0 oy
570 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,138 puan) tarafından

Hayırlı günler bacılar ☺️ ☺️ 9 gün hastane sürecinden sonra şükür evime geldim bugün  ilk iftar soframı hazırlayacağım Allahın izniyle 🤲 canım lazanya istedi ama yanına ne yapayım bilemedim patates çorbası mı yapsam yada ne yapsam fikir verebilecek olan varsa beklerim ☺️ 

Sizler neler yapacaksınız? ❤️ ❤️ 

27 Cevaplar

+1 oy
önce (3,710 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 🌸

Ben ıspanak mantı mercimek çorbası yapicam dünden pilav ve fasulye de var yeter de artar 

Ramazan bereketi 🫶🏼

önce (4,138 puan) tarafından
+1

Ooh ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminin Allah kabul etsin 🤲 🤲 🤲 teşekkür ederim ❤️ ❤️ 

-Reklam-
+1 oy
önce (117 puan) tarafından

afedersinde lazanya nedir hic yapmadim yemedimde heralde ben iftarla soguk seyler seberim cacık olabilir 

bende denim bı bakalım nasıl olacak canim afiyet olsun sekerim sade qyran yeter istersen salata yaparsin

Tamam canım teşekkür ederim 🤲 makarnayı ben önceden 1 dk haşlıyorum yoksa diri kalıyor gibi geliyor aklında bulunsun ❤️ 

tamam canim yarın akşam yapacam bugün corba pilav et kavurmasi menemen yaptim esimin istedikleri patates salatası okadar sey yaptırdı ay bide ciger kavurması ayrı adam tek corba içti menemen yedi 😂

Ama iftardan önce herkesin canı bişi istiyor boşver 😅şimdiden ellerine sağlık 

+1

sağol canım 

+1 oy
önce (10,203 puan) tarafından

ay şükür 💙çoook geçmiş olsun

lazanya ağır bir yemek, hafif bir çorba yapabilrsin 

Allah razı olsun canım 🤲 🤲 ❤️  evet ne gider emin olamadım bende patates çorbası çok severim ama yakışır mı bilemedim 

+1 oy
önce (8,588 puan) tarafından

Geçmiş olsun. 

Ezogelin çorbası, tereyağlı istiridye mantarı, tavuk sote, kara buğdaylı bulgur pilavı var bizde. 

Lazanya da karbonhidrat, patates çorbası da. Bence yoğurtlu bir çorbayla dengelenebilir

Ellerinize sağlık afiyet olsun şimdiden  menü çok güzelmiş😍

Evet doğru diyorsun hiç öyle düşünmedim birde prediyabetim kan şekerimi çok hızlı çıkarır

+1 oy
önce (7,729 puan) tarafından

Merhaba canm bilmiyordum hastanede olduğunuzu çok geçmiş olsun 🌸 vallahi bnde ne yemek yapıcam bilmiyorum şimdi kalkıp evi biraz temizlemem lazım yatakları bile yeni topladım ramazan olduğu için gece çalışıyorum bu saate kadar pinekledim . Bence lazanyanın yanına mercimek çorbası yada yoğurtlı bir çorba gider 

Teşekkür ederim canım 🤲 8 aylık kızım rsv ve bronşiolit oldu şükür iyi şimdi 9 gün kaldık eve dün geldim bende hastaneden getirdiğim herşeyi yıkadım şükür sadece evdeki çamaşırlar kaldı onlarıda halledersem anca öyle temizlerim evi 🤲 yoğurtlu çorba yaparım artık eşim normlde mercimek sever ama istemedi teşekkür ederim ❤️ 

önce (7,729 puan) tarafından

Çok geçmiş olsn canm rabbim şifa versin . Rsv çok yayılmış zaten benimde kzıım çok öksürüyordu 5 yaşında geçenlerde doktıra götürdüm Rsv belirtşleri var korktım getşrdim diye . Doktorumuzda bana güldü derin 5 yaşında 2 yaş ve altında çok çok yaygın panik yapmayın sakin olun diye 😂 özelliklede 6 ay altı çocuklarda dahada önemliymiş direk akciğere iniyormuş ve hastaneye yatış yapıyolarmış . Sizde atlatmışsınız çok şükür 🩷 bu arada bende menüye karar verdim kremalı mantar çorbası , et döner , pirinç pilavı , salata yapucam inşallah

Evet kızım 8 aylık çok zor geçti maalesef 😟 şükür ki iyi şimdi benimde evde 3.5 yaşında oğlum var ona olmadı şükür çok korktum o da olacak diye 🤲 afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş ❤️ ❤️ 

+1 oy
önce (4,889 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım, günlerdir et köfte tavuk kıyma arasında mekik dokuyorum birde diyetteyim patates salatası yapıp bırakacağım oğluma da eksta bulgur yaparım o hiçbir şey yemiyor zaten eşimde evde yok zaten işte Rahatım 🤣

Teşekkür ederim canım 🤲 ❤️ ay evet bende nefret ediyorum dönüp dolaşıp aynı şeyleri yapmaktan ☺️ benimde eşim geceye gidecek iftarı yapıp uyur biraz sahur için birşeyler yaparım yanında götürür 

+1 oy
önce (11,549 puan) tarafından

Kıyma çıkarmıştım markete uğrasam lazanya alırdım ya postunu görünce aklıma geldi patlıcanlı bişey mi yapsam acaba yanınada cacık gider gibi

Hmm güzel duruyor kuzum teşekkür ederim 💞 

önce (261 puan) tarafından

Rica ederim ❤️

Evet cacıkta olur da ayran aldık ya yayla çorbası yapayım dedim ayran var ama çocuklar lazanya yemez belki hiç değilse yayla çorbası seviyorlar içerler. Ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden ❤️ 

Yağlamaya döndüm kararlılık diyincede ben 😂

Ayy ben de yarın yapayım 😂😂😂 yağlama bayılırım kız ellerine sağlık şimdiden 🤗

+1 oy
önce (7,585 puan) tarafından

Ciger kavurma bulgur pilavi sehriye corbasi salata var

Ohh kokusu geldi burnuma 😍 afiyet bal olsun inşallah 🤲 

+1 oy
önce (4,581 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım ❤️ 

İşkembe çorbası yapıyorum 

Yanına pilav turşu 

Ayran yada kola Türka 

Teşekkür ederim bacım 🤲 ❤️ ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden 🤲 🤲 güzel olur 

+1 oy
önce (64 puan) tarafından

Kuru fasulye pilav turşu salata

Miss en güzeli ellerine sağlık 🤲 🤲 😍 ben beceremem kuru fasulyeyi o yüzden yapabilene saygım büyük ☺️ 

önce (64 puan) tarafından
+1

Teşekkürler canım sanada afiyet olsun 

+1 oy
önce (1,262 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bende tavuklu birşey yapacam ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum 

Teşekkür ederim bacım 🤲 🤲 ay zaten ramazanlıkta insan hep tavuk et kıyma arasında kalıyor 😅 

Valla öyle dün etti bu gün tavuk günü ama ne yemek yapacağımı bilemiyorum 

Bende bilmiyorum eşim çok Sebze yemez o yüzden arada kalıyorum maalesef 

Bende aynı şekilde sebze yemez kendisi

Bamyaya hasret kaldım 😅 

+1 oy

Ben de bugün çorba pilav köfte fırında patates yapacağım Allah nasip ederse 🤗 pilavım varda zaten çorba köfte patates yapcam yanına işte 😂

Ohhh valla süper eşim de istedi dedi ben lazanya yapayım dedim o da seviyor tamam dedi hemde izinli gününde yapayım şuan uğraşamam yorgunum dedim 😅 afiyet olsun şimdiden 🤲 ❤️ 

+1 oy
önce (8,272 puan) tarafından

Kiremit de köfte pilav piyaz cacık var bugün 

Off mükemmel ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden 🤲 ❤️ ❤️ 

önce (8,272 puan) tarafından

Tşk ederim senin de ellerine sağlık tekrar geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah

Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🤲 🤲 ❤️ 

+1 oy
önce (3,027 puan) tarafından

çok geçmiş olsun canım. bizim bugün köfte patates günümüz:)) ezo gelin çorbası da var dünden yeterr.

Teşekkür ederim bacımm ❤️ Ay bende yapacaktım eşim istedi de benim canım lazanya istedi o da seviyor tamam dedi🤲 afiyet olsun canım şimdiden 🤲 ❤️ 

önce (3,027 puan) tarafından
+1

sizede afiyet olsun canım şimdiden Rabbim kabul etsin 🫶🏻

+1 oy
önce (19,219 puan) tarafından

Kuru fasulye, et, bulgur ve mercimek çorbası yapıyorum.

Ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden Allah kabul etsin 🤲 🤲 ❤️ 

+1 oy
önce (2,488 puan) tarafından

Eline sağlık canım bana göre lazanya önüne çorbaya ihtiyaç yok çünkü hem hamur hem etli tek başına yeterli bir yemek ek olarak salata olur yoğurtlu mezeler olur içecek olur 

Ben 3 gündür davetliyim gittiğim her yerde patates pilav tatlılar vs. O yüzden bugün sebze yapacağım karnıbahar cennet çorbası çok az fırın makarna yapabilirim yada çıtır tavuk kızartabilirim ona karar vermedim

Yayla çorbası yapacağım canım çocuklar belki yemez lazanya hiç dğeilse çorba içsinler dedim 🤲 evet misafirlik genelde öyle oluyır 😅 ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun 🤲 ❤️ 

önce (2,488 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım seninde eline sağlık ♥️🌹

+1 oy
önce (8,362 puan) tarafından

Vıcık vıcık soslu makarna yapacağım. Öyle bir canım çekiyor ki anlatamam 🤤 çok acıkıyorum bir de ya. Başka benim gibi olan yok mu? 

Ay bende lazanya iç harcına eksra su koydum başemel sosada yarım bardak daha süt koydum 😅 akışkan olsun iyice diye demkki aynıyız 😅 

önce (8,362 puan) tarafından

Evet evet. Öyle soslu tüm yemeklere yiyeceklere bayılırım 

+1 oy
önce (113 puan) tarafından

Geçmiş olsun bende bugün halsizim 

Menü de TAZE FASULYE ÇORBASI, BULGUR PİLAVI, TURŞU VE DÜNDEN KALMA MAKARNA, MERCİMEK KÖFTESİ VAR 

Ay ne güzel hatırlattın buzlukta taze fasulyem var yarında onu yaparım ☺️ ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden 🤲 😻 

önce (113 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim. Sana da afiyet olsun :) 

+1 oy
önce (5,178 puan) tarafından

Yoğurt çorbası, şehriye çorbası, soğan çorbası yapabilirsin..

Çok geçmiş olsun  ben hastalıktan iki gündür yemek yapamadım bugün Nohut yemeği pilav yapacağım 

Yayla çorbası yapacağım canım çocuklar belki yemez lazanya hiç dğeilse çorba içsinler dedim teşekkür ederim ❤️ sanada çok geçmiş olsun ellerine sağlık 🤲 😘 

+1 oy
önce (7,522 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kuru fasulye pirinç pilavı çorba salata tavuk şiş yanına patates çiğköfte çayın yanına baklava hazır Kuru yemiş hurma .kaynımi yemeğe çağırdım 7kisiler 

Allah razı olsun pertim çıktı gittiler evi temizledim ama bura daha kalmış 

image

Bacım sağlık olsun gerisi hallolur Allahın izniyle 🤲ben dün hastaneden çıktım inan toparlanamadım 2 küçük çocuk var kızım uyudu evi kaç posta topladım oğlum yine dağıttı hala ayakta bırakıp yatacağım inşallah kendime gelemedim çünkü hala feci yorgunum 

Geçmiş olsun cnm insan yoruluyor tabi ama ben severim davet vermeyi yemin ederim değer bilinsin asla bulasikmis temizlikmis bnm için hiç şimdi oturdum bebe mi uyutucam bende

Bende öyleyim ama vefa yoksa nefret ediyorum 😅 ellerine sağlık canım 

Tşk ederim cnm ♥️ 

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 477 göst.
23 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,585 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 384 göst.
20 Ocak 2026 Ev & Yaşam kategorisinde zeyneb34 (1,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
8 Ocak 2026 Yemek-Tarifler kategorisinde Prensannesi.. (551 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,226 soru

24,502,051 cevap

358,337 kullanıcı

...