0 oy
276 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından

Kızlar şöyle söyliyim kayınvalidemle aram ilk zamanlar çok iyiydi biz eşimle hep tartışmalar yaşadık her tartışma yaşadığımızızda her kavga ettiğimizde onlara yansıdı ben yansıtmasam da benim eşim yansıttı kayınvalidem de büyük ihtimalle taraf oldu yani olmuyorum dese de taraf oluyor bir anda bana sıcakken soğuk davranmaya başladı bir anda ama hani selamı sabahı kesti o şekilde düşünün benim eşim alkol içiyor o gün de eve gelmedi evin önünde arabanın içinde uyuyakalmış benim kayınvalidem de zannetmiş ki ben onu eve almadığım için arabada yatmış sen benim almadıysan ben de seni kendi evime almayacağım demişti bana her neyse eşime de soğuk davranıyor bana da soğuk davranıyor ben ilk başta çok takıyordum ama şu an takmıyorum mesela dün görümcemgile gittik sadece sarılıp elini öpmedim kafamı indirdim hani selamünaleyküm dedim bla selam verdim yani ne o bizle konuştuğu ne biz onla konuştuk giderken de hadi görüşürüz anne dedim o da görüşürüz dedi şimdi ortada bir sebep yok ben onun kalbini kırmadım ona kötü bir kelime etmedim bu şekilde bana bir anda soğuk davranması çok saçma çünkü eltime çok sıcak davranıyor onun yüzüne bakarak konuşuyor hani ben de konuşurken yüzüme bile bakmıyor annem de diyor ki siz gezdiğiniz zaman onu da götürün ondan dolayı yapıyor annem diyor ki sana değer vermese bile sen pohpohla alttan al ezil ben öyle bir karakter değilim bana değer verilmeyen hiçbir şekilde ortamda bile bulunmam ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili

6 Cevaplar

+3 oy
önce (830 puan) tarafından

annende sacmalamis bence gezdiginiz zaman niye inu goturuyosunuz canim kuyrukmu o. cocukmu sana ciciler alacaz deyip gezdirmek gibi scama yani. 

sana soguk davraniosa sende soguk davran. esin tartismayi yansittiginda  yada alkollu arabada yattiginda sen eve almassan bende seninalmam dediginde  siz karismayin herkesin aile icindeki durmuna deseydin. beni eve almayacagina ogluna icme zikkimlanmada huzurla evine gireydin iyi etmis karin demen lazim degilmi. illaki karisacaksan aile tartismamiza bu sekilde karis diyebilmeliydin. 

sana soguk davranan sende oyle davran napiosa yaosin istiosa eltini icine soksun . sana bir faydasi yoksa niye pohpohlayasin. cocugunami bakio ekmegini suyunu kirani mi verio.  herkes kendi evinde huzurla gecinsin . 

önce (830 puan) tarafından

her ervde tartisma olur. esin yansiyiyorsa .  sana birsey derlerse bizim aile ici konularimiz siz karismayin de kes at ister kuser ister arkandan soylenir vokta tin

önce (102 puan) tarafından

Kesinlikle vallahi aynen dediğin gibi yapıyorum o bana soğuk davranıyor ben de ona soğuk davranıyorum o bana selam vermiyor aynı şekilde ya da o bana şu an nasıl davranıyorsa ben de onu o şekilde davranıyorum ama benim istediğimi bana veriyor haberi yok 

-Reklam-
0 oy
önce (6,934 puan) tarafından

Valla ben birsey olursa öyle çıkıyorum nedeninin söylüyorum sonra haksizmiyim anne diyorum haklısın deyip bir oluyoruz..

Annesi kocami çok sevmeden benide tutar sen desen ben almamazlik yapmadimki gitmis içmiş arabada uymuş kalmis bu benim.sorunum değil derdimm..

He ama ben söyledi yapardım o araba kapının önünde görsem iner bakardım uyudu kaldı alirdim eve kocamida rezil etmezdim

Sôyledim zaten ben eve almamazlk niye yapaym dedim diye de iste aramzda o sevgi olmadğı icin bir olamıyoruz

0 oy
önce (27,348 puan) tarafından

Annende kaynanandan daha çok sorun var ezil pohpohla ne neden yani hiçte götüremem nazlayamam ben onu ne gerek var bahane ile kaynanadan kurtuldum diye sevin bence bir şey derse de oğlun zaten aile meselelerimizi ulu orta yaşıyor size yansıtıyor diye kabahatli sizde haklı haksız demeden oğlunuza taraf oluyorsunuz karı koca arasına mı girilirmiş de 

Kesinlikle aynen öyle valla su an bana nasıl davranyosa bende ona öyle davranyorum 

0 oy
önce (3,212 puan) tarafından

Sen gec o işleri... edildikten ezilir... ne münasebet gezdiğim yere gelmesi.... yavuz hırsız elsahibini bastırırmış.... dirayetli ol cokda muhatabı olma.... naparsa yapsın trip mi atıyor... benzin döküp  kendini yakma napıyosun deme....

Aynen umrumda bile deil valla ne hali varsa görsün

0 oy
önce (6,368 puan) tarafından

Annenin verdiği akıl da tam dillere destanmış

Annem in fikir yapısı şöyle eski kafa yapısı alttan al pohpohla yuvan yıkılmasn tamamda benim yuvamla kaynanann ne alakası var 

önce (6,368 puan) tarafından

O zaman annen kendini çok ezdirmiş . Onu kullanmak içinde ona değer veriyor gibi yapmışlar ama sadece hizmetçilik için kullanılmış 

Senin yorumunu ekran cekip anneme göstericem yorum gibi yorum çokta doğrusun

0 oy
önce (37,005 puan) tarafından

Anne de ağır saçmalamış bence bu şekilde devam et biraz iyi olayım dersin daha da tepene çıkar sen daha mesafeli ol hatta 

Aynen öyle ağırda lafmı ben hiç değismeyi ge yumuşamayı düşünmüyorum valla kendisi başlattı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 529 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Muhammed Ensar (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 967 göst.
0 oy
4 cevap 806 göst.
29 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde özgee (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 741 göst.
18 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Seri (6,368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,483 soru

24,505,537 cevap

358,550 kullanıcı