0 oy
233 göst.
önce Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından

kavga etik konuşmuyoruz dun sahur hazirlamadim sinirden bugun hazirladim yedi siz olsaydiniz kus olduğunuz esinize sahur hazirlaymiydiniz nefret ediyorum bu adam dan

📊 Tek Seçim
95.1% (39 oy)
4.9% (2 oy)

14 Cevaplar

+3 oy
önce (559 puan) tarafından

Hazırlarım tabi hemencecik barışırız küsmelerimiz uzun sürmez. 

önce (180 puan) tarafından

ne güzel 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,057 puan) tarafından

küs olduğum eşime hazırlarım tabii, ama nefret ettiğim adamdan hazırlayacağımı sanmıyorum:))

😂😂😂😂hazirladim begenmedi neymiş tek yumarta haslamisim ben dolapta olani koydum ne yapim dedim got al sucuk kasar ekslikleri al doldurum bende

+2 oy
önce (6,458 puan) tarafından

Eğer ben de oruç tutuyorsam hazırlarım ama ben tutmuyorsam küs olmasam da hazırlamam 

tutuyorum canım 

+2 oy
önce (6,475 puan) tarafından

Hazirlarim hazirladim da 

Çünkü onun vebali benim boynuma 

Ben hazirlarim ister yer ister yemez 

bende oyle dusundum onun gibi kötü olamam 

+1 oy
önce (2,157 puan) tarafından

Küsmek başka bişey bence nefret her anlamda farklı o insandan nefret cünkü hazırlarım küssemde tam bişey diyemiyorum ama barışmadıktan sonra tadı olmaz ki dünyanın küs olsam kaldırım yani 🤷

doğru diyorsun kalbimi cok kırdı 

+1 oy
önce (16,542 puan) tarafından

Hazırlarım 

Çünkü eni sonu insan barışıyor ☺️

mecbur olsada aynı 

+1 oy
önce (362 puan) tarafından

Bizde küs kalmak diye bişey yok.. hatta o sofrayı hazırlarim yerken didiserek barisiriz.. soruna gelirsek ne olursa olsun hazırlarim .

anladım cnm teşekkür ederim diger gun hazirladim sahursuz kaldık 

+1 oy
önce (37,164 puan) tarafından

Çocuk gece cok uyanıyor uykusuz kalıyorum halı hazırda zaten hazırlamiyorum kendi hazırlayıp yiyor ama şartlar normal olsaydi da nefret ettiğim adama sahur hazirlamam kalksın zikkimlanip yatsın banane

kavga sirasinda ağzına alinmacak küfürler eti ondan nefret ediyorum dedim canim bide doger gun hazrilamadim yemedik ikimizde dun hazirlayinca brnde yedim onuda uyandirdim tek yeseydimde kazandimi tek yiyip kalmos diyecekti 

+1 oy
önce (2,210 puan) tarafından

ben nefret edecek kadar kızıp nasıl oluyorsa maksimum uyuyup uyanınca unutuyorum. hatta genelde kızdığım konudan uzaklaşınca unutuyorum. 

muhtemelen sahura kadar da geçer kızgınlığım küslüğüm ama sahura ben kendim de kalkmıyorum o yüzden kaldıramam

durduk yerde kalmasam ortalogi yikar ama kus oldugum. zaman da kalmiyinca sesi çıkmıyor 

+1 oy
önce (6,685 puan) tarafından

Kavga durumuna bagli. Gercekten ciddi bi kavgaysa kaldirmam ama eften puften biseyse kaldirirm.

ailesi yuzunden genelde kavgalarimiz bir telefon edoyorlar huzurumuzu bozuyor kadin resmen aradigimda beni kotuluyor her kosnumasinda ben varim esimde ayni tabiki ikisinide kiziyorum esim daha kapatiyor onların lafını sinir oluyorum evinizie gelsem karin yuxume kapatir kapıyı sevmez beni esimde kotu diyor oda dogru soyluyorsun diyor birbilerinin yalakasi bunlar bide ben ailesidnen hic birsey istemiyirum bunu dile getirdim guvenmiyorum adamarin işi gücü hocalara gitmek guvenmiyorum getiriyoar biz kavga ediyoruz esime diyorumki ailene soyle onlarin biseyini istemiyirum bak dun kayin babam.kkk paket kuru kayso gondermid birinin içi islak birinin icide kuru oda srecli olanin ici niye islak olsun bozulurdundimi islak olunca 

+1 oy
önce (8,332 puan) tarafından

Hazırlarım çok şükür küs kalmayız ama nefret ettiğim adamla evli kalıp ona hizmet etmem

nefret etirdinkendini bi bilsen yani

+1 oy
önce (10,453 puan) tarafından

kavga sebebimize bağlı biraz. çok ciddi kavga ettiysek bilmiyorum. belki en fazla tatmadan tost yapar koyardım 

yumurta hasladim zdytin çay tahin koydum 

0 oy
önce (16,504 puan) tarafından

Ben sofraya küsmem küstürmem aksine küsüz diye o oturmasa canım iyice sıkılır

anladım cnm

0 oy
önce (27,505 puan) tarafından

Ben tutmuyorsam zaten kalkıp özellikle eşime sofra hazırlamam. Ama sadece küstük diye de evin rutini ile trip atmam 

yok canım ben tutuyorum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 579 göst.
23 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (1,094 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 291 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde mcecence (123 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 1,158 göst.
15 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,087 puan) tarafından soruldu