Travma sanırım bnde .Bekarken herkes üni okur şıkır şıkır gezerlerdi.Ben biraz cekingenim pek bişey isteyemezdim.İstedigim bölümü de kazanamayinca depresyona girmistim .Misafirliğe gelenler kendilerini anlata anlata bitiremezlerdi .Eve misafir gelince kaçacak yer arardım .Bir de annemin 2. evliliği kendimi o tarafa hiç yakın bulamadım . Büyüdükçe bunu daha da farkettim .Kendi iclerinde beraber takılırlardi .Bende bir köşede otururdum.Mesela beraber pikniğe giderlerdi şimdiki babamın tarafından olan kuzenler bana sende gel demezlerdi babam da kızardı onlara niye cagirmiyosunuz diye .Bende yok ben gelmeyim diyordum yani üzülüyordum hep içten içe .O yüzden bayramlar bana hep o günlerimi hatırlatıyor .Şimdi 2 çocukluyum evden çıkmak istemiyorum.Esime de gitmesekte olur evde oturalım diyorum .Annemgile bile gidesim gelmiyor oraya misafir gelir diye . Artık bu durumu aşmak istiyorum kendime güvenmek istiyorum...
Artık evlendin eskileri unut kendine yeni bir düzen kurmaya calis hepimiizn travmaları var yalnız değilsin.Kolay değil ama beyin bir süre sonra yeni duzenede alışır en başta sancılı olur her yeni şeyde olduğu gibi sen düzelmeye bak kendi yaralaramizi Allah'ın izni yardımı ile kendimiz saracağız bu sebeple ruhunu arindirip yenilemeye bak.
Haklısın kendim için de çocuklarım içinde bı toparlanmam gerekiyo .Allah razı olsun verdiğin moral için 🌸
Hiç Bayram kültürü olmayan güzel bayram anilari olmayan biri olarak kendi çekirdek ailemde bunu yapmaya çalışıyorum Bayram sofrası Bayram elbisesi çevreye karşı evet hevesim yok ama kendi çekirdek ailemde o coşkuyu hissetmek istiyorum
Hayırlı bayramlar öğretmenimmm 🤪🥹❤️
Aslında öyle olmak gerek .Geçmişe takilip kalınca güzel günler bile zehir oluyo . İnşallah bu durumu artık anlatabilirim
Hayırlı bayramlar idilcim 🌸🌸
Geçmişe takılmak bugünü kaçırmak aslında yarınlarda yaşlılıkta da gençken şöyleydi dememek için biraz hakkını vermek lazım
Bana kalsa evden dışarı adım atmam kim ne demiş ne etmiş umursamam hiç fakat bugün biri yaşımı sordu 33 dedim şok olmuş şekilde daha büyük gösteriyorsun dedi dönüp de sormadım kaç gösteriyorum diye gülümseyerek evet dedim şimdi de farkediyorum ki takılmışım kadının dediğine biraz yani anaa.
4 yaşında oğlum var sırf o bayramı yaşasın diye neşeliyim bugün ben de mahallemizdeki komşu nenelere gittim onların torunları ile oynadı çok mutlu oldu ben ise insanların enerjisini üzerime çekerek zihin olarak aşırı yoruldum.
Annem de sevmezdi bayramları içim hep buruk yani bugün zaten yağmurlu diye çocukda gelmedi kapıya nasib ne diyek. Şuan oğluk anne anne anne diyor banyo yapmak istiyorum inan beynim o kadar yorulmuş ki evet gittim ziyaret ettim fakat gitmesemiydim insanlar beni mi sanki bekliyordu ay Nuray gelse diye can mı atıyor yok yüne geldi bitirim ikili bile diyenler vardır insanlara yük mü olduk vs vs neticede çok hatırnaz biriyimdir çok vefalı arar sorar giderim de insanlardan samimiyeti göremiyorum istenmiyor muyum yoksa bu benim suizanım mı bilmiyorum aşırı strest içindeyim şuan babamın evine gitsem 5 dk durur durmaz kahveye çıkar o yüzden bu bayram gitmedim şuan titriyorum resmen inşaAllah panik atak geçirmem içim sıkılıyor bunalıyor oy.
Bence yaşını sorun etme .Bende 30 yaşındayım napalim artık yaş ilerliyo yasanmisliklar insanı yipratiyo ne diyelim sağlık olsun .kim ne derse desin modun biraz da o yüzden düşmüş
bende öyleyim birine gidince yani gelmesem de olurmuydu diye düşünüyorum.Bosuna zahmet ettiler diye düşünüyorum içimden .Bence kendimize pek değer vermiyoruz galiba ya .Aslında onlar bizi düşünüpte gelmiş diye de seviniyo olabilirler özellikle yaşlılar hastalar kapı gözetliyolar .
Ben pijamalı girdim gune öylede btrecem ana baba yok kabir ziyaretıne otobus hatti olmadigi icin gidemedm yarına kaldi bi tek kabır ziyareti yapcam takmamaya calsııyorm su durum daha zor ana baba hayatta en azından
Elhamdülillah ne diyim herkesin kendine göre var biseyi.Allah hepimize kolaylık versin
1,502,653 soru
24,534,825 cevap
360,144 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın