0 oy
78 göst.
önce Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

Kızlar ben mesafe ve sınırlara çok önem veren bir insanım kayınvalidem de bunları aşmaya biraz fazla meyilli. Doğum yaptığım zaman kayınvalidemin ve annemin ben doğumu yaptıktan sonra biraz toparlandıktan sonra gelmesini istiyorum ve kayınvalidemin bakmak için kalmasını kesinlikle istemiyorum. çocukla ilgili herhangi bir şeyde karıştırmak istemiyorum. Henüz bir çocuğum yok bu arada yeni evliyim ama şimdiden kayınvalideme mesafemi nasıl koyarım. yedi aylık evliyim her hafta görüştüğümüzde oldu iki haftada bir oldu bir ay görüşmediğimiz de oldu. Böyle çok planlı gitmiyor yani o aramadıkça da aramam

2 Cevaplar

0 oy
önce (4,601 puan) tarafından

Kesinlikle şimdiden mesafeyi Koru sonra tam bir pişmanlık olur

Ha desen ki nasıl olur taktik ver 

Onu bilmiyorum çünkü kaynanam kayınpederim yok 

Sadece buradaki postalardan yola çıkarak yazıyorum gülüm benim ❤️ 💞 💃🏻 😘 🫶🏻 💐 🌹 

Buradaki bayanlar inşallah sana yardımcı olurlar 

Hepsini seviyorum ❤️ 

-Reklam-
0 oy
önce (242 puan) tarafından

Bende bir senelik evliyim. Mesafeyi seven bir insanım, çok şükür kayınvalidem de mesafeli bir insan. Biz hemen hemen her hafta ya da iki haftada bir gideriz. Muhabbet de ederiz ama şu ana kadar telefonda bir kere konuşmuşuzdur🤣

Bence mesafe seviyorsan şimdiden o sınırı koy. Sürekli gidip gelme olmasın, bazen eşim sürekli gidip gelir. Anne babası yaşlı diye görür. Bir iki saat durup gelir ama ben gitmem o kadarına gerek yok bence. Haftada bir ya da iki haftada bir ideal. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler katılıyorum buna. 

Birde bazen büyükler bazı şeylere karışma yorum yapma ihtiyacı hissediyorlar, öyle durumlarda yine saygılı bir şekilde cevabını ver, sakın susma. 

Ve en önemlisi şu, gerçekten oğullarını seven bir aile gelinine de saygılı olur. Her şey gönlünce olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 327 göst.
8 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 773 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 323 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sgsg (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 456 göst.