Kizlar bana bı yerden 500 bin TL gelecek bu parayla altın mi olayım yoksa memleketten arsa mi
Arsa alırsak ev yaptırmayı düşünüyorum kendim Antalya da sera bakiyorum siz olsaydınız ne yapardiniz
kesinlikle arsa alırdımm
Az öyle yapacak gibiyim
Arsa alırsan ek masrafları da çıkar öyle tapuyu verdim aldım olmuyor canım ben olsam altın alırdım
Sağol cnm yorumun icin
Arsa istediğin gibi güzel yerde bulursan al, ama yok almış olmak için alacaksan alma altın al üstüne zamanla biriktir öyle güzel arsa al
Yok cnm ev yaptırmak için istiyorum zaten arsayi
Kız 500 bine bir dönüm bile gelmiyo
Memlekkette öyle çok pahalı değil cnm arsalar
500 bine arsa varmi 😳
Alacağım yerde öyle pahalı değil cnm
arsa geleceğe yönelik aşırı iyi yaptırım. toprak her zaman kazanır, nereden alacağını bil sadece.
İlerisi için alacağım yer iyi bı yer olacak cnm
Arda al bence
Arsanın yerine bağlı. Garanti olsun diyorsan altın. Yok ben risk alacam ama daha büyğk kazanmak istiyorum diyorsan arsa
Alacağım yer ilerde değerlenme ihtilali yuksek bir yer cnm öyle soyliyim
Evim yoksa akşam alıp yaptırırdım
Ben altınlarımı satıp arsa aldım ilerde ev yaparım diye
antalyadaysa arsa tabikir. ilerde villa yaptirip kiralarain 😂
Konya'da cnm alacağım yer
Arsa tâbi kesinlikle bir toprağı olmalı insanın bizde almak için çabalıyoruz
500 bine arsamı var türkiyenin neresi olursa olsun bu fiyata kaldığını sanmıyorum yada küçük mü istedigin metrekaredeki ev sığar mı oraya
Bakacağım cnm fazla olursa üstüne tamamlayacağız
500 bine arsa mi var kız 😅
O kadar bile tutmaz diyorum ama işte cikarsada tamamlariz diye dusundum
Arsa tabiki ama arsa uzun vadeli yatırım aracıdır 2 veya 5 sene içinde satacaksanız zarar etme olasılıgınız yüksek olabilir yatırım aracı değil kullanım amacı ile alacaksanız zarar ettirmez
Arsaya yeter mi o para? Altın pazartesi zirveye oynayacak muhtemelen iran İsrail den dolayı. Ytd
Yeri güzelse eğer değerli ise arsa al bu fiyata arsa bulmak zor çünkü
Şimdi İsrail abd İrana saldırdı pazartesi altın fırlar gibi geliyor
1,500,381 soru
24,504,242 cevap
358,462 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın