates çorbası da. Bence yoğurtlu bir çorbayla dengelenebilir
Ellerinize sağlık afiyet olsun şimdiden menü çok güzelmiş😍
Evet doğru diyorsun hiç öyle düşünmedim birde prediyabetim kan şekerimi çok hızlı çıkarır
Merhaba canm bilmiyordum hastanede olduğunuzu çok geçmiş olsun 🌸 vallahi bnde ne yemek yapıcam bilmiyorum şimdi kalkıp evi biraz temizlemem lazım yatakları bile yeni topladım ramazan olduğu için gece çalışıyorum bu saate kadar pinekledim . Bence lazanyanın yanına mercimek çorbası yada yoğurtlı bir çorba gider
Teşekkür ederim canım 🤲 8 aylık kızım rsv ve bronşiolit oldu şükür iyi şimdi 9 gün kaldık eve dün geldim bende hastaneden getirdiğim herşeyi yıkadım şükür sadece evdeki çamaşırlar kaldı onlarıda halledersem anca öyle temizlerim evi 🤲 yoğurtlu çorba yaparım artık eşim normlde mercimek sever ama istemedi teşekkür ederim ❤️
Çok geçmiş olsn canm rabbim şifa versin . Rsv çok yayılmış zaten benimde kzıım çok öksürüyordu 5 yaşında geçenlerde doktıra götürdüm Rsv belirtşleri var korktım getşrdim diye . Doktorumuzda bana güldü derin 5 yaşında 2 yaş ve altında çok çok yaygın panik yapmayın sakin olun diye 😂 özelliklede 6 ay altı çocuklarda dahada önemliymiş direk akciğere iniyormuş ve hastaneye yatış yapıyolarmış . Sizde atlatmışsınız çok şükür 🩷 bu arada bende menüye karar verdim kremalı mantar çorbası , et döner , pirinç pilavı , salata yapucam inşallah
Evet kızım 8 aylık çok zor geçti maalesef 😟 şükür ki iyi şimdi benimde evde 3.5 yaşında oğlum var ona olmadı şükür çok korktum o da olacak diye 🤲 afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş ❤️ ❤️
Çok geçmiş olsun canım, günlerdir et köfte tavuk kıyma arasında mekik dokuyorum birde diyetteyim patates salatası yapıp bırakacağım oğluma da eksta bulgur yaparım o hiçbir şey yemiyor zaten eşimde evde yok zaten işte Rahatım 🤣
Teşekkür ederim canım 🤲 ❤️ ay evet bende nefret ediyorum dönüp dolaşıp aynı şeyleri yapmaktan ☺️ benimde eşim geceye gidecek iftarı yapıp uyur biraz sahur için birşeyler yaparım yanında götürür
Kıyma çıkarmıştım markete uğrasam lazanya alırdım ya postunu görünce aklıma geldi patlıcanlı bişey mi yapsam acaba yanınada cacık gider gibi
Hmm güzel duruyor kuzum teşekkür ederim 💞
Rica ederim ❤️
Evet cacıkta olur da ayran aldık ya yayla çorbası yapayım dedim ayran var ama çocuklar lazanya yemez belki hiç değilse yayla çorbası seviyorlar içerler. Ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden ❤️
Yağlamaya döndüm kararlılık diyincede ben 😂
Ayy ben de yarın yapayım 😂😂😂 yağlama bayılırım kız ellerine sağlık şimdiden 🤗
Ciger kavurma bulgur pilavi sehriye corbasi salata var
Ohh kokusu geldi burnuma 😍 afiyet bal olsun inşallah 🤲
Çok geçmiş olsun canım ❤️
İşkembe çorbası yapıyorum
Yanına pilav turşu
Ayran yada kola Türka
Teşekkür ederim bacım 🤲 ❤️ ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden 🤲 🤲 güzel olur
Kuru fasulye pilav turşu salata
Miss en güzeli ellerine sağlık 🤲 🤲 😍 ben beceremem kuru fasulyeyi o yüzden yapabilene saygım büyük ☺️
Teşekkürler canım sanada afiyet olsun
Çok geçmiş olsun bende tavuklu birşey yapacam ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Teşekkür ederim bacım 🤲 🤲 ay zaten ramazanlıkta insan hep tavuk et kıyma arasında kalıyor 😅
Valla öyle dün etti bu gün tavuk günü ama ne yemek yapacağımı bilemiyorum
Bende bilmiyorum eşim çok Sebze yemez o yüzden arada kalıyorum maalesef
Bende aynı şekilde sebze yemez kendisi
Bamyaya hasret kaldım 😅
Ben de bugün çorba pilav köfte fırında patates yapacağım Allah nasip ederse 🤗 pilavım varda zaten çorba köfte patates yapcam yanına işte 😂
Ohhh valla süper eşim de istedi dedi ben lazanya yapayım dedim o da seviyor tamam dedi hemde izinli gününde yapayım şuan uğraşamam yorgunum dedim 😅 afiyet olsun şimdiden 🤲 ❤️
Kiremit de köfte pilav piyaz cacık var bugün
Off mükemmel ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden 🤲 ❤️ ❤️
Tşk ederim senin de ellerine sağlık tekrar geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🤲 🤲 ❤️
çok geçmiş olsun canım. bizim bugün köfte patates günümüz:)) ezo gelin çorbası da var dünden yeterr.
Teşekkür ederim bacımm ❤️ Ay bende yapacaktım eşim istedi de benim canım lazanya istedi o da seviyor tamam dedi🤲 afiyet olsun canım şimdiden 🤲 ❤️
sizede afiyet olsun canım şimdiden Rabbim kabul etsin 🫶🏻
Kuru fasulye, et, bulgur ve mercimek çorbası yapıyorum.
Ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden Allah kabul etsin 🤲 🤲 ❤️
Eline sağlık canım bana göre lazanya önüne çorbaya ihtiyaç yok çünkü hem hamur hem etli tek başına yeterli bir yemek ek olarak salata olur yoğurtlu mezeler olur içecek olur
Ben 3 gündür davetliyim gittiğim her yerde patates pilav tatlılar vs. O yüzden bugün sebze yapacağım karnıbahar cennet çorbası çok az fırın makarna yapabilirim yada çıtır tavuk kızartabilirim ona karar vermedim
Yayla çorbası yapacağım canım çocuklar belki yemez lazanya hiç dğeilse çorba içsinler dedim 🤲 evet misafirlik genelde öyle oluyır 😅 ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun 🤲 ❤️
Teşekkür ederim canım seninde eline sağlık ♥️🌹
Vıcık vıcık soslu makarna yapacağım. Öyle bir canım çekiyor ki anlatamam 🤤 çok acıkıyorum bir de ya. Başka benim gibi olan yok mu?
Ay bende lazanya iç harcına eksra su koydum başemel sosada yarım bardak daha süt koydum 😅 akışkan olsun iyice diye demkki aynıyız 😅
Evet evet. Öyle soslu tüm yemeklere yiyeceklere bayılırım
Geçmiş olsun bende bugün halsizim
Menü de TAZE FASULYE ÇORBASI, BULGUR PİLAVI, TURŞU VE DÜNDEN KALMA MAKARNA, MERCİMEK KÖFTESİ VAR
Ay ne güzel hatırlattın buzlukta taze fasulyem var yarında onu yaparım ☺️ ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden 🤲 😻
Teşekkür ederim. Sana da afiyet olsun :)
Yoğurt çorbası, şehriye çorbası, soğan çorbası yapabilirsin..
Çok geçmiş olsun ben hastalıktan iki gündür yemek yapamadım bugün Nohut yemeği pilav yapacağım
Yayla çorbası yapacağım canım çocuklar belki yemez lazanya hiç dğeilse çorba içsinler dedim teşekkür ederim ❤️ sanada çok geçmiş olsun ellerine sağlık 🤲 😘
Kuru fasulye pirinç pilavı çorba salata tavuk şiş yanına patates çiğköfte çayın yanına baklava hazır Kuru yemiş hurma .kaynımi yemeğe çağırdım 7kisiler
Allah razı olsun pertim çıktı gittiler evi temizledim ama bura daha kalmış
Bacım sağlık olsun gerisi hallolur Allahın izniyle 🤲ben dün hastaneden çıktım inan toparlanamadım 2 küçük çocuk var kızım uyudu evi kaç posta topladım oğlum yine dağıttı hala ayakta bırakıp yatacağım inşallah kendime gelemedim çünkü hala feci yorgunum
Geçmiş olsun cnm insan yoruluyor tabi ama ben severim davet vermeyi yemin ederim değer bilinsin asla bulasikmis temizlikmis bnm için hiç şimdi oturdum bebe mi uyutucam bende
Bende öyleyim ama vefa yoksa nefret ediyorum 😅 ellerine sağlık canım
Tşk ederim cnm ♥️
1,500,226 soru
24,502,051 cevap
358,337 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın