Kızlar hamile kaldığımdan beri şu illet sivilcelerden siyah noktalardan kurtulamadım normalde hamile kalmadan önce glikolik asit kullanıyordum sivilce ne siyah nokta ne hiçbiri kalmamıştı ama şimdi hamileyim sağlıklı da besleniyorum ama her hafta bir sivilce çıkıyor bakım yapıyorum ama asitler kadsr da etkili değil şu sivilceden ve siyah noktalardan nasıl kurtulabilirim Allah için söyleyin ya depresyona gireceğim neredeyse ergenlikte bile sivilce çıkartmadım ben hiç
Bnde göz altinda çevresinde koyu lekeler çıkmıştı ozellikle 30 dan sonra hiçbir şey yapmadım doğumdan 6 ay sonra azalmaya başladı 1.5 sene içinde hepsi gitti sende kafana takma geçici bir durum
16 haftalığım artık cildim çok kötüleşti gerçekten normalde bir iki sivilceyi hiç takmam ama aynada kendime bakmak bile istemiyorum hamilelik yaramadı gibi düşünüyorum artık kızımda hiç böyle değildim cildim çok güzeldi ama bunda bilmiyorum çok darlanıyorum
Bende de aşırı siyah nokta var kendime şu the purest salisilik mavi olandan aldım ama sanki fayda etmedi siz neyi kullandınız acaba iyi geldi
Acaba denesem mi 😂 denemedik bir şey kalmadı bunuda denim içim rahat etsin
Ben çok kararsızdım hatta elimden gelse hangi asiti bulsam kullanacaktım ama glikolik asit te karar kıldım rengi mavi diye 😂ama iyi geldi
İnşallah banada iyi gelir canım teşekkür ederim ☺️ ❤️
Rica ederim inşallah canım hamile olmasam hiç derdim kalmayacak onu kullanacağım ama işte maalesef bu arada onu sürdükten 5 dakika sonra nemlendirici sürmeyi unutma birde onu gece kullan gündüz kullanımda eğer güneş koruyucu kullanmazsan lekelerin artar
Tamam canım çok teşekkür ederim dikkat edicem
1,501,538 soru
24,518,259 cevap
359,340 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın