0 oy
284 göst.
önce Diğer kategorisinde (581 puan) tarafından

Şimdi bu kimin hatası eşim uyuyordu dedim kalk git çocuğu al saati geldi diye kalktı berem nerde dedi bende bere çıkardım bir kaç tane bunlar değil ben nereden bileyim dedim bağırdı birdaha benim hiç biseyime dokunma biseyler falan azarladı şimdi baktım bakın nereye koymuş bir montunun cebine resim çekip attım dedim birdaha bagrmadan önce kendini sorgula. Ben 2 çocukla herşeyi takip edemem hakszmiyim

image

6 Cevaplar

+1 oy
önce (4,638 puan) tarafından

Tamam sende bir daha hiç bir şeyine dokunma 

Kirli mi kalsın dokunmadım de

Utusuz mu kalsın dokunma dedin de

3 günde kendine gelir 

önce (581 puan) tarafından
+1

:)))))) bu iyiydi

-Reklam-
0 oy
önce (27,461 puan) tarafından

Ay nolur keşke benim eşimde kavga edince bir şeyime dokunma dese bayılmıyorum onun arkasını toplamaya gitsin gelsin aynı yerde duruyor işte 

Bende bayilmiyorum da zaten dokunmamisimda :))) aklı gitmiş kendi koyduğu yeride hatrlamiyor

önce (313 puan) tarafından

Dokunmasan evi dağıtır bunlar keşke kendi arkalarını kendileri toplasalar biraz 

önce (27,461 puan) tarafından

Ben dağınıklıktan rahatsız olmuyorum biz tam tersiyiz eşim başak burcudur ve daha düzenlidir ben her anlamda daha salaşım 

önce (313 puan) tarafından

Benimde eşim Başak ve maalesef dağınık bir Başak 🤣

0 oy
önce (10,374 puan) tarafından

bir daha asla elleme, kendi kıçını kendi toplasın 

En iyisi ama zaten dokunmamisim :)))) 

0 oy
önce (2,765 puan) tarafından

Kendileri bir bereye sahip çıkamıyorlar unutuyorlar.

Evde o kadar eşya var ki hangisini hatırlayalım.

Dokunma en iyisi 😀

0 oy
önce (342 puan) tarafından

Neyse ki ben eşyalarımı benim eşime soruyorum kafam rahat 😀

0 oy
önce (2,041 puan) tarafından

Bu eşlerin bir anda saçma sapan şeylere yükselmeleri ve sonunda haksız olup komik duruma düşmeleri hahaha siz tartışmışsınız ama bana komik geldi canım en büyük kavganız tartışmanız bu olsun inşallah 

Bizde geçen gün şöylr bi olay yaşadık 

Eşim işten geldi montu üstündeydi evde de 5.6 tane montu var ama en çok sevdiği mont üstündeydi o gün bende yağlama yapıyordum ocağın eşimde olan tarafında altı açık gözleme tavası vardı diğer arka ocakta da kıyma vardı kıymanın tadına bi bak tuzu nasıl dedim bu kıymaya uzanırken montu tavaya yapıştı farketmedi döndü gidiyordu bende tavanın köşesinde tüyleri gördüm montun içindeki tüyler bu ne acaba diyorum kendi kendime sonra dank etti bi dönsene dedim baktım montu cep kısmından baya yanmış hahahah inanılmaz morali bozuldu sen yaktın demeye başladı o gün uyuyana kadar somurttu sanki evde montun mu yok boşver dedim bu en sevdiğim montumdu bi de üste çıkıyorsun dedi sanki ben yaktım sen kendin yaktın dedim sen yemeğin tuzuna bak demesen yanmayacaktı dedi ee sende montunu çıkarıp gelseydin yanmayacaktı dedim 🤣🤣sonrasında üzüldüm yenisini sipariş ettim haberi yok bakalım gelince ne diyecek tahminimce suçlu olduğum için aldığımı düşünecek 🤣

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 235 göst.
0 oy
13 cevap 529 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (141 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 633 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 185 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu