0 oy
257 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (7,051 puan) tarafından

Ekmeği beklicem die bu saati buldum .Sahura ekmeğimiz hazır miss gibi 🩷 yanına yumurta salatası yapıcam kahvaltılık. Sizlerde neler var sahura hanımlar

image

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,729 puan) tarafından

Ne makinesi kız o 😀😀😄 afiyet olsun ben tahinli var evde onu koyacam sahura kalkmak çok.zrouma gidiyor benim ya gece zaten uyuyamiyom tam uyuyom zar zor alarm caliyo alarm sesine gıcık oldum iyice 😄😄

önce (7,051 puan) tarafından

Ekmek yapma Makinesi. Tahinli pide de var her sahur olmak zorunda o 🤦🏻‍♀️ benim büyük kız onsuz oturmaz 

. Geldi gidiyor Ramazanda bitmeye yakın artık . Uyuruz bol bol. 

-Reklam-
0 oy
önce (2,073 puan) tarafından

Bende bugün yumurta salatası yapacağım her sene nerdeyse hergün yumurta salatası yapan ben bu sene hiç yapmadım 

Bende genelde yumurta haşladım herkese çocuklar rafadan seviyor benim. 2 kere felan anca yaptım yumurta salatasını 

Börek felan çok yaptım bu yıl

önce (2,073 puan) tarafından

Yumurta kadar tok tutan yok bence ya bazılarının midesine rahatsızlık verebiliyor ama ben yumurta yediğim gün daha tok ve dinç oluyorum hep haşlama yaptım ama salatasını hiç yapmadım 

0 oy
önce (1,394 puan) tarafından

Sahurda ben ve eşim varız 😂 yanına yumurta pizza kahvaltılık ve çay afiyet olsun 😋 

Ohh afiyet olsun. Benim çocuklar da tutuyor bu yıl maşallah fire veren olmadı 🤭

önce (1,394 puan) tarafından

Maşallah maşallah darısı bizimde başımıza çocuklarında tutacağı zamanları görmek nasip olsun 

0 oy
önce (4,740 puan) tarafından

Eline sağlık 🌸 benim eşim ekmeğin içini çıkarıyor diye, artık ekmek yapmıyorum 🙄 zaten yarısını atıyor, o kadar emek veriyorum. O yüzden hazır ekmek alıyoruz. Sahura kalkınca tekrar uyuyamadığım için, biraz daha bekleyip, yiyip yatacağım. Krep ve kahvaltılar var, hafif şeyler daha iyi. 

Neden çıkarıyor ki ekmek içini . Napıyorsun sonra onları yazık israf

önce (4,740 puan) tarafından

İçini çok hamur buluyor, anca böyle sert kısımları yiyiyor. Buradaki ekmekler kolumdan daha uzun ve incecik. Çok fazla iç kısım yok, o yüzden aşırı israf olmuyor. Ama çıkarmasa daha iyi tabi. 

0 oy
önce (7,093 puan) tarafından

Cok gereksiz degilmi bu makine ben onu nereye koysam diye tarım tarım düşünürüm ekmek  yapcak diyede beklemeyezdim😊

Eşim hazır ekmeği yiyemiyor midesine dokunuyor. Tam buğday unu koyuyorum birazda karnıyarık otu koyuyorum midesine sıkıntı vermiyor. Yerim var tezgahda durmaz herzamn. 

önce (7,093 puan) tarafından

Oyle sorun varsa ve yiyorsunuz sorun yok ben olsam yapmaya üşenirim zaten

Yok üşenecek birşeyi yok aslında ölçü kapları var onlarla 5 dk içinde katıyorsun . Düğmeye basıyorsun .sonra unut 😅 bitince sesinden duyuyorsun . İçinde kalmaması lazım bi yoksa buharıyla çıtırlık gidiyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 363 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 575 göst.
12 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,187 soru

24,527,437 cevap

359,836 kullanıcı

...