0 oy
305 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (23 puan) tarafından

Ben bitirmedim daha 😄

Kizlar Bayram temizliğine basladiniz mi bittimi neler oluyor anlatın ?

23 Cevaplar

+2 oy
önce (27,521 puan) tarafından

Cumadan sonra başlayacağım hasta içi yapamam zaten çok detaylı bir şey yapmıyorum çünkü gelenim gidenim olmuyor 

önce (23 puan) tarafından

Yani gelen giden yoksa çokta detaya gerek yok ama genel bı temizlik iyi oluyor 

-Reklam-
+2 oy
önce (6,467 puan) tarafından

Yapmıcam. O kadar çok perişan edemem kendimi ev cillop gibi olacak diye. Canınıza yazık

Yok ben ev cillop gibi olacak demedimki bende karşıyım cillop tarzı temizliğe 😂sonra bayramın keyfi çıkmıyor.

En doğrusu üstten genel bı temizlik yeter. Hiç temizliksiz olmaz bana göre.

önce (363 puan) tarafından

Ayyy idolüm kadın aynı ben 😂❤️@Seri

önce (6,467 puan) tarafından

Walla kız kıyamıyorum artık kendime 

+1 oy
önce (1,514 puan) tarafından

Sanırım yapmicam zaten genetik test sonucunu bekliyoruz bebekle ilgili kafam orda bisey yapacak halim yok bayramda da anneme gidicem 1 haftalığına 

En güzeli annende tadını çıkar 😊 zaten temizliği abrtmaya gerek yok normalindede abartınca bayramın tadını çıkarmaya hal kalmiyor inşallah sonucun temiz çıkar 😊

önce (1,514 puan) tarafından

İnşallah canım sonuç bi çıksın kendime gelirim temizlenir ev kafamı toplarım bi

+1 oy
önce (1,369 puan) tarafından

Hiç bir şey yapmadım henüz ailecek çok hastayız çocuklar yatak döşek şansa gelenim gidenin olmayacakti bu bayram babamlara gidecektim taziyemiz çıktı gelenlerin olacak nasıl yapacam bilmiyorum 

Allah yardımcın olsun hasta isen çokta takma kafaya sağlığınız daha önemli.

Öylede ev batık durumda enazindan üsten bir temizlik şart babamlar gelecekler bir gece kalacaklar 

Yardımcı cagirdan bir kişi falan bir seferlik faydası olur sana ben tasinmada tektim öyle yapmıştım.

Kendi evinin işini başkasına yaptirqmiyorum maalesef parayla dahibolsa görümcem sağolsun yardıma geleyim dedi yine için rahat etmedi kimseye yük olmak istemiyorum mecburidir biliyorum ama yinede bu huyuna söz geciremiyorum hamilelikte bile doğuma gittiğim gün bile her yeri temizledim kimse gelip yapmasın diye 

+1 oy
önce (19,246 puan) tarafından

Ben başlamadım. Yapmayacam da zaten. Bayramdan sonra yapacam ne yapılacaksa. Sadece perdeleri minder yüzlerini yıkayacam o kadar 

0 oy
önce (4,175 puan) tarafından

Bende yeni post açtım daha dağ gibi işim var başlayacam inşallah 😅

Önce dolapları yapıp sonra cam perde kapı duvar gidiyorum 😅

Oruçlu isen aksar gibi 😄 çok detay var 

Oruç değilim bacım benim için bitti hayız oldum 😅 hep diyordum oruç tutmadığım gibi işe girişcem 2 gündür başlayamadım bir türlü 🤦🏻‍♀️evim küçük 4 cam var kapılarım çok kolay siliniyor duvarlarıda yılda 3 kez felan siliyorum mopla o yüzden çok zorlama ama önleri dolu çek yap derken o zorluyır sadece e tabi 2 çocuk faktörüde var 😅

Tabi çocuklar zorluyor insanı yinede bitiyor eninde sonunda 😄çokta dertlenmiyorum ben artık.

Öyle canım ☺️kolay gelsin hepimize inşallah 

0 oy
önce (642 puan) tarafından

Bayramda evde yokuz 1 hafta memlekete gidiyorum gider gelir yaparım sana da kolay gelsin

+1

En güzeli tatil hava değişikliği😄 teşekkür ederim.

0 oy
önce (193 puan) tarafından

Benim bitti sadece camlarım kaldı 

Erkencisin yani oruçlu ikenmi yaptın iftardan sonra mı 😃

önce (193 puan) tarafından

Ben çok erken yaptım,oruca birgün kala bütün işlerimi bitirdim

Aslında en doğrusu sonra çıkan zaten fazla olmaz bi supur sil genel yani detaylı değil ramazanda akıl karı değil😄

0 oy
önce (5,104 puan) tarafından

Yapmiycam gelenim gidenim yok hemde belimde fıtık çıktı dikkat ediyorum kendimi yoramam süpür-sil yeter 

0 oy
önce (597 puan) tarafından

Uffff yenı basladımmmmm ama hıcbıtmıcrk gıbı

0 oy
önce (2,361 puan) tarafından

Bayramda evde değiliz olsakta gelen olmuyor zaten gurbet  onun dışında ev temiz genel olarak camlar tozlu onları da şuan silmek istemiyorum cocukla olmuyor 

0 oy
önce (2,168 puan) tarafından

Ben sadece bardak yıkadım anacım makinede hep bugulu ve su lekeli çıktıkça öyle kalmış makineye attıkça da aynı. Hepsini dolaptan indirdim elde yıkadım parlıyor şuan. Bş de baharatlıklarımı silecem benim bu kadar Bayram temizliği 😅 gerisi hep rutin

0 oy
önce (2,396 puan) tarafından

Bu bayram babamın yaş bayramı hiç elim kolum kalkmıyor 

Ankara’ya annemin yanına gideceğiz arifeden 

0 oy
önce (952 puan) tarafından

Daha baslayamadim kendi evimde bile değilim kardesim atandigi icin ona ev tutup yerledtirmeye gittiler bemde tavuklar falan oldu icin okula giden kardesimde var buraya geldim once burayi baslicam yapabildimi yapip eve gecincede kendi temizlimi yapicam

0 oy
önce (363 puan) tarafından

Başlamadım ki bitse 😂

0 oy
önce (364 puan) tarafından

Bayramda şehir dışı düşündüğümüz için pek bişey yapmayacagim.. bı gözüme bayan cam balkon var onunda içten temizleyeceğiz 😂

0 oy
önce (8,727 puan) tarafından

Bende başladım. Salon ve yatak odası yaptım. Bugün mutfağın halısını yıkadım. İnşallah yarın çocuk odasına girmeyi düşünüyorum. Benim gözüme gelen yer iki balkonun camları. Onlar beni yoracak 

0 oy
önce (1,055 puan) tarafından

Bitti bitti ama sor bakalım ben var mıyım halla her yerim ağrıyor kız o kadar temizledim gene odalara gelince illa bir şey buluyorum yani derin temizlik gerçekten çok yorucu

0 oy
önce (972 puan) tarafından

Kiz daha erken degil mi baslayan yeni baslamistir 

Ben yapmicam bayram icin korkuyorum kendimi de yormak istemiyorum zaten gelen giden de olmuyo kendimi niye yorayim su aralar dinlenme modundayim bayramdan sonra oglanin dogum gunu var sonra yaz gelir o ara bi yapariz esimle ama asil temizligi temmuzda yapcam hazirlik yapiyorum banyoya yeni paspas seti aldim salonun koltuk hali ortulerini yenilicem elimdekiler eskidi iyice cocuk odasina oyuncak dolabi alcam denk getirebilirsem tek dolap hem 2 cocuk hem oyuncak icin yeterli degil bunlarla birlikte cocugun ihtiyaclarini da halledeyim diyorum buyuge yazlik alisveris kucuge yenidogan eksiklerini tamamlayip doguma yakin esimle giriscem halilari yikamaya verip camlari duvarlari esime sildircem bende koltuklari silerim o mutfak dolaplarini silerken bende kapilari silerim oylelikle evim temiz olur yeni aldiklarimi da o zaman acar sererin dedim kafamda cok planlar var ama ne kadar yapabilcem bakalim 

0 oy
önce (292 puan) tarafından

Bende daha yapmadım canım  iki üç güne başlarım arada yapılması gerekenlerı yaptım üstten geçecem tekrar gebelik olunca zor oluyo malesef😊

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
0 oy
17 cevap 935 göst.
0 oy
5 cevap 488 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 655 göst.

Kategoriler

1,501,784 soru