kavga etik konuşmuyoruz dun sahur hazirlamadim sinirden bugun hazirladim yedi siz olsaydiniz kus olduğunuz esinize sahur hazirlaymiydiniz nefret ediyorum bu adam dan
Hazırlarım tabi hemencecik barışırız küsmelerimiz uzun sürmez.
ne güzel
küs olduğum eşime hazırlarım tabii, ama nefret ettiğim adamdan hazırlayacağımı sanmıyorum:))
😂😂😂😂hazirladim begenmedi neymiş tek yumarta haslamisim ben dolapta olani koydum ne yapim dedim got al sucuk kasar ekslikleri al doldurum bende
Eğer ben de oruç tutuyorsam hazırlarım ama ben tutmuyorsam küs olmasam da hazırlamam
tutuyorum canım
Hazirlarim hazirladim da
Çünkü onun vebali benim boynuma
Ben hazirlarim ister yer ister yemez
bende oyle dusundum onun gibi kötü olamam
Küsmek başka bişey bence nefret her anlamda farklı o insandan nefret cünkü hazırlarım küssemde tam bişey diyemiyorum ama barışmadıktan sonra tadı olmaz ki dünyanın küs olsam kaldırım yani 🤷
doğru diyorsun kalbimi cok kırdı
Hazırlarım
Çünkü eni sonu insan barışıyor ☺️
mecbur olsada aynı
Bizde küs kalmak diye bişey yok.. hatta o sofrayı hazırlarim yerken didiserek barisiriz.. soruna gelirsek ne olursa olsun hazırlarim .
anladım cnm teşekkür ederim diger gun hazirladim sahursuz kaldık
Çocuk gece cok uyanıyor uykusuz kalıyorum halı hazırda zaten hazırlamiyorum kendi hazırlayıp yiyor ama şartlar normal olsaydi da nefret ettiğim adama sahur hazirlamam kalksın zikkimlanip yatsın banane
kavga sirasinda ağzına alinmacak küfürler eti ondan nefret ediyorum dedim canim bide doger gun hazrilamadim yemedik ikimizde dun hazirlayinca brnde yedim onuda uyandirdim tek yeseydimde kazandimi tek yiyip kalmos diyecekti
ben nefret edecek kadar kızıp nasıl oluyorsa maksimum uyuyup uyanınca unutuyorum. hatta genelde kızdığım konudan uzaklaşınca unutuyorum.
muhtemelen sahura kadar da geçer kızgınlığım küslüğüm ama sahura ben kendim de kalkmıyorum o yüzden kaldıramam
durduk yerde kalmasam ortalogi yikar ama kus oldugum. zaman da kalmiyinca sesi çıkmıyor
Kavga durumuna bagli. Gercekten ciddi bi kavgaysa kaldirmam ama eften puften biseyse kaldirirm.
ailesi yuzunden genelde kavgalarimiz bir telefon edoyorlar huzurumuzu bozuyor kadin resmen aradigimda beni kotuluyor her kosnumasinda ben varim esimde ayni tabiki ikisinide kiziyorum esim daha kapatiyor onların lafını sinir oluyorum evinizie gelsem karin yuxume kapatir kapıyı sevmez beni esimde kotu diyor oda dogru soyluyorsun diyor birbilerinin yalakasi bunlar bide ben ailesidnen hic birsey istemiyirum bunu dile getirdim guvenmiyorum adamarin işi gücü hocalara gitmek guvenmiyorum getiriyoar biz kavga ediyoruz esime diyorumki ailene soyle onlarin biseyini istemiyirum bak dun kayin babam.kkk paket kuru kayso gondermid birinin içi islak birinin icide kuru oda srecli olanin ici niye islak olsun bozulurdundimi islak olunca
Hazırlarım çok şükür küs kalmayız ama nefret ettiğim adamla evli kalıp ona hizmet etmem
nefret etirdinkendini bi bilsen yani
kavga sebebimize bağlı biraz. çok ciddi kavga ettiysek bilmiyorum. belki en fazla tatmadan tost yapar koyardım
yumurta hasladim zdytin çay tahin koydum
Ben sofraya küsmem küstürmem aksine küsüz diye o oturmasa canım iyice sıkılır
anladım cnm
Ben tutmuyorsam zaten kalkıp özellikle eşime sofra hazırlamam. Ama sadece küstük diye de evin rutini ile trip atmam
yok canım ben tutuyorum
1,501,675 soru
24,519,969 cevap
359,455 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın