+1 oy
474 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından

Kızlar ya vallahi artık üzülüyorum. Burda çok fazla denk geliyorum. Herkes için konuşmuyorum ama çoğu insan evliliğinden memnun değil, pişman olmuş, mecburiyet ve şartlar onları evliliğini sürdürmeye neden oluyor. Gerçekten biz kadınlar bu kadar mı mutsuz muhtaç ve kötü durumdayız? Yazıklar olsun kadınları bu hale düşüren anneye, babaya ya da kocaya ( kim neden oluyorsa) 

📊 Evet / Hayır
75.9% (44 oy)
24.1% (14 oy)

33 Cevaplar

+1 oy
önce (16,540 puan) tarafından

Elhamdülillah ziyadesiyle 

önce (145 puan) tarafından
+1

Çok şükür 🙏

-Reklam-
+1 oy
önce (3,702 puan) tarafından

Neden mutsuzusuz GÖRÜLMEDİĞİMİZ için EMEGİMİZ CABAMİZ bizimde bir insan bir can oldugumuzu GORMEK istemedikleri için SAYGİ SEVGİYE ihtaycimiz oldugunu GÖRMEDİKLERİ için MUTSUZUZ Halbuki biraz kiyemtimiz bilinse herşey farklı olurdu..

Aynen öyle canım. Hem evleniyorlar hem kızları ziyan ediyorlar 

önce (3,702 puan) tarafından

Evlenmek için kırk takla dil dokuyorlar snrasi fos

+1 oy
önce (10,544 puan) tarafından

ben mutluyum şükür, insan evladına denk geldim. seçimim için kendimi kutluyorum 😝 ben sevdim aldım çünkü, 1 hafta kadar sonra sevgililikte 15.yılı dolduracağız. bir gün bile pişman olmadım. inşallah o da benim gibi düşünüyordur 😍

bekar birileri varsa burada ve olur da okursa bunu, tek tavsiyem iyice tanımadan evlenmeyin, tanıyın, gezin tozun ama hemen evlenmeyin. kötü bir davranışını görürseniz basın tekmeyi, düzeltirim sanmayın, düzelmez. kimsenin psikologu değilsiniz, bu hayata 1 kere geliyorsunuz size eziyet edecek adamla evlenmeyin sonra boşanma da zor oluyor.

onsuz yapamam falan demeyin, kimse aşktan ölmüyor, sevgiler 🤗

hepiniz değerlisiniz hanımlar

Hepimiz değerliyiz 🌸

0 oy
önce (1,548 puan) tarafından

Mutluyuz çok şükür 

+1

Allah daim etsin canım 

0 oy
önce (6,507 puan) tarafından

Kaynanamgil karismasa comak sokmasa eminim çok mutlu oluruz 

Ama yılan gibiler bir iki kere gidelim yada eşim gitsin konussun tamam 

Bizim evde zerre huzur kalmiyor

Eşin niye dinliyor ki onları canım. Ailesi sensin artık 

önce (6,507 puan) tarafından

Gel de bunu eşime anlat 

Abisi ortak oldu eşimin işe annesi de destek oldu 

O yüzden herseyde kendini öne atıyor 

Bi de istedikleri gibi bi gelin olmadığım için sevmediler beni 

Suan iyi kötü idare ediyorum

Onların istedikleri gibi bir gelin olamaz zaten canım. Onların istedikleri anca masallarda veya Kaf dağında falan olur

0 oy
önce (1,958 puan) tarafından

Evliliğin ilk yılları tanıma alışma derken kendimizi çok yiprattik içimizdeki sevgiyi sömürdük sonuç 18 yıl bitti çocuklar için cabalamaya devam

Zor oluyor işte mutsuz oluyor insan sırf zorunluluk diye sürdürmek de zor canım ya

0 oy
önce (7,823 puan) tarafından

Severek Boşanmış biri olarak söylüyorum kendim için mutluyum ama kızım için üzgün . 

Kızına babalık yapmıyorsa bence onun adına da mutlu ol

önce (7,823 puan) tarafından

Babalık yapmaya çalışıyor diyelim .. kızını düşünüyor olsaydı bugünümüzü hatırlayıp beni aldatmaması lazımdı 

Kesinlikle haklısın 

0 oy
önce (27,569 puan) tarafından

Evliliğimde mutluyum ama bekar olsam daha mutlu olurdum 😅

O Allah'ın emri canım herkeste bu durum var bence😄

0 oy
önce (1,227 puan) tarafından

Ne mutlu ne mutsuz bu aralar notrüm hicbisey hissetmiyorum

Arada olmak da yorucu oluyor ama 

önce (1,227 puan) tarafından

Beynim catliyor suan 

0 oy
önce (279 puan) tarafından

10 yıla yakındır evliyim 9 yıldır kaynanam emdiğim sütü burnumdan getirdi 1yıldır oğlu ve ben konuşmuyoruz çok şükür evime huzır geldi yeni. Gelinliğim lohudalığom herşeyi zehir etti bana sabahlara kadar ağlayarak dua ettim şimdi güzel Rabbim tek tek çıkarıyo onunla küstük evimize huzur geldi

Bir daha barışma bacım zor bela kurtulmuşsun tadını çıkar şimdi 

Aman aman Allah ne onu bana ne beni. Ona muhtaç. Etsin ama hakkım asla helal değil yaptıgı hiçbir. Şeyi haketmedim hepsini sineye çektim taki bi. Akrabamızım düğününde eşimin eski sevgilisini katşımda öpüp beraber oynayana kadar daha ne ölüme ne ölüsüne 

Tuhaf ya amaç ne yani ? Kimi kimden kıskandırıyor. Farkında mı acaba oğlu seninle evlii

Aklı sıra beni kızdıracak çok iyi yaptı ipini çekti pislik ben onun soyafını taşıyotum senin gururunu ezdiğin kim *****  gel anlat ama 

0 oy
önce (49 puan) tarafından

Genel olarak mutluyum. Kocama öl desem ölür ama bazen dili çok çirkinleşiyo.

Kayınpederimde diyo kalbi temiz bazen esince konuşsun sen cevap verme. Ama ben tam tersi o 1 diyorsa ben 1000 diyorum. Yani genel olarak benden sebep tartışmalar uzuyor gibi ama çocuk değil sonuçta madem aklı başında adamsın çocuklaşma. Çocuklaşırsan da kimse seni alttan almaz diyorum başliyorum saydırmaya

Öyle olunca dalın kırılır canım. Bence de tartışmaya girme yüz göz olma

0 oy
önce (11,670 puan) tarafından

Maşallah tek kocam ve kızım şükür sebeplerim 🥰

Maşallah diyelim 🌸

0 oy
önce (1,168 puan) tarafından

Ufak tefek hataları olmuştur beni biraz üzmüştür ama aşk ve sevgi konusunda hiçbir şekilde pişman değilim iyisiyle kötüsüyle 11 yılı tamamlıyoruz annesi biraz Sorunlu bir insan ama onun dışında iyi ki evlenmişim Çünkü  baba evinde çok değer,Sevgi gören biri değildim aşkı Sevgi değeri Ben onda gördüm onunla Tekrardan yaşamayı sevdim

0 oy
önce (7,081 puan) tarafından

Şükür mutluyun 

0 oy
önce (375 puan) tarafından

Çok şükür bin şükür ❤️❤️

0 oy
önce (977 puan) tarafından

Çok şükür mutluluk sebebim

0 oy
önce (4,232 puan) tarafından

Çok şükür bazen sinir olsamda genellikle mutluyum 🥰 Rabbim daim etsin 🤲 herkesin evine yuvasına mutluluk huzur versin kimsenin yuvasını bozmasın 🤲

0 oy
önce (375 puan) tarafından

Evliliğimle mutluyum ama evli olmaktan mutlu değilim 😂

0 oy
önce (252 puan) tarafından

Rabbime bin şükür 5 yıldır evliyim 1 kere mutsuzluğumu hissetmedim huzur doluyum aşk doluyum Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın🙏🙏🙏🧿

0 oy
önce (432 puan) tarafından

Çok mutluyuz taaki kaynanam her haftasonu evi basınca karabüyü gibi gelir fitne ficur işi öbür türlü çok şükür mutluyuz 🥲

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 423 göst.
0 oy
17 cevap 1,495 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ygzelisa (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 3,394 göst.
8 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde girl4 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
4 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Mrl4734 (4 puan) tarafından soruldu