Günün Menüsünü almaya geldim kızlar 😀🌸
Benim menü de Elmalı Masal var 😀😀
En sevdiğimiz yemek olabilir hergun yesem bikmam 😀😀
Kız çocukları yaramaz olmaz diyen kimdi getirin onu bir buraya dana kadar tencereyi yüklenmiş gelmiş içine de girdi 😀😀
MaşAllah canım benim kız böyle olur Vala şimdiden durmuyor şımarık biraz yürüseydi 😂😂
Benimki biraz evlerden ırak modeli biz İlk göz ağrımiz olduğu için bayılıyoruz da herkes bıkmış durumda 😀 erkek çocuğu gibi benim kız oğlumda kız çocuğu gibi bu işte bir terslik var 😁
Asla bizde bıkmayız canım değişkenlik oluyor demekki erkek kız farketmiyor bu durumlarda yani 😄🌹❤️
severim onun kıvrık saçlarını 😍
bugün kaynanamdayız menü ne bilmiyorum 😅
bu arada kız çocukları da uslu değil😂
Asla değil erkek anneleri de sanıyor ki kız anaları rahat 😀
Ay çok şeker ama annesi yok benim kızım da düz duvara tırmanır yaramaz baya 😂
Benimki bir kaç level üstte olabilir sıradışı yaramazlıklar yapar genelde her seferinde şaşırtmayi başarır 😀
Tam cadı desene 😂
Daha biraz önce saç toplamak için kavga ettik kız çocukları daha beter 😂😂
Bizde aynıyız addaya gidiyoruz diye zorla topluyorum onuda cikmazsak kapıda bekliyor çıkana kadar mecbur çıkıyoruz 😀
İslim kebabı mıydı şu patlıcanla köfteyi hediye paketi gibi yaptığımız yemek ondan yapıcam pilav ve cacık ile
Kız ben her gün çok özenli yemek yapan biri değilim ama bazen özellikle haftasonu evde olduğum için böyle şeyleri ancak o zamanlar yapabiliyorum bize misafir gelmiyor zaten biz gurbetteyiz
Aynı kaderi paylaşmamız 🥹❤️ @Birbalannesi
🥰Ailemi özlüyorum ama ben şikayetçi değilim özellikle eş ailesinden uzak olmaktan hiç değilim 😂
Biz görüşmüyoruz eşimin ailesiyle zaten kafam rahat her türlü 😂 ama yalnızlık bazen kötü oluyor 🥹
Biz senede iki görüşüyoruz bir onlar geliyor bir biz giriyoruz on gün en fazla kalırız onlar da gelse bazen iki üç hafta kalıyorlar ben çok içli dışlı olmayı tercih etmiyorum onlarla da hiç hürmet misafirperverlik görmedim aşırı da özen göstermem o yüzden
Oyy maşallah 😍❤️
valla kim demişse getirin benim kızı de görsün:))
Fena kızlar fena 😀
Tatlım benim aman kız cocukları daha yaramaz benimki de gidip. Dolabı indiryo legen tercere napcam diyorum size yemek yapıcam diyo günlük dolabı düzeltiyorum 😂
Benimkide aynı bütün mutfak oturma odasında
Ayyy hiç sorma az iş varmış gibi onları topluyoruz
Ben bu Konya seferimde erkek kız ayırt etmemek gerektiğini öğrendim hepsi fırlama bu çocukların 😂.
Eşim bugün yok iftara valla ben ne yapacağımı bilmiyorum genelde eşim yokken oğlumun sevdiği şeyleri yapıyorum bakacağım 😅
Aynen öyle erkek kız farketmiyor bu zamanın çocukları fena 😀 spagetti çekti benim canımda bol salçalı 😍😍
Biz daha dün yedik makarna 😂 ama akşama bir pizza mı alsam diye düşünüyorum bakalım 😂
Afiyet olsun şimdiden
Saçları çok ponçikmişş😍
Oğluşun napıyoo kaç aylık oldu kızz🥰
Evet benim de öyle 😁😁 tam 5 ay 2 günlük bir paşa oldu zaman ne kadar hızlı geçti anlamadım 😍☺️
Maşallah Allah bağışlasın 🥰🥰💝💝
😂😂😂 kız onu nasıl kaldırmıs masallah benım kızda erkekten kalır bı yanı yok sac cekmeye alısmıs oyle bı cekıyorkı kavgaya katılsa karsı tarafta sac bırakmaz 😂😂
menüde kuru fasulye pilav var hergun hergun yemek yapmaktan bıktım valla 😂
Kız bu Naim Süleymanoğlu gibi TV falan kucaklıyor kardeşini kaldırıyor evde 5 kilo su bidonları falan varsa hep elinde Spor yapıyor onlarla☺️😁😁
Ya dolma için bana da lazım bunlardan konudan bağımsız😅
Benimde yoktu hiç kaynanam verdi kocamın ceyizlerinden süt için kullanıyorum bende 😁😁 kalan ceyizlerinide vermedi bak şimdi geliyor aklıma cimri karı 😁😁
Ara yeri gelmişken çeyizler vardı ne oldu de yeri ne zaman geldi derse konuyu saptırma cevap ver de nucum🤣
Çalmışlar ki evden 😁😁 5 sene oldu abla sorsam ne yemek takımı vardı 86 parça 6 kişiliğini almışlar 6 kişiliğini bırakmışlar düdüklü tencereyi falan da almışlar gelinlerden biri aldı diyor da kim bilmiyorum 😁
Evden tencereyi sen nasıl yürüttün ya🤣 vallahi elti tayfa zalım
Bunu kendi getirdi abla al senin tenceren yok diyerek laf sokaraktan halbuki celik ve granit olmak üzere 2 takım vardı 😁 sanki ben düğün yemeği yapcam bunu ve 3 tane su dandik tencereler olur ya kendi kendine yanan ondan getirmiş eşimin ceyizdeki çelikleri getirsene o dandik şeyleri getirdin 😁😁 bu kaldı otekileri attım tencere ocaktan önce yanıyor onlami uğrasayim 😁 birde ne tesadüftur ki eşim alcam onların hepsi benim dedikten sonra çalındı ben istemiyorum herşeyim var benim dememe rağmen gelinler kendi arasinda su senin bu benim diye paylaşmış eşim annem kullanmayacaksa hepsini ben alırım size niye dağıtıyorum diye almak istedi hepsini de kendi parasıyla almış kaynanam falan alsa amenna diyecem
Kızlar daha yaramaz uslu diyen halt etmiş 😄 bizimki de koca leğeni getirdi koydu evin ortasına
Leğene razıyım tencere getirip bütün binayı ayağa kaldırmasından iyidir davul niyetine çalıyor bizimki 😁😁
EEyvah eyvah kız apartmandan ziyade benim kendi kafam kaldırmaz gürültüyü 😄
Kendimiz alıştık ister istemez de alt komşu baya rahatsız ☺️ bende çok çektim onların sesini ama hiç bişey demedim geçen kapıya gelmiş eşimde bizde çok duyuyoruz ama gelip şikayet etmiyoruz demiş 😁 bişey diyemeden gitmiş adam da
Ohh iyi demiş. Benim alt komşuda hiç sesin gelmiyor diyordu bana geçenlerde 😄 onunda iki çocuğu var ortaokula gidiyorlar bazen çok gürültü oluyor ama ne o bana gelir ne ben ona gürültü için. Çocuk bunlar bağlayacak halimiz yok yani.
Maşallah senin menün güzelmiş 😂😂
Bugüne kadar yaptığım en güzel menü olabilir kendileri 😀😍😍
Aynen evlat candır Rabbim hepsine sağlik sıhhat uzun ömürler versin inşallah
1,501,347 soru
24,515,546 cevap
359,174 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın