0 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,137 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bu herseyi ben yaparım ederim diyen kadınlar varya ha işte onlardan biride benim..

Surda iki kelimeye ağlayıp ağlayıp durmayın valla dengem kaçıyor.. 

Benim kocam rahatsız biraz doktor illa yatsın dedi hastanede yatiyor tek günde 3 serum var sadece hotel rahatliginda  hastane paşamin keyfi yerinde sen halledersin koçum deyip gonderiyor😳

Bugün bende koşturup durayım kaynanamda rahatsız qldim çocuğu kuaföre kendi işimi hallettim orda oğlanı götürdüm erkek berberine saçları az kestirdim ordan kocaya ziyaret orda avm işi çocuğa kiyafet hadi kendime alayim derken gündüz 1 de çıktığım evden gece 11 eve girdik..

Yalniz evin köşesinede dönerken biryere ya vurdum ya tekeri surttum birsey oldu karanlıkta uğraşamayacağım ne oldu al sana aslan karın diyeceğim yarin 😁

Benim gibi kadınlara selam olsun 😊

5 Cevaplar

+1 oy
önce (465 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Çok geçmiş olsun Benimde temizlik son güne kaldı çamaşır makinem haldır haldır çalışıyor oda yırttı kendini benim gibi vallaha bittim yarın da son gün silip süpürmesi kaldı sadece oda oğlan bırakırsa tabi sabah başlayıp akşam 6 gibi anca bitiriyorum 2 3 çocuklu hanımlar nasıl temzilik yapıyor aklım almıyor 1 tanesiyle cebelleşiyorum yani uzun lafın kısası bitkinim😰 

önce (7,137 puan) tarafından
+1

Valla makinalar hep çalışıiyor yarın benimde ev işlerim var yıkacaklar var varda var yani bitmiyor  

-Reklam-
0 oy
önce (2,812 puan) tarafından

Ne olursa olsun önce kendini kendin düşüneceksin canım. Bazı şeyleri de akışına bırak olmazsa olmasın be gülüm canının kıymetini bil 

Öylede birseylerinde yapilmasi lazım bende böyle olacaksa o iş olacak kavramı var yorulmadan yapiyorum  neyse bütçede böyle bitti allah sağlığını bozmasin

0 oy
önce (2,274 puan) tarafından

Gecmiş olsun canım Allahım kolaylık versin İnşAllah 😊🤲

+1

Aminn inşallah yapıyorum elimden geldiği kadar

0 oy
önce (549 puan) tarafından

çok zor hersey kadınlara bırakılıyor sonrada biz erkeğiz diye geçiniyorlar hanı nerde erkeklıgın bı camı kadın sılıyorsa erkek elınden tutmuyorsa orda senın erkeklıgın soner bi kere 6 kişi yasanılan bı evdede ev ısı tek bı kısıye bırakılmamalı günahtır bunun vebalını nasıl öderler acaba merak ediyorum 

önce (2,007 puan) tarafından

Vebali düşünen erkek bu dünyada karısının kıymetini bilir en başta 🤔Mutlu anne mutlu çocuk demek bana göre 

Ya benim ki yapıyordu ihtiyacım olduğunda ssuan yok hastalık birseyde diyemiyorum tek başına uğraşıyorum 

önce (549 puan) tarafından

bilmiyorki iftardan sonra dedimki sen cocuga bak bende kalan ıslerı bıtırıyım dedim odaya gıttım cocuk aglıyor görcen ana ogul karsı karsıya gecmıs uyumuslar ne guzel dunya umursama yok bırsey yok

gecmiş olsun canım sende kendını fazla zorlama detayına gırme esın varken beraber gırersınız 

önce (2,007 puan) tarafından

Allah şifa versin 

0 oy
önce (418 puan) tarafından

Hayat müşterek şekerim bugün sen yarın o 🥰

😂😂 oyle kadin yoruluyor belli yerde şuanda yapacak birsey yok

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 389 göst.
4 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,541 puan) tarafından soruldu
0 oy