Kizlar kilo verebildiniz mi bu Ramazan sahur iftar beslenmeniz nasıl ?
benim amacim sabit kalmak 😂 bu bile bana yeter😂800 gram aliyorum veriyorum . ayni kilonun gramajlari arasinda yasiyorum hergun
Kaç kilo verdin sabit kalmaya çalışıyorsun
omru hayatimde dokuz sene once 87 kiloya ciktim ilk hamilelikte. sonra 56 ya dustum. artik kendimi 60 dan fazla aldirmam .:)suan 57 yim 2018 den beri 57 civariyim. ikinciyi 66 kiloyla dogurup dort gun icinde yine 57 ye dustum . yillardir koruyorum.
ama hedefim 49 olmak ☺️
Ben almak isteyip gördüğü her şeyi yiyip gece kalkıp makarna yapıp ama yine de alamayanlardanım
Alma bacım alma
İlla kilo istiyorsan benden sana transfer edelim 🤣 😘 💃🏻 😘 🫶🏻 🌹 💐
Metabolizman hızlı demekki maşallah millet kalori sayıyor millet =ben😂😂🤣
Veremedim veririm saniyodumm
Nasıl besleniyorsunki yeme düzenin nasıl porsiyonun nasıl kaç kalori aliyorsun
Verdim
Sahurda hep hafif gittim
Kefir veya Süt
Yanina meyve olabilir hurma muz ceviz evde ne varsa.
İftarda da ölçülü porsiyonlu ve ekmeksiz yiyince kilo vermemeniz imkansız
Kaç kilo verdin
4 kilo verdim
Yemek secmeyip herşeyi yiyen ben 15 gram vermiştim en son 🤲🤣
Kilondan memnunsan sabit kaldıysa sorun yokki
Maalesef değilim vericem inşallah
Kendimi tartmadim ama verdiğini düşünüyorum yüzüm göbeğim gitmiş :)
Sahurda mi az yedin iftardami
Ben nasıl alacam diye düşünüyorum, sabah akşam yiyiyorum ama asla kilo alamıyorum, eskiden öyle değildim yerdim alırdım biraz kıssam verirdim ama evlendiğimden beri bu lanetli aile yüzünden ne kadar yesemde alamıyorum stresten veriyorum
Sabaha aksma yiyipte nasil almıyorsun mesela porsiyonun ne az galiba birde çeşit ne örnek
Az önce çift lavaş ekmek döner yedim 😀 sırf kilo alayım diye yiyiyorum biraz sonra peyniri fırına götürüp gözleme yaptıracam, iki gözleme kesin yerim domatesle, dahiliye gittim kan felan verdim bir sıkıntı yok dedi ama kilo almak istiyorsan diyetisyene git dedi bu arada kilom 58 şimdi hamileyim umarım alırım ve doğumdan sonra vermem, ilk gebeliğimde 20 kilo aldım ama 20 günde 56 kiloya düştüm, 56 kilo belki normal gelecek size ama bende kilom göstermiyor ip ince görünüyorum bundada rahatsız oluyorum gerçekten çok rahatsızım
3 kg gitti şimdiye kadar
Özelliklemi verdin
Spor vs yapmadım aslında ama dikkat ediyorum yemek konusunda porsiyon küçülttüm
1,501,324 soru
24,515,191 cevap
359,156 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın