Bosch normal ütü aldım memnun kalır mıyım?

0 oy
191 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,622 puan) tarafından

Kızlar ben 5 senelik evliyim ceyizimde  almadık kayanananjm kullandığı vardı onu kullandım lazım oldukça sonra evi ayırdığımızdada benle geldi uyanık kaynanam da gidip beyaz eşyaci komşularından bir tane alıp eşimin taksitlerine ekletmis bende kaç senedir onu kullanıyordim ama hiç iyi yapmıyor du yalan yok eşimde bende çok ütü gerektiren şeyler giymeyiz ama arada illa lazım oluyor bugün gidip Bosch marka aldım kazanlı değil  normal kullanan var mı bu marka memnun musunuz 

12 Cevaplar

0 oy
(258 puan) tarafından

Tefal kullanıyorum ben memnunum. Sanırım ütü markası olarak da en çok tercih edilen Tefal.

-Reklam-
0 oy
(19,251 puan) tarafından

Ben kullaniyorum bosch ütü. Çok memnunum. Kolay ütülüyor ve hafif bir ütü. Yormuyor beni hiç. 

(6,622 puan) tarafından

Canım ben şimdi fark ettim de dedim fişe takayım deneyeyim o da baktım kutusu komple ıslanmış içindeki suyu kutuya akmış normal mi bu 

(19,251 puan) tarafından

Nasıl koymuştun. Dik koymadiysan akar suyu. 

(6,622 puan) tarafından

Yok dik değildi normal tabanı kutuye değecek şekilde 

0 oy
tarafından

Annemde Bosch kullanıyor güzeldi gayet. Watt önemli birde tabanı elbiseyi yakmiyorsa tmmdir buharı nasıl 😄

(6,622 puan) tarafından

İşte sanki bana az gibi geldi ama bilemedim bizimkiler suyu az koyduğundan dolayı dedi

0 oy
(2,134 puan) tarafından

Tefal kullanıyorum ben memnunum

0 oy
(3,131 puan) tarafından

Benim Vestel çok memnunum.

Bosch çok iyi bir marka kötü olduğunu düşünmüyorum 

0 oy
(6,283 puan) tarafından

Philips benimki pek kullandigim soylenmez lazım oldukca memnunum yinede yakmiyor kumaşa göre ısıyı ayarlıyor 

0 oy
(27,694 puan) tarafından

Braun benim burdaki cok raziyim . Vest azerbaycandaki oda güzel.

0 oy
(19,606 puan) tarafından

Kazanlı tefal ve el ütüsü tefal var bende. Kazanlı büyük ütü için haftalık diğeri sabah çıkmadan fıt fıt için

0 oy
(208 puan) tarafından

Tefal aldım gecen hafta fiyatı 6 bindi. Çok güzel ütülüyor. Düzenli ütü yaparım 

0 oy
(8,444 puan) tarafından

Tefal benimki . Bosch un ütüsümü varmış kız 😅 Philips Tefal genelde çok tercih edilir ütüde.

0 oy
(13,313 puan) tarafından

Philips kullanıyorum, kazanlı değil. çok memnunum 

0 oy
(1,760 puan) tarafından

Philips azur kullanıyorum

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Bosch marka normal ütü performansı nasıldır ve iyi ütüler mi?
Bosch marka normal ütüler, özellikle günlük ve orta düzeyde ütü gerektiren kıyafetler için oldukça performanslıdır. Kazanlı ütü olmasa dahi, taban teknolojileri sayesinde kumaş üzerinde kolay kayar ve kırışıklıkları etkili bir şekilde açar. Eğer çok yoğun ütü yapmıyorsanız, bu cihazlar ev kullanımında oldukça verimli ve uzun ömürlü sonuçlar sunar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kazanlı ütü mü yoksa normal ütü mü tercih etmeliyim?
Kazanlı ütüler, yüksek basınçlı buhar gücü sayesinde çok fazla çamaşır biriktiren veya sert kumaşları ütülemek zorunda olan kişiler için idealdir. Normal ütüler ise daha hafif, pratik ve saklaması kolay cihazlardır; az ve orta yoğunlukta ütü ihtiyacı olan evler için yeterli performansı sağlar. Seçim yaparken ütülediğiniz çamaşır hacmini ve ütü sıklığınızı göz önünde bulundurmanız yeterlidir.
Yeni aldığım Bosch ütüden en iyi verimi nasıl alabilirim?
Yeni bir ütüden en iyi performansı almak için öncelikle kumaş türüne uygun sıcaklık ayarını yapmanız ve buhar seviyesini doğru ayarlamanız gerekir. Kireç önleme sistemini düzenli olarak temizlemek, ütünün buhar kanallarının tıkanmasını engeller ve cihazın ömrünü uzatır. Ayrıca, ütüleme esnasında çok kuru çamaşırlar için hafif nemlendirme özelliğini kullanmak kırışıklıkların daha kolay açılmasını sağlar.
Ev tipi ütü alırken nelere dikkat edilmeli?
Bir ütü alırken en önemli kriterler taban malzemesi, buhar gücü (gram/dakika cinsinden) ve kireç temizleme özelliğidir. Seramik veya titanyum tabanlı ütüler kumaşta daha az sürtünme sağlar ve daha rahat hareket eder. Ayrıca, su haznesinin kapasitesi ve kablo uzunluğu, ütüleme işleminin pratikliğini doğrudan etkileyen unsurlardır.
Ütülerin kireçlenmesi nasıl önlenir ve ömrü nasıl uzatılır?
Ütülerin kireçlenmesini önlemenin en etkili yolu, mümkünse ütüleme işleminde saf su veya ütü suyu kullanmaktır. Eğer musluk suyu kullanıyorsanız, cihazın kendi kireç temizleme (anti-calc) özelliğini ayda en az bir kez çalıştırmanız gerekir. Ütüleme sonrası su haznesini boşaltmak, zamanla oluşabilecek tortu ve kireç birikimini minimum seviyeye indirerek cihazın performansını korur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 292 göst.
5 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Hilalyyy (921 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 494 göst.
0 oy
6 cevap 336 göst.
10 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,518 soru

24,592,329 cevap