+6 oy
473 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (520 puan) tarafından

2 senedir zorlu bir süreç sonrası dün boşanma davam bitmiştir ben kazandım davayı, pislik insandan kurtuldum sonunda ama çok sıkıntılı zor bı süreçti bana yalan beyanda bulunup iftiralar attı oğlumun üzerinden yalanlar kurdu,  çocuğumu almaya çalıştı ama o kaybetti davayı hakim beni haklı buldu Allah hepimize yardım etsin gercekden zor durum neler çektigimi ben ve Allah biliriz rabbim boşanmak isteyenlere kolaylık versin.. 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,817 puan) tarafından

En İyi Cevap

Dilekçeler savcılığa mı veriliyor? Adliyeden mi yapılıyor?

Bilen arkadaşlar size cevap yazabilir. 

Post yukarı çıksın. 

(2,817 puan) tarafından

Post sahibi yakın zamanda boşanmış. Eski eşi çocuğu ile  konuşma adı altında, hanımefendinin müsait olup olmadığını sormadan sürekli arıyor ve tehdit ediyormuş. Polise söylemiş ama ortada ölüm tehditi gibi bir unsur olmadığı için müdahale edemeyiz demişler. 

Dilekçeyi bunun için soruyor. 

Altta yorum olarak yazarsanız post sahibi daha iyi görür.

En altta post sahibinin yorumu var, okuyabilirsiniz. 

(2,085 puan) tarafından

Ben şimdi yorumları okuyunca anladım boşanma davası için yazmıştım kaldırdım şimdi açıklayıcı yazarsanız benim gibi yanliş yorum yapmazlar en azından  bilenler yazar

-Reklam-
+3 oy
(2,817 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah oğlunuzla beraber çok mutlu bir gelecek yaşarsınız. 💜

(520 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah ♥️

+2 oy
(1,574 puan) tarafından

Çok sevindim senin adına canım , dilerim ki bundan sonraki hayatın çok çok güzel olur.

(520 puan) tarafından

Allah razı olsun cnm inşallah 

+2 oy
(22,433 puan) tarafından

Allah her zaman mazlumun ve kalbi temiz olanın yanındadır 🌸🌸🌸🌸🌸 

(520 puan) tarafından

Allah'a şükür amin cnm saol 

+2 oy
(22,393 puan) tarafından

İnsanı evlenirken değil de ayrılırken tanırsın diye boşuna demiyor büyükler Rabbime şükürler olsun ki adalet yerini bulmuş 

(520 puan) tarafından

Valla aynen öyle oldu çok şükür 

+2 oy
(2,346 puan) tarafından

Amin inşallah gerçekten bir mikroptan kurtulmussun allah yolunu bahtini acik etsin hayırlı insanlar karşına cikarsin

(520 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah 

0 oy
(520 puan) tarafından

Aranızda boşandıktan sonra çocuk için görüntülü arama yapan babalar hakkında bilgi verir misiniz bilen varsa

Arkadaşlar şimdi bu adam kafasına estiğinde arıyor en son 7 Nisan'da aradı bugün aramiş ben ailemle dışardaydim bana sormuyor müsait misin diye, pat diye arıyor sonra tehdit mesajları atıyor sürekli çocuğumla tehdit ediyor sanki ben görmesini engelliyormuşum gibi davranıyor baya açık açık söylüyor, ben bu çocuğu banyo yapdiriyo olabilirim yemek yediriyor yada hastadır çocuk huysuzdur onla ilgileniyorumdur yada kendi ihtiyaclarimi yapiyorumdur ya bu adam bunu asla anlamıyor ben bunla bi ömür nasıl ugraşicam ya adam kafasına eserse içki icerse ariyor benim aklıma gelen savcılığa şikayet edeyim dedim siz ne fikir verirsiniz,  lütfen çok moralim bozuk yoruldum artk adam pat diye çocuğu göster ariycam diye yazıyor insan yazar müsait misin diye napicam ben nereye şikayet edeyim bu adami

(520 puan) tarafından

Güncel yorum nasıl oluyor ki 

(520 puan) tarafından

Teşekkür ederim yazmışsın Allah razi olsn

(2,817 puan) tarafından

Belli aralıklarla post altına yorum yazarsanız, açılan postların arasında en üstte durur ve herkesin görmesi kolaylaşır. 

(520 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(2,817 puan) tarafından

Rica ederim, yazdığım o yorumu başa sabitlerseniz daha iyi olur. 

0 oy
tarafından

Hakkında hayırlısı olsun canım davayı kazanmana sevindim benimde  1 ay önce bitti 3 senelik dava iftiralar yalanlar attılar ama ben tazminat ödemek zorunda kaldım hakim onu haklı görmüş eşin ne kadar tazminat ödeyecek sana çocuğa ne kadar nafaka çıktı 

(520 puan) tarafından

Normalde maddi 100 manevi 100 olcakdi ama maddi 50 manevi 50... Nafaka karşı taraf kaldırılmasını istedikçe yükseltildi 7 oldu 

Benm çocuk için araması tehdit etmesine napabilirm

tarafından

Çok sevindim bana iyi adaletli davranan bir hakim denk gelmedi ne yazık ki çok haksızlığa uğradım hakkımı en büyük mahkemeye Allah'a bırakıyorum çocuk için ben açıkçası engel attım çünkü onunla muhattap oldukça daha çok kötü oluyorum insan olsaydı engel atmazdim ama o buna sebep oldu 

(520 puan) tarafından

İyi yapmışsın Allah yardım etsin sanada engel atiyon ama cocugu aramıyor mu görmek için engel atsan suç olmuyor mu cnm 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 626 göst.
+1 oy
22 cevap 1,041 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzunlu bir anne (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 384 göst.
24 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 223 göst.

Kategoriler