Neden çevremdekiler benden uzaklaşıyor ve yalnızım?

0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından

Kızlar bildiğiniz kısmet açma duası var mı ?

Namazda kılıyodum ama 

Çevremdekiler bana ters davranıyo nedensiz yere 

Arkadaş ortamim yok 

Bi iki arkadaşım var ama ben çağırdım gelmiyo birisi öbürüde zaten benimle konuşmuyo neden bilmiyorum 

Etrafımda kem gözlü kıskanç biri mi var bilmiyorum 

Ne yapmam lazım kızlar ? 

1 cevap

0 oy
(311 puan) tarafından

Bu konuda işe yarar mı bilmiyorum ama evliyaların dilek duası var çok tesirli ben bişey dileyip 100 defa o duayı okudum ve istediğim şey oldu çok şükür.

(311 puan) tarafından

Tabiki Allah tövbeni kabul eder. Çok mu arkadaşa ihtiyaç duyuyorsun?

(104 puan) tarafından

Evet ya 

(311 puan) tarafından

Neden bu kadar yalnız hissediyorsun 

(104 puan) tarafından

Eş ailesi benim hakkımı yediler birlik oturuyorum mecbur catallarimi kasiklarimi komple yarisini alıp yarisini dagitmislar eş olcak insan bana ben aldatmadigim halde hakaretler etti bir sürü neymiş beni kakalamışlar zorla vermişler neymiş ben başkasına gidiyomusum gidersen başkasıyla git dedi daha bunlar bir kaçı 

Sonra babası sizi yanıma alcam dedi

Bende babasının gözü önünde dövdüm onu

Neymiş tek oğlu varmış banane 

Şimdi geçtim arkadaşı ne annemi ne babamı nede kardeşlerimi eve almiyolar sebebide babam beni savundu diye eş ailesi bana ne derseler ben yutcakmışım babamda küfür etti onlara 

Arkadaşlarımı da davet edemiyorum 

Artık boşanmak istiyorum ailemde kabul etmiyo beni 

Kadin sığınma evine gitmek istiyorum 

(311 puan) tarafından

Çocuğun var mı peki 

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kısmet açılması için okunabilecek dualar nelerdir?
Kısmet ve hayırlı kapıların açılması niyetiyle Taha Suresi, İnşirah Suresi ve Ayetel Kürsi okunması tavsiye edilir. İslam alimleri, bu duaların kişinin manevi huzurunu artırdığını ve Allah'a tevekkül etmeye yardımcı olduğunu belirtir. Ayrıca günlük hayatta samimi bir kalp ile dua etmek, hayırlı sonuçlara vesile olması için önerilen manevi bir yöntemdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Sosyal ilişkilerde dışlanma ve yalnızlık hissiyle nasıl başa çıkılır?
Sosyal ilişkilerde yaşanan yalnızlık, bazen iletişim tarzının değiştirilmesiyle veya yeni sosyal çevreler edinilerek aşılabilir. Kendinize odaklanıp hobilerinize vakit ayırmak, özgüveninizi yükselterek daha sağlıklı arkadaşlıklar kurmanıza yardımcı olur. İnsanlarla iletişimde beklentiyi düşük tutmak ve pozitif bir duruş sergilemek, çevrenizdeki enerji değişimini olumlu yönde etkileyebilir.
Çevredeki negatif enerjiden ve kem gözden korunmak için neler yapılmalı?
Negatif enerjilerden korunmak için halk arasında Felak ve Nas surelerinin okunması oldukça yaygın bir uygulamadır. Psikolojik açıdan ise, başkalarının kıskançlığına veya kötü enerjisine odaklanmak yerine kendi yaşam kalitenize ve hedeflerinize odaklanmak en etkili savunma mekanizmasıdır. Pozitif düşünce yapısını benimsemek, dış etkenlerin ruh haliniz üzerindeki etkisini minimize eder.
Arkadaş ortamındaki ani soğukluklar ve iletişim kopukluğu neden olur?
Arkadaş ortamındaki ani soğukluklar, bazen kişisel bir sorundan değil, karşı tarafın kendi hayatındaki stresli dönemlerden kaynaklanabilir. İletişim kopukluğu yaşadığınız kişilere nazik bir şekilde duygularınızı ifade etmek veya bir süre mesafe koyarak kendi alanınızı oluşturmak, durumu netleştirmenize yardımcı olur. Sorunun her zaman sizinle ilgili olmayabileceğini kabul etmek, bu süreçteki kaygı seviyenizi azaltacaktır.
Hayatın her alanında tıkanmışlık hissi nasıl aşılabilir?
Hayatın her alanında tıkanmışlık hissettiğinizde, günlük rutinlerinizi küçük adımlarla değiştirmek süreci hızlandırabilir. Meditasyon, ibadet veya günlük tutma gibi aktiviteler, zihinsel berraklık kazanmanızı sağlar. Bu dönemlerde sabırlı olmak, kendinize karşı nazik davranmak ve yeni başlangıçlar için hazırlık yapmak, tıkanıklıkların zamanla kendiliğinden açılmasına olanak tanır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 193 göst.
31 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 605 göst.
0 oy
12 cevap 963 göst.
0 oy
19 cevap 772 göst.
1 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler