0 oy
163 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (865 puan) tarafından

Kizlar okadar çok doluyumki ...

Bu hayatta hep yalnız başıma kaldım ..Sebebi ailem  ..

Hiçbir zaman sarıp sarmalayan değilde suçlayan assagilayan küfür eden annemi aldatan hiçbir zaman kazandığı parasını anneme göstermeyen ben kazanıyorum sen yiyorsun diyen çocukların her başarısinda kendine pay biçen bir babam vardı....Eğitim desen yok başımızda durup bir ders anlatmazdi bizimle oynamaz ilgilenmezdi hep kendini düşünür arkadaş peşinde koşardı...

Anneme karşıda sevgisiz yemeğe bile soven onu köle gibi görürdü annemde hayatından pek memnun değildi... 

Hiçbir zaman sevgi göremedik çocuklar etkilenir demedi kimse her zaman kavga kavga kavga... 

Sonrasında büyüdük bu sefer çalışmaya başladık paramızı elimizden alırdı ne yaptığı belli değildi ne eve eşya birşey bir birikim görmedik...

Sonrasında ben kaçarak evlendim eşimden para aldı..

Şimdide doğum yaptım hiç hastanenin kapısından geçmedi bu 3. Doğumum tam tersine eşimi aramış dükkanı tasicam bana karton ayarla demiş bazen diyorum bizmi bu kadar hassasiz yoksa babam mi vicdansiz merhametsiz bir insan Allahtan korkuyorum oyuzden iliskimi kesmiyorum yoksa evine bile gitmem muhatap dahi olmam okadar zoruma gidiyorki bir kız çocuğu ne ister babasının başını okşama sini ama hiçbir zaman içten bir sevgi gormedik sadece içimi dökmek istedim hayırlı iftarlar herkese

2 Cevaplar

+1 oy
önce (10,420 puan) tarafından

o kadar haklısın ki. 

ne bu dünyaya gelmeyi biz seçtik ne de anamızı babamızı seçtik. ama işte bazıları bunun suçu bizimmiş gibi davranıyor.

bazen uzak olmak daha iyidir. 

varlığı dert, yokluğu ayrı dert. 

bu yüzden eşime hep diyorum biz ilerde ne oluruz, nasıl oluruz bilmem. ama o kızın sana ihtiyacı var, benim babam var diyebilmeli. en dürüst sevgiyi sen de görmeli, gidip saçma sapan şeyleri sevgi zannetmemeli, evliliği aile evinden kaçış olarak görmemeli. bu şekilde evlenen maalesef milyonlarca kadın vardır ve çoğu da bin beterine rast gelir koca olarak. 

kolay değil ama yoksaymak belki de daha hayırlısı. artık kendi yuvan, çocukların var. bizden geçti artık çoğu şeyi değiştiremeyiz ama mutlu çocuklar yetiştirebilirz

önce (865 puan) tarafından

Çok şükür eşimle sorunlarımız oldu ama artık birbirimizi anladığımız konular var ama hayat bu sonuç olarak ben aslında hiç babamdan dolayı evlilik düşüncesinde değildim tam tersineydi anneme yasattiklarindan dolayı eşim ikna etti beni istemeye geldiler babam o calisicak bana yardımcı olcak falan dedi sonra ben kaçma kararı verdim ..

-Reklam-
0 oy
önce (1,046 puan) tarafından

İki buçuk yıl önce vefat etti aynı anlattığın gibiydi içimde kalan tek şey keşke bize biraz sevgi gösterseydi, özendiğim babalar gibi olsaydı. Şu yaşıma geldim o sevgiye hala özeniyorum

önce (68 puan) tarafından

Gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcın olsun Çok zor bir şey ben de hiç baba sevgisini aşamadım Seni çok iyi anlıyorum kardeşim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 225 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kullll (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 150 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Zeynep.hk (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 650 göst.