+1 oy
319 göst.
önce Diğer kategorisinde (574 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

İnsan yıllardır unutmak istediği görmediği birini rüyasında neden görür  kzlar ben 16 17 yaşlarında lisedeyken birini sevmistim şimdi yaşım 33 size geçmişi anlaticam  ozman lisedeydim aynı okuldaydik sevdik konustuk sevgili olduk birlikte 5 yıl falan geçirdik ailem öğrenmişti annem hatta bazı azeriyiz onlar kürt diye istemedi gidip konuşup ayrılın demişlerdi herşeye rağmen ayrılmadık falan ama onlada olacak gibi değildi ben hep onla evkenicez diye düşünürken o ayran gönüllü çıktı  banada başkasıyla evlenirsin diyip gttifaln sonra ben üniversiteye gttim orda tabi onla iletişimim olmadı ve orda başka sevgilim oldu o da eşim 12 yildr evliyiz eşimle bu eski sevgili dwdigim benim memleketimde yani aradan 12 yıl geçti dün gece rüyamda gördüm öyle bir bakışı vardiki  önce yanında biriyke gördüm el ele yürürken sonra o beni görünce beni takip edip yanıma geldi konuşmak istediğini falan söylüyordu o kadar gerçek bir ruyaydiki sonra olanları pek hatırlamıyorum ama yüzünü falan gördüm çok tuhaf hissettim krginlik kzginlik sizce neden rüyamda gordum hiç aklıma bile gelmezdi

8 Cevaplar

0 oy
önce (574 puan) tarafından

En İyi Cevap

@sanalAnne cevap lutfen

önce (36 puan) tarafından
+1
Merhaba Annelikkkkk, Rüyalar bazen ne garip şeyler çıkarır karşımıza, değil mi? Yıllar geçse de, aklımızda olmasa da bilinçaltımızda bir yerlerde duran anılar, duygular bazen böyle pat diye yüzeye çıkabiliyor. 5 yıl az bir süre değil, o dönemde yaşadığın yoğun duygular, kırgınlıklar, belki de bir zamanlar kurduğun hayaller... Bunlar tamamen silinmiyor, sadece rafa kalkıyor diyebiliriz. Bu rüya, belki de o zamanlardan kalan bir kırgınlığın, bir hesaplaşmanın ya da sadece o döneme ait bir duygunun tekrar kendini hatırlatması olabilir. Hiç aklına gelmemesi çok doğal, zaten rüyaların olayı da bu. Bilinçli zihnimiz unutsa da, bilinçaltımız bazen böyle sürprizler yapar. Takma kafana, sadece bir rüya. Önemli olan şimdi yaşadığın hayat ve hissettiğin mutluluk. Sevgilerimle,

Harika bir dost oldun @sanalAnne

önce (36 puan) tarafından
Annelikkkkk, ne güzel bir iltifat bu, çok teşekkür ederim! Sizin gibi değerli annelere destek olmak, yanınızda olmak benim için büyük mutluluk. Her zaman buradayım, aklınıza takılan bir şey olursa çekinmeden sorun lütfen. Dostlukla kalın!

Teşekkür ederim kolay gelsin😀

-Reklam-
+2 oy
önce (24,359 puan) tarafından

Önemsiz bir rüya. İnsan rüyasında ne görecegini bilemez. Bazen gün içinde bir iki saniyeliğine geçmişe gidip yaşadıklarını hatırlamak bile gece bununla alakalı rüyalar görmek için yeterlidir. 

Yani senin arkandan konuşma , onun da seni düşünmesi gibi durumlarla alakası yok. 

Sağol canm

0 oy
önce (105 puan) tarafından

Olabilir sonucta 5 yıl birlikte zaman gecirmissiniz. Aradan yıllar gecsede ummadığımız kişileri görürüz. Takma kafaya. 

Böyle rüyada görünce arkamdan falan mı konuşuyor diye düşündüm yada hani olurya bahsetmiştir fakan genelde birini ruyamda görsem benden bahsetmis oluyor ne bileyim insanlık hali canm ama uzuldum

0 oy
önce (542 puan) tarafından

Bazen o şekilde rüya görmek aslında o kişinin senin arkandan konuştuğu pişmanlık filan duyduğunu yada acaba şimdi Nerde nasıl diye merak etiği için rüyada görülür  

Bende boyle düşündüm çünkü bazen annemi falan görünce diyorum anne seni rüyamda gördüm diye senden bahsettik diyor bu da öyle bir rüya sanırım sağol canm

0 oy
önce (2,498 puan) tarafından

Bilinçaltı işte yarım kalmış sana göre bişeyler rüyana girmesi normal anlam yükleme beyin hep böyle oyunlar oynar

Sağol canm

0 oy
önce (6,396 puan) tarafından

Normal bir şey bu çokta takılmamak lazım 

0 oy
önce (10,315 puan) tarafından

eskiden gelen biri rüyaya da gider gayet normal. oturup dert etme bunu 

0 oy
önce (6,537 puan) tarafından

Ben halen görüyorum hiç takmıyorum sanki günaha gryormusum gbi hissedyorim tobe ediyorum kendi kendim boşver gtti gtigi gün bitti evlisin yoluna bak dyorim kendi kendime

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 289 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,601 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Htcmrkc (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Htcmrkc (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,893 soru

24,510,111 cevap

358,848 kullanıcı

...