Robot süpürge gerçekten işe yarıyor mu?

0 oy
246 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (8,432 puan) tarafından

Eşim duymasın bu haberi valla komple söker atar 🤦🏻‍♀️ elim ayağım oldu o benim 

image

4 Cevaplar

0 oy
(1,164 puan) tarafından

Bu bilinen bir haberdi zaten. Kullandığımız her elektronik aletler hepsi aynı işlevi görüyor. 

(8,432 puan) tarafından

Ya bu evin içinde Fink atıyor ya daha tehlikeli demek

Diğerleri Bir odada sabit. Telefon var ondada ekranı kapatırsın bi

-Reklam-
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Bir ara bir markada supurgeleri hacklemislerdi de sahiplerine küfür ediyordu 😀

(8,432 puan) tarafından

Evet o haberide görmüştüm. Bizlere uğramaz inşallah 🤦🏻‍♀️

0 oy
(13,254 puan) tarafından

1 markaya ait süpürgede çıkmıştı bu, hackleyen kullanıcılar küfrediyordu falan😂😂

(8,432 puan) tarafından

Evet öyle birşeyde olmuş .. ya benim evim kim niye merak edip izlesin oda var. Hani bilindik kişilere yapılır belkide 😂

(13,254 puan) tarafından

ya işte bir şey bulursak diye de o kadar kolay değil. 

bi de genelde kullanıcı hatasından oluyor böyle şeyler. 

atıyorum evde biri virüslü maili açar, hacker oradan o kişinin bilgisayarına, telefonuna erişir, oradan İnternete sonra da o evde bağlı olan cihazlara gibi

(8,432 puan) tarafından

Hadi her şeyi anlıyorumda 

Buzdolabına niye wi-fi koyarlar ne işe yarar 😅 buzdolabının üzerinde wi-fi yazıyor 

(13,254 puan) tarafından

işte akıllı ev yapıyorlar 😂 ama buz dolabı cidden garip oluyor. fırın, klima vs neyse ama

aslında fırın da mantıksız, yemeği hazırla fırına koy gelmeden pişir, mantık iyi de o yemek kaç sat kalacak fırında? bozulur 😂😂

çamaşır bulaşık da erteleme tuşu var, o yüzden onlara da gereksiz 😂

(8,432 puan) tarafından

Aynn ya fırına koysak bozulur . Börek felan olur anca . 

Herşeye wi-fi kondurdular .

0 oy
(1,877 puan) tarafından

O zaman ne diyoruz iyiki bundanim yok 😂😂😂🤣 

Kendimi motive etme şeklim 

(8,432 puan) tarafından

Eşimi ne zor ikna ettiydim . Oda bundan istemiyordu kamera var önünde die

Bende dedim sanki Cumhurbaşkanı malikanesi kim niye izlesin bizi 😅

(1,877 puan) tarafından

Ama sonuç ortada esinbhakliymis özel alanı izliyorlar bide yaa 

(8,432 puan) tarafından

He ya haberi görmez inşallah 🤭 zaten robot süpürge oğlumun odasında duruyor bende robotun süpürdüğü yerlere gitmeyim bare yada yanında üstümü felan değiştirmeyim

Kendimce çare bulayım 

(1,877 puan) tarafından

Bencede öyle yapın en iyisi

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Robot süpürgeler gerçekten evi temizlemeye yetiyor mu?
Robot süpürgeler, yüksek emiş gücü ve sensör teknolojileri sayesinde günlük toz ve kirleri temizlemede oldukça başarılıdır. Özellikle evcil hayvan sahipleri veya yoğun çalışan bireyler için günlük rutin temizlik yükünü yüzde 80 oranında azaltarak pratik bir çözüm sunar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Robot süpürge seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Robot süpürge seçerken en önemli faktörler emiş gücü, haritalama teknolojisi ve pil ömrüdür. Lidar sensörlü modeller engelleri daha iyi aşarken, mop özelliği bulunan süpürgeler hem süpürme hem silme yaparak tam kapsamlı temizlik sağlar.
Robot süpürgelerin bakım ve temizliği nasıl yapılır?
Robot süpürgelerin performansını korumak için toz haznesini her kullanım sonrası boşaltmak gerekir. Filtreleri ayda bir kez temizlemeli, yan fırçalara dolanan saçları düzenli aralıklarla çıkarmalı ve sensörlerini yumuşak bir bezle silerek tozdan arındırmalısınız.
Robot süpürge alırken marka tercihi neden önemlidir?
Marka tercihi, özellikle yedek parça bulunabilirliği ve yazılım güncellemeleri açısından kritik öneme sahiptir. Tanınmış markalar haritalama hatalarını düzenli güncellemelerle giderir ve uygulama desteği sayesinde süpürgeyi uzaktan kontrol etme imkanını daha kararlı sunar.
Robot süpürge fiyatları neye göre belirlenir?
Robot süpürge fiyatlarını temel olarak emiş gücü, batarya kapasitesi ve akıllı navigasyon özellikleri belirler. Kendi kendini boşaltan istasyonlu modeller veya gelişmiş yapay zeka nesne algılama teknolojisine sahip olanlar, standart modellere göre daha yüksek fiyat segmentinde yer alır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 402 göst.
0 oy
6 cevap 454 göst.
+1 oy
3 cevap 241 göst.
8 Ağustos 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Pakize333 (9,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,139 göst.

Kategoriler

1,506,345 soru

24,589,513 cevap

362,972 kullanıcı

...