Şimdi bu kimin hatası eşim uyuyordu dedim kalk git çocuğu al saati geldi diye kalktı berem nerde dedi bende bere çıkardım bir kaç tane bunlar değil ben nereden bileyim dedim bağırdı birdaha benim hiç biseyime dokunma biseyler falan azarladı şimdi baktım bakın nereye koymuş bir montunun cebine resim çekip attım dedim birdaha bagrmadan önce kendini sorgula. Ben 2 çocukla herşeyi takip edemem hakszmiyim
Tamam sende bir daha hiç bir şeyine dokunma
Kirli mi kalsın dokunmadım de
Utusuz mu kalsın dokunma dedin de
3 günde kendine gelir
:)))))) bu iyiydi
Ay nolur keşke benim eşimde kavga edince bir şeyime dokunma dese bayılmıyorum onun arkasını toplamaya gitsin gelsin aynı yerde duruyor işte
Bende bayilmiyorum da zaten dokunmamisimda :))) aklı gitmiş kendi koyduğu yeride hatrlamiyor
Dokunmasan evi dağıtır bunlar keşke kendi arkalarını kendileri toplasalar biraz
Ben dağınıklıktan rahatsız olmuyorum biz tam tersiyiz eşim başak burcudur ve daha düzenlidir ben her anlamda daha salaşım
Benimde eşim Başak ve maalesef dağınık bir Başak 🤣
bir daha asla elleme, kendi kıçını kendi toplasın
En iyisi ama zaten dokunmamisim :))))
Kendileri bir bereye sahip çıkamıyorlar unutuyorlar.
Evde o kadar eşya var ki hangisini hatırlayalım.
Dokunma en iyisi 😀
Neyse ki ben eşyalarımı benim eşime soruyorum kafam rahat 😀
Bu eşlerin bir anda saçma sapan şeylere yükselmeleri ve sonunda haksız olup komik duruma düşmeleri hahaha siz tartışmışsınız ama bana komik geldi canım en büyük kavganız tartışmanız bu olsun inşallah
Bizde geçen gün şöylr bi olay yaşadık
Eşim işten geldi montu üstündeydi evde de 5.6 tane montu var ama en çok sevdiği mont üstündeydi o gün bende yağlama yapıyordum ocağın eşimde olan tarafında altı açık gözleme tavası vardı diğer arka ocakta da kıyma vardı kıymanın tadına bi bak tuzu nasıl dedim bu kıymaya uzanırken montu tavaya yapıştı farketmedi döndü gidiyordu bende tavanın köşesinde tüyleri gördüm montun içindeki tüyler bu ne acaba diyorum kendi kendime sonra dank etti bi dönsene dedim baktım montu cep kısmından baya yanmış hahahah inanılmaz morali bozuldu sen yaktın demeye başladı o gün uyuyana kadar somurttu sanki evde montun mu yok boşver dedim bu en sevdiğim montumdu bi de üste çıkıyorsun dedi sanki ben yaktım sen kendin yaktın dedim sen yemeğin tuzuna bak demesen yanmayacaktı dedi ee sende montunu çıkarıp gelseydin yanmayacaktı dedim 🤣🤣sonrasında üzüldüm yenisini sipariş ettim haberi yok bakalım gelince ne diyecek tahminimce suçlu olduğum için aldığımı düşünecek 🤣
1,501,302 soru
24,514,908 cevap
359,140 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın