0 oy
167 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,660 puan) tarafından

image

Ne kadar iğrenç, ne kadar pislik bir hayattayız gerçekten! Bunun gibi daha niceleri vardır, hatta belki de daha kötüleri.. Bu sadece su yüzüne çıkan bir kaçından bir tanesi. Bunu yapanlardan daha çok, örtbas edenler, üzerini kapatanlar gebersin. Allah hepsinin belasını versin. 

4 Cevaplar

0 oy
önce (37,066 puan) tarafından

Öldürülen öğretmenle ismi de soyadı da aynı olması ve aynı günlerde katledilmeleri o kadar içime oturdu ki resmen nefret ediyorum bu çağdan da insanlardan da

önce (4,660 puan) tarafından

O kadar pislik var ki, insan onlar adına d utanıyor.. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. 

-Reklam-
0 oy
önce (6,396 puan) tarafından

Ben bunu dün gördüm sabah 6 ya kadar uyuyamadım. Hiç mi kimsenin umrunda olmaz yahu. Bir yetkili çıkıp da hiç mi bir açıklama yapmaz . Yalakalar hâlâ şakşaklamaya devam edin bakalım. İşin ucu size dokununca ne yapacaksınız. Bir de Amerika'daki epstain olaylarından korkup,üzülüp vah tüh diyolarlar . Sanki bizim ülkemizde de yokmuş gibi.

önce (4,660 puan) tarafından

Bizde arkanda dayın olunca her şeyin üstü kapatılıyor. Başka ülkelerde rahatça ortaya çıkınca kendimizi piru pak sanıyoruz. Bu haber o kadar içime oturdu ki. Bugün yeni gördüm. 

0 oy
önce (542 puan) tarafından

Bi kadını koruyamadılar ya şu ayı dan 

Tipe bak meymenet yok 🤮🤢 

Bi insan kendi kızına nasıl böyle bir canilik yapar valah aklım almıyor  RABBİM  bu mübarek ramazan günlerinde böyle pislikleri bin bir türlü belasını versin.   Kadında sahipsiz bırakanlarda Allah belasını versin  

0 oy
önce (879 puan) tarafından

boyle sapkin insanlar kuran din iman bahsediyorlar ay allahim ya kafirler bile cennetlik bunlarin yaninda. igrenc duygularini bastirip bastirip dine imana yoneldik diye haci hoca takiliolar

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 1,479 göst.
0 oy
17 cevap 518 göst.
14 Eylül 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,096 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 375 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 9876543210 (188 puan) tarafından soruldu