Bebeğinizin göbeği ne zmn düştü. Benm bebeğim 6 günlük oldu hala düşmedi. Uzun süre düşmeyenler de varmış. göbek düşmeden yıkanmıyor. Cok uzun sürüp yıkamayan var mı .
Eğer etrafı kurumaya başladıysa düşmesi yakındır yikayabilirsin aslında ama iyice kurutman lazım şimdi biraz toparlamis olmali
İlk gün hastaneden gelir gelmez yıkadık kurumus epeyi ama hâla düşmedi su değince geç düşer diye daha yıkamadık
Yıka canım sonra iyice kurula bişeycik olmaz dikkat et sadece kuru olsun ters yıka zaten su durmaz öyle cok
Değişir canım oğlanın dördüncü gün sanırım düştü kızın bir haftalıktı
Aslında cogu kurumus ama daha düşmedi inşallah 1 2 güne kalmaz düşer.
Düşer canım sen kuru tut kafi
Ben geldiği gün hep yıkarım bebeklerimi. Göbeğin içine su girsin die uğraşmadan tabi avucumun içine ters yatırıp yıkarsın
En küçük oğlumun 3 günlükken düştü göbeği
Bnde yıkadım ilk gün snra da yıkamadım. Düşmesini bekliyorm aslında cogu kurumus ama daha düşmedi. Düşmeden yıkasam Su ister istemez girer diye endiişeliyim. İnşallab düşer erkenden
Bebeği hastaneden getirir getirmez hemen yıkarız göbeği de hemen düşer çok şükür yikamadıysan yıka bence güzel gelişir böylece
İlk gün bende yıkadım ama ondn snra yıkamadım göbeğinin düşmesini bekliyorm. Aslında cogu kurumus ama düşmedi düşsünki yıkayayım
Tamam işte kurumuşsa düşecek tamam bekle acele etme kendiliğinden düşecek
8ci gün düşmüştü
İnşallah bnmkide uzun sürmez aslında cogu kısmı kurumus da bakalm
12 gun surdu ben yikamadim
Bende korktum yıkamadım 8.gun hemşireye sordum artık yıkamam lâzım napim diye oda tabi ki yıka iyi kurula dedi yıkadıgım günün akşamı göbeği düştü
iki günde düştü cnm
13.günde düştü, küvezdeydi yıkamadılar diye hatırlıyorum
Ben hiç yıkamadım, 6.gün düşmüştü
kızımın 3.5 gunde düşmüş farketmedım altını actıgımda yoktu sırtına gitmiş o ara nasıl gıttıyse
1,502,426 soru
24,531,760 cevap
359,996 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın