Hal ve hareketleri nasil olir merak ediyorum arada aklima geliyir acaba mi? Diye anormal mi davranirlar icim icimi yiyor bazen telefonu hep oratadadir ama yinede emin olamiyorum
Merve hanım merve kızımız merve arkadasımız merve bacımız merve merve merve rica etsem acaba şu saçma sapan düşüncelerinizi kafanızdan atar mısınız en önemli delil zaten ortada iken siz abartıyorsunuz
Anlamadim canim delil ne oluyor kafam karisti
Kanıt yani erkeklerin çoğunda beyin diye bi organ yoktur bi nane yiyen genelde telefonunu ortada bırakmaz saklar şifre koyar herşeyi siler öyle kadının eline telefon verir
Evet ortada ama ben fazla kuruyorum ya yedek kulkaniyorsa onadabdiyorum ya yedegin varsa
Bir kadın durduk yere şüphelenmez (tabi takıntılı kıskançlık hastalığı yoksa )
Aradığında meşgulse sürekli.. sürekli dışarı çıkıyorsa saçma sapan sebeblerle .. telefon her gittiği yere taşıyorsa WC dahil.. yatak odası ilişkisi azalmışsa..sana tahammülü yoksa sürekli bağırıp hakaret ediyorsa..yada kıyas yapıyorsa ..
Dışarı çıkarken fazla süslenip özeniyorsa.
Bide 2 kişiden duydum değişik bir aldatma şekli . Karısına küçük bir iş yeri açmış butik araba almış her istediğini anında yapıyormuş cebine kredi kartı vermiş.
Ki bunlarla oyalansın beni rahat bıraksın die . Bu 2 kadın da kocalarının aldattığını duymuşlar ama sesleri çıkmamış niye çünkü rahatımız yerinde naparsa yapsın die🤦🏻♀️
Hem kiskanc hem takintlym valla yani nereye gitti kimle gitti kimle konustu napti bilmem lazim :/
Kiz ne takıyorsun neden aldattın seni sorunlarınız mi var evde uzakmi duruyor yani ne bileyim öyle artık aldatmaktan kolay değil parayla yani😃
Yani abla evde iyiyiz aslinda ozsl hayatimizda yerinde ,ama disari cik cikar bende kiziyorum tartsyorz sevmedigim kisilerle dolasiyor baznde haber vermeden onkarla vafeye fkan gidiyor ilce disina
Valla bilmiyorum bazı erkekler böyle gezmeyi seviyor
Evet bnmkde ozellkle erkek arkadaslaryla bende buna kiziyorum ve kafamda kuruyorum hemen
Bir kadın durduk yerde şüphe duymaz buna çok inanıyorum ben telefon tek başına suç aleti sayılmaz ilgisiz davranır yada aşırı ilgiye boğar yani tamamen adamına göre değişir sergilediği davranış
Herdeyden suphe eder oldum esros
Merve yakın olsak seni döverdim dert arama
Nagisin dediği gibi Merve bir temiz sopa istiyorsun vallahi sen eşini de darliyorsun değil mi
Abla vala ben hakkiyim ,bak bu saat olmus disarda gece gunduz disarda bende evde 3 cocukka öleyimmi:(
Ayyy bide benimki gitse yaaa vallahi bak bı nefes alacam bence sen darliyorsun adam kaçıyor gibime geldi
Abla vallahi yok ya tam tersi gittigi icin dirdir edyorum evde durdugu zmnlar cok sakinim ses etmem ama gittigi zamanlar mesaj ustune mesaj😂
Yavrum dışarıda olması ayrı aldatması ayrı sen diyorsun ki arkadaş çevresi geziyor biliyorum bunu aldattığına dair telefon yakaladın mı gördün mü yok. Sen eşinin bu halini baştan böyle diyorsun. Üçüncü büyüsün sana cidden bir iş bulalım kafanı dağıt azıcık
1,501,326 soru
24,515,232 cevap
359,159 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın