0 oy
149 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (55 puan) tarafından

Mrb bana akıl verin lütfen yoksa benim artık tahammül edecek halim kalmadı benim 2 ay sonra 3 yaşına girecek oğlum var eşim şuan çalışmıyor evde ve sürekli evde yaptığı tek şey çocuğa TV açmak önceleri telefonda çok açardı aşırı tepki verdiğim için telefon vermiyor ama sürekli tvyi açar çocuk resmen bağımlı hani bir iki saat de değil sabahtan akşama kadar ne kadar anlatırsam anlatayım anlamıyor TV'nin çocuk üzerinde ki kötü etkisini anlatıyorum ama nafile bazen çok zorlarsam çocukla oyun oynar 15 20 dk oynamadan hemen yine Tv açar sadece evde olduğu zamanlarda değil işten eve geldiği gibi üstünü değiştirmeden gider önce çocuğa çizgi film açar öyle psikolojisi bozuk biri ne yapacam ben çocuk için neye hayır desem olmaz desem birşey olmaz deyip yapıyor veriyor 🤦🏻 nasıl bir çözüm yolu bulmalıyım ben çocuğuma üzülüyorum sadece 

3 Cevaplar

0 oy
önce (10,435 puan) tarafından

benim bazen deli damarım tutar. yap demiyorum ama başıma gelse televizyonıçu kırarım ya da kaldırırım. 

önce (55 puan) tarafından

O kadar deliriyorum ki bazen bende yapmak istiyorum ama daha büyük sorunlar çıkmasın istemiyorum sonunda yapacağım odur İnanın ki çünkü artık tahammülüm kalmadı 

-Reklam-
0 oy
önce (27,494 puan) tarafından

TV yi yerinden sökmek istedim bizimde izliyor ama eşimle komşarak açıyoruz 

0 oy
önce (1,996 puan) tarafından

Televizyonu bozun, bi sabah açtım açılmıyor Allah Allah dersiniz :D 

önce (165 puan) tarafından

Daha neler abartmayınız 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 429 göst.