Öldürülen öğretmenle ismi de soyadı da aynı olması ve aynı günlerde katledilmeleri o kadar içime oturdu ki resmen nefret ediyorum bu çağdan da insanlardan da
O kadar pislik var ki, insan onlar adına d utanıyor.. Allah hepsini bildiği gibi yapsın.
Ben bunu dün gördüm sabah 6 ya kadar uyuyamadım. Hiç mi kimsenin umrunda olmaz yahu. Bir yetkili çıkıp da hiç mi bir açıklama yapmaz . Yalakalar hâlâ şakşaklamaya devam edin bakalım. İşin ucu size dokununca ne yapacaksınız. Bir de Amerika'daki epstain olaylarından korkup,üzülüp vah tüh diyolarlar . Sanki bizim ülkemizde de yokmuş gibi.
Bizde arkanda dayın olunca her şeyin üstü kapatılıyor. Başka ülkelerde rahatça ortaya çıkınca kendimizi piru pak sanıyoruz. Bu haber o kadar içime oturdu ki. Bugün yeni gördüm.
Bi kadını koruyamadılar ya şu ayı dan
Tipe bak meymenet yok 🤮🤢
Bi insan kendi kızına nasıl böyle bir canilik yapar valah aklım almıyor RABBİM bu mübarek ramazan günlerinde böyle pislikleri bin bir türlü belasını versin. Kadında sahipsiz bırakanlarda Allah belasını versin
boyle sapkin insanlar kuran din iman bahsediyorlar ay allahim ya kafirler bile cennetlik bunlarin yaninda. igrenc duygularini bastirip bastirip dine imana yoneldik diye haci hoca takiliolar
1,500,891 soru
24,510,030 cevap
358,844 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın