0 oy
315 göst.
önce Diğer kategorisinde (448 puan) tarafından

Herkese hayırlı bayramlar ben çifte bayram yaşıyorum 17gün gecikme ile bugün test yaptım saniyede 2 çizgi çıktı hamileyimm

image1 senedir korunmayan ben hamile kalmışım 3. Bebeğimiz yolda Allah isteyen herkese nasip etsin 

12 Cevaplar

+1 oy
önce (15,607 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Yaaaa🥹

Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bayram sürprizi olmuş Miray 😍

önce (448 puan) tarafından
+1

Ya sorma bayramı beklemiş gerçekten öyle sağol canım teşekkür ederim 🌸❤️

-Reklam-
0 oy
önce (261 puan) tarafından

Hayırlı olsun gülüm 

Allah razı olsun sağol 

0 oy
önce (57 puan) tarafından

Yaaa maşallah hayırlı olsun sağ salim kavuşursunuz inşallah 🙂‍↔️Hamilelerin duası kabul olur der büyüklerimiz bizde bir kaç aydır düşünüyoruz 2. Nasip olsun sağlıkla inşallah dua eder misiniz

Etmez miyim Rabbım en yakın zamanda sizede nasip etsin Allah'm sizide sevindirsin aminnnnn 

önce (57 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 🤲🏻🌹

0 oy
önce (1,054 puan) tarafından

Yaaaa🥰🥰🥰rabbim kucağına da almayı nasip etsin

Bizim bayramimiz bugünlük evde yarın bakalimmm

Çok teşekkür ederim tekrardan hayırlı bayramlar 

0 oy
önce (27,675 puan) tarafından

Hayırlı olsun darısı başıma 

Rabbım sanada nasip etsin inşallah 

0 oy
önce (5,378 puan) tarafından

Hayırlı olsun benim bayram kötü geçiyor kızım hasta hastaneden çıktık evde toplamaya çalışıyorum sürekli ishal kusma olduğu icin kiyafetler çarşaflar cok kirleniyor makine surekli yıkıyor havada yağmur soğuk evde kurutmaya çalışıyorum kimseyi aramadim gelen giden de yok bayram degil yani normal bir gün 

Çok geçmiş olsunnnn 

0 oy
önce (68 puan) tarafından

Kız ben 17 günde 10 kere test yapıp 7 kere kan verirdim 😂

Ben geçen ayda geciktim 25 gün negatifti 1 senedir korunmuyorum negatifti o yüzden teste elim gitmiyordu bugün yapınca şaşırdım hala şaşkınım 

0 oy
önce (2,944 puan) tarafından

Allah'ım affetsin hiç güzel geçmiyor 

Niye canım 

önce (2,944 puan) tarafından

Kimseye gitmedim evde oturuyorum 

0 oy
önce (1,032 puan) tarafından

Hayırlı olsun hayirli güzel bayramlar once gezdik eve geldik kalabalik bi misafirim geldi onlari agirladik daha cok ev var gezicez bugün 

Teşekkürler 

0 oy
önce (2,768 puan) tarafından

Hayırlı olsun Allah sağlık sıhhat versin bizde napalım gurbet işte yanlızlık çocuklar şekere geliyor biraz yanlızlığımız gidiyor kafa dağıtmak içinde temizlik 

Amin sağol 

0 oy
önce (1,033 puan) tarafından

Hayirli evlat olsun canim bizde yogun valla yeni girdim eve esim geceye gidecekti o gitmedi bi yere aksamdan kardesim bizdeydi sabah esimle kardesim bayram namazina gittiler geldiklerinde bi kahvalti yaptik babamlad da dukkandalarmis esim hic bos kalmiyo diye bizde bayramlasalim demistik onlar geldiler bizde bayramlastik sonra ben cocugu aldim babamlarla babanemlere gectim baya orda oturduk amcamlarda ordaydi ordan kayinvalidemlere gectik ben kaldim annemler gitti bu sefer kayinvalidemin misafirleri geldi gorumcesinin kizlari kocalari cocuklari onlar gitti amca geldi karisi ogluyla onlarda gidince eve geldim artik basim agriyacak gibi oldu kayniminda bu tarafta isi varmis beni de at eve dedim cocugu yatiriyorum simdi dolu dolu geciyo hamdolsun yarim bosuz bizde 

0 oy
önce (7,179 puan) tarafından

Valla tebrik ediyorum sevinmenize 3. Çocuğa hemde nasıl.zaman kalıyor size 1 tane bile yetiyor adama onu yap bunu yap zaman bitmis

Ben sizin yorumlarınızı okuyorum neden hep böyle çiğ ? 

Seviniyorum çünkü Rabbım verdi Allah nasip etti ondan gelen her hediyeye mucizeye şükürler olsun.. sizlerde diğer arkadaşlar gibi güzel bir mesaj yazabilirdiniz sağlıkla doğsun gibi neyse :)) 

Evet zor oluyor olacakta ama Rabbım güç kuvvet versin 1 çocuğa 2 çocuğa baktığım gibi yeni gelicek o güzel hediyeme nefesime de bakarım yeter ki sağlığım yerinde olsun bana her açıdan el kol olan eşim var zorluk çekmem bunada inanıyorum 

önce (7,179 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun benim gözümde buyuyor herelde yasimdann dolayida kafam kaldırmaz gibi  ben biraz gezmeyi tozmayi seven biriyim 1 çocukla heryere gidebiliyorum 2 hadi zorlar birini babası alsa birini ben 3  beni aşar hayat çocuk bakmak için gelmedim allah her doğan çocuğa tabikide rizik veriyor allah her isteyene düzine düzine versin benim.kafa başka çalışıyor işte bu çiğ konuşma değilde hayatin  kısa olması ve benimde o hayatın içinde yer almak istemem 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 542 göst.
0 oy
13 cevap 363 göst.
28 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 152 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde mismis5346 (574 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 191 göst.
30 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Pamira (10,498 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,804 soru

24,537,405 cevap

360,319 kullanıcı

...