Arkadaşlar eşim ameliyat oldu 3 ay önce. Rapor parası yatıyor 3 aydır hayatımızı o şekilde idame ettirmeye çalışıyoruz.
Dün akşam internette gördüm kadınlara yardım diye. Hadi dedim başvurayım. Başvurdum ama sonrasında pişman oldum internetten araştırdığıms göre koruyucu aile kapsamında olan çocuklar vs yazıyor birde afet kaza hastalık sebebiyle temel ihtiyaçlarını karşılayamayan çocuklar diyor.
Eşi vefat etmiş yahut cezaevinde olanlar diyor
Aranabilecek her yeri aradım iptal etmek için iptali olmaz başvurduysanız mutlaka değerlendirmeye alınır dediler.
Başvurudan ne kadar sonra eve geliyorlar ki bakmaya incelemeye
dedjgibjz bu mu başka başvuru mu
Bu doğru mu bacı
Evet haber bu sekildeydi buna başvurdum
Gercek, haber mi
Yok canım doğru yapmışsın benim eşim bir trafik kazası geçirdi bir aydan 14 güne aldım sonuçta çalışan kimse yoktu
Mikrofonla yazdığım için yanlış yazım olmuş sadece bir aylığa mahsus 14.000 aldım
Hmm anladımm
Eve mi geldiler peki görüşmeye. Ne kadar süre sonra geliyorlar mesela . Bı kendimi kötü hissettim
Yok canım sonuçta evde tek eşin çalışıyorsa ve o da şu anda çalışacak durumda değilse yapacak bir şey yok yani ha eğer maddi durumun yerinde ise bu paraya ihtiyacın yoksa zaten eve geldiklerinde durumu izah edersin benim 10 gün sonra geldiler
Bende 2024 yılında başvurmuştu o sıralar eşim öğrenciydi ama kıt kanaat geçiniyorduk direk reddetmişler
Bende başvuru yaptım benmde reddedıldı ev hanımlarına dıye okumuştum bende
Bende başvuru yaptım bı gün sonrasında red edildi.
Ben ilk eşimden boşandığımda başvurmuştum 1 yıl boyunca aldım eşiniz varsa zaten eve gelmeden red ediyorlar
1,500,656 soru
24,507,550 cevap
358,696 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın