+4 oy
317 göst.
önce Diğer kategorisinde (37,133 puan) tarafından

Günün Menüsünü almaya geldim kızlar 😀🌸

Benim menü de Elmalı Masal var 😀😀 

En sevdiğimiz yemek olabilir hergun yesem bikmam 😀😀

Kız çocukları yaramaz olmaz diyen kimdi getirin onu bir buraya dana kadar tencereyi yüklenmiş gelmiş içine de girdi 😀😀

image

13 Cevaplar

+1 oy
önce (2,142 puan) tarafından

MaşAllah canım benim kız böyle olur Vala şimdiden durmuyor şımarık biraz yürüseydi 😂😂

önce (37,133 puan) tarafından
+1

Benimki biraz evlerden ırak modeli biz İlk göz ağrımiz olduğu için bayılıyoruz da herkes bıkmış durumda 😀 erkek çocuğu gibi benim kız oğlumda kız çocuğu gibi bu işte bir terslik var 😁

önce (2,142 puan) tarafından

Asla bizde bıkmayız canım değişkenlik oluyor demekki erkek kız farketmiyor bu durumlarda yani 😄🌹❤️

-Reklam-
+1 oy
önce (10,379 puan) tarafından

severim onun kıvrık saçlarını 😍

bugün kaynanamdayız menü ne bilmiyorum 😅

bu arada kız çocukları da uslu değil😂

Asla değil erkek anneleri de sanıyor ki kız anaları rahat 😀

+1 oy
önce (1,497 puan) tarafından

Ay çok şeker ama annesi yok benim kızım da düz duvara tırmanır yaramaz baya 😂

+1

Benimki bir kaç level üstte olabilir sıradışı yaramazlıklar yapar genelde her seferinde şaşırtmayi başarır 😀

önce (1,497 puan) tarafından

Tam cadı desene 😂

+1 oy
önce (25 puan) tarafından

Daha biraz önce saç toplamak için kavga ettik kız çocukları daha beter 😂😂

Bizde aynıyız addaya gidiyoruz diye zorla topluyorum onuda cikmazsak kapıda bekliyor çıkana kadar mecbur çıkıyoruz 😀

+1 oy
önce (27,467 puan) tarafından

İslim kebabı mıydı şu patlıcanla köfteyi hediye paketi gibi yaptığımız yemek ondan yapıcam pilav ve cacık ile 

Kız ben her gün çok özenli yemek yapan biri değilim ama bazen özellikle haftasonu evde olduğum için böyle şeyleri ancak o zamanlar yapabiliyorum bize misafir gelmiyor zaten biz gurbetteyiz 

önce (342 puan) tarafından
+1

Aynı kaderi paylaşmamız 🥹❤️ @Birbalannesi 

🥰Ailemi özlüyorum ama ben şikayetçi değilim özellikle eş ailesinden uzak olmaktan hiç değilim 😂

Biz görüşmüyoruz eşimin ailesiyle zaten kafam rahat her türlü 😂 ama yalnızlık bazen kötü oluyor  🥹

Biz senede iki görüşüyoruz bir onlar geliyor bir biz giriyoruz on gün en fazla kalırız onlar da gelse bazen iki üç hafta kalıyorlar ben çok içli dışlı olmayı tercih etmiyorum onlarla da hiç hürmet misafirperverlik görmedim aşırı da özen göstermem o yüzden 

+1 oy
önce (3,053 puan) tarafından

Oyy maşallah 😍❤️

valla kim demişse getirin benim kızı de görsün:))

Fena kızlar fena 😀

+1 oy
önce (10 puan) tarafından

Tatlım  benim  aman kız cocukları daha yaramaz benimki de gidip. Dolabı indiryo legen tercere  napcam diyorum size yemek yapıcam diyo günlük dolabı düzeltiyorum 😂

Benimkide aynı bütün mutfak oturma odasında 

önce (10 puan) tarafından

Ayyy hiç sorma az iş varmış gibi onları topluyoruz 

+1 oy

Ben bu Konya seferimde erkek kız ayırt etmemek gerektiğini öğrendim hepsi fırlama bu çocukların 😂. 

Eşim bugün yok iftara valla ben ne yapacağımı bilmiyorum genelde eşim yokken oğlumun sevdiği şeyleri yapıyorum bakacağım 😅

Aynen öyle erkek kız farketmiyor bu zamanın çocukları fena 😀 spagetti çekti benim canımda bol salçalı 😍😍

Biz daha dün yedik makarna 😂 ama akşama bir pizza mı alsam diye düşünüyorum bakalım 😂

Afiyet olsun şimdiden 

+1 oy
önce (33,650 puan) tarafından

Saçları çok ponçikmişş😍

Oğluşun napıyoo kaç aylık oldu kızz🥰

+1

Evet benim de öyle 😁😁 tam 5 ay 2 günlük bir paşa oldu zaman ne kadar hızlı geçti anlamadım 😍☺️

önce (33,650 puan) tarafından
+1

Maşallah Allah bağışlasın 🥰🥰💝💝

+1 oy
önce (496 puan) tarafından

😂😂😂 kız onu nasıl kaldırmıs masallah  benım kızda erkekten kalır bı yanı yok sac cekmeye alısmıs oyle bı cekıyorkı kavgaya katılsa karsı tarafta sac bırakmaz 😂😂

menüde kuru fasulye pilav var hergun hergun yemek yapmaktan bıktım valla 😂

Kız bu Naim Süleymanoğlu gibi TV falan kucaklıyor kardeşini kaldırıyor evde 5 kilo su bidonları falan varsa hep elinde Spor yapıyor onlarla☺️😁😁

+1 oy
önce (16,469 puan) tarafından

Ya dolma için bana da lazım bunlardan konudan bağımsız😅

Benimde yoktu hiç kaynanam verdi kocamın ceyizlerinden süt için kullanıyorum bende 😁😁 kalan ceyizlerinide vermedi bak şimdi geliyor aklıma cimri karı 😁😁

Ara yeri gelmişken çeyizler vardı ne oldu de yeri ne zaman geldi derse konuyu saptırma cevap ver de nucum🤣

Çalmışlar ki evden 😁😁 5 sene oldu abla sorsam ne yemek takımı vardı 86 parça 6 kişiliğini almışlar 6 kişiliğini bırakmışlar düdüklü tencereyi falan da almışlar gelinlerden biri aldı diyor da kim bilmiyorum 😁

Evden tencereyi sen nasıl yürüttün ya🤣 vallahi elti tayfa zalım

Bunu kendi getirdi abla al senin tenceren yok diyerek laf sokaraktan halbuki celik ve granit olmak üzere 2 takım vardı 😁 sanki ben düğün yemeği yapcam bunu ve 3 tane su dandik tencereler olur ya kendi kendine yanan ondan getirmiş eşimin ceyizdeki çelikleri getirsene o dandik şeyleri getirdin 😁😁 bu kaldı otekileri attım tencere ocaktan önce yanıyor onlami uğrasayim 😁 birde ne tesadüftur ki eşim alcam onların hepsi benim dedikten sonra çalındı ben istemiyorum herşeyim var benim dememe rağmen gelinler kendi arasinda su senin bu benim diye paylaşmış eşim annem kullanmayacaksa hepsini ben alırım size niye dağıtıyorum diye almak istedi hepsini de kendi parasıyla almış kaynanam falan alsa amenna diyecem 

+1 oy
önce (4,132 puan) tarafından

Kızlar daha yaramaz uslu diyen halt etmiş 😄 bizimki de koca leğeni getirdi koydu evin ortasına 

Leğene razıyım tencere getirip bütün binayı ayağa kaldırmasından iyidir davul niyetine çalıyor bizimki 😁😁

EEyvah eyvah kız apartmandan ziyade benim kendi kafam kaldırmaz gürültüyü 😄

Kendimiz alıştık ister istemez de alt komşu baya rahatsız ☺️ bende çok çektim onların sesini ama hiç bişey demedim  geçen kapıya  gelmiş eşimde bizde çok duyuyoruz ama gelip şikayet etmiyoruz demiş 😁 bişey diyemeden gitmiş adam da 

Ohh iyi demiş. Benim alt komşuda hiç sesin gelmiyor diyordu bana geçenlerde 😄 onunda iki çocuğu var ortaokula gidiyorlar bazen çok gürültü oluyor ama ne o bana gelir ne ben ona gürültü için. Çocuk bunlar bağlayacak halimiz yok yani. 

+1 oy
önce (8,319 puan) tarafından

Maşallah senin menün güzelmiş  😂😂

Bugüne kadar yaptığım en güzel menü olabilir kendileri 😀😍😍

önce (8,319 puan) tarafından

Aynen evlat candır Rabbim hepsine sağlik sıhhat uzun ömürler versin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 1,978 göst.
+4 oy
46 cevap 1,655 göst.
+1 oy
17 cevap 952 göst.
0 oy
7 cevap 495 göst.
20 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Elifcik010101 (407 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,347 soru

24,515,546 cevap

359,174 kullanıcı

...