0 oy
352 göst.
önce Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından

O kadar kötü hastayım ki reglimin ilk günü yıkılıyorum kızlar … oğlum tutturdu kaplumbağa diye o da burda sadece 1 tane akvaryumcu var.. Neyse babası aradı orayı yok kaplumbağa ikna olmuyor kesinlikle şimdi beni petshop’a sürüklüyor inşallah akvaryum kurdurmaya çalışmaz 😂. Yani normal şartlar altında beni kimse kaldıramaz yerinden anne olmak gerçekten çok farklıymış yani bunu level level anlıyorum her zaman level yükseltiyoruz 😂 offf 🥹🥹🥹 …

image

12 Cevaplar

0 oy
önce (350 puan) tarafından

En İyi Cevap

Güncelleme kaplumbağa yok olunca kuş aldık arkadaşlar 2 tane kuşumuz oldu vatana millete hayırlı kuşlar olsun 🥹🥹🥹😂😂😂😅😅😅

image

önce (6,994 puan) tarafından

Tipine senin .. 4 çocuktan sonra ben 😂🤣

😂😂😂 ama çok uysal ikisi de şu an aynı kafesteler arkadaş olsunlar diye gece uyurken ayırcam sadece ikisi de erkek güvenemiyorum 😂😂😂

önce (164,380 puan) tarafından

lan ne uysali tipi kaymis mahvolmus derbeder🤣🤣🤣

Olsun ben seviyorum hayvanlarımı 😂

önce (12,193 puan) tarafından

Biri kaynanasına yakın oturan  kuş, biri uzak oturan gibi olmuş🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (7,473 puan) tarafından

yıkılmadım ayaktayım dertlerimle baş başayim😂😂

Şu anki ruh halimin tam şarkısı 😅

önce (7,473 puan) tarafından

şuan bende bu durumdayım yikilmadan ayaktayım 2.5 yaş çocuk ve 20 günlük bir bebeklw

Şu anda bebeğimde olsa kafayı yerdim herhalde 

Ayy lohusa lohusa sana böyle konuşmakta yanlış içimde kaldı kusura bakma işte regl psikolojisi 2. Olsa Allah onunda sabrını sıhatını veriyordur bakma sen bana 

+1 oy
önce (3,973 puan) tarafından

Aynı yollardan geçmemiş olsaydım tuttursun Dursun ağlasın dursun diye bir nasihat verirdim teyzeler gibi. Ama öyle olmuyor 😂 Allah yardım etsin benim de ilk gün 😅

Gerçekten öyle olmuyor zaten regl olunca hiç çekemiyorum şu an sabır sabır sabır diye geziyorum 🥹😅… kuş aldık sanki evde yokmuş gibi 😅.

Ayy sana da çok geçmiş olsun 🙏🏻

0 oy
önce (10,419 puan) tarafından

ay geçmiş olsun, benim kıza alsam kaplumbağaya acırım 😂

Zaten 1 tane öldürdü … 1 ay kendime gelemedim 🥹 kuş aldırdı 😅

0 oy
önce (26,720 puan) tarafından

Allah şifa versin canım. Ay hic cikmiyor hastayken dışarı gerçekten. İnşallah bulursunuz Ulaşın istediği kaplumbağayı 😊

Amin canım amin 🤲🏻 Ayy yoktu zaten onun yerine kuş aldırdı … sanki evde yoktu 🥹

0 oy
önce (6,994 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Oturda anlat oğluna adeti ve ağrısını şimdi 😅 bizimki 2.5 yaşında 1 hafta her sabah itinasız robotcücü istedi . Robot araba yani. Hiç mi unutmaz arkadaş her sabah gözünü öyle açtı . Bizde oyuncakcıya gittiğimizde belim tutulmuştu fizyoterapist e gitmiştim ordan çıkış ağrılarla gittim ayakta zor duruyordum oyuncakcıda

Ahu bu analık ahh … 🥹 çok iyi bilirim çooook 😅

0 oy
önce (5,072 puan) tarafından

Kaplumbağa satışı yasak satanlarda el altından satıyor biz çok yer aradik ama yoktu bence illa alacaksaniz arayip gidin cezasıda baya yuksekti 

Yok yavrum zaten . 1 kere aldık hayvanın gunahına girdik ilk gün öldürdü hayvanı 1 ay kendime gelemedim çok kötüydü … 

Şimdi kuş aldırdı yok diye zaten 🥹😅

0 oy
önce (3,912 puan) tarafından

Başlığa bayıldım 😂

Kendimi başka türlü açıklayamadım 😂🥹😅

0 oy
önce (8,328 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ablam Rabbim şifalar versin inşallah ah bu evlatlar baldan tatlı değilmi inşallah büyüdüklerinde anne baba kıymeti bilirler

Sağol ablam inşallah 🤲🏻. Valla inşallah bilir kıymetimi gerçekten si ağladım inan ki bende çocuk gibi ağrımdan sinirimden ona bir şey diyemeyince tabi … 🥹 kuş aldık sanki evde yokmuş gibi 😂 ay valla …

önce (8,328 puan) tarafından

Kız senin ev yakında hayvanat bahçesi olacak 😂

Ya ben hayvanları seviyorum onda bir problem yok ama ulaş ın istekleri beni çok zorluyor ya zor günlerde 😂

0 oy
önce (2,937 puan) tarafından

Bu yeni yetme bacaksızlar sağlam bi dayak yeseler hepsi mum olup laftan sözden anlayacak ama onlara el kaldıracak vicdan yok bizde o yüzden köleleri olarak gönüllerini eyleyecez ahh modern annelik ah geçmiş olsun sizede 

Yaa gerçekten . Eskiden ne iyimiş bir terlik bir sopa tamam . Şimdi çocuk psikolojisine göre büyütüyoruz vallahi bizim psikolojimiz bozuluyor 🥹😅…

Teşekkür ederim canım 🙏🏻

0 oy
önce (4,153 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım dua et bir tane Pet Shop varmış ya bir kaç tane olsaydı daha çok gezecektin 😉 

Doğru söylüyorsun buna da şükür 😅😅😅🥹🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻

0 oy
önce (4,289 puan) tarafından

Bırsey demıcem bırsey demıcem basıma gelmedı bu saatten sonrada gelsın ıstemem benım kızda istiyo ama tüm hayvanları eve almamıxı ıstıyo yontemı buldum artık ıstemıyo sjsjsjg gecmıs olsun ıdıl 

Ben evi hayvanat bahçesi de yaparım sorun değil benim için ama işte bazı günler gerçekten çekemiyorum 😂

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 392 göst.
+2 oy
3 cevap 242 göst.
+2 oy
15 cevap 1,045 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (3,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,224 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,538 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,505 soru

24,517,745 cevap

359,314 kullanıcı

...