Tünaydin kizlar😄
Çamaşırlarınızı ne ile yikiyorsunuz hangi deterjan ve vernel kullaniyorsunuz kaç derecede yıkıyorsunuz ?
Renkleri solmasın diye neler yapıyorsunuz beyazları daha beyaz yapmak için neler yapıyorsunuz ?😄
Günaydın
Omo ile yıkıyorum. Çok güzel temizliyor
Boykot olduğu için onu alamıyorum artık🫤
Ben renklileri günlük 60 da yıkıyorum. Beyazları ise ön yıkamalı 60 derecede yıkıyorum. Ama siyahlar için ayrı Bi çamaşır deterjanı almalıyım. Çamaşır deterjanım bingo, yumuşatıcım da bingo
Siyahlara bende sivi kullanıyorum ama renklilere 60 cektirmiyormu
Yok çektirme hiç yapmadı.
sıvı deterjan kullanıyorum ben, bingo, rinso, perwoll ne denk velirse
siyahlar için sadece siyahkara uygun perwoll alıyorum.
çamaşırların kir derecesine göre yıkamayı ayarlıyorum
kızımın çamaşırları genelde aşırı kirlenmiyyor, o yüzden 30-40 derecede yıkıyorum bazen 40 dakikalık programda bazen 1.5 saatlik programda
bizimkilere gelince yine aynı sadece ter kokusu falan varsa 40 derecede yıkarım, 60ı pek görmez günlük kıyafetler.
iç çamaşırını, nevresimleri, havluları da 60ın altında yıkamam.
eğer güneş çok varsa tersten ve güneş geçtikten sonra sererim, yazın genelde akşamları sererim, sabah toplarım.
beyazlar için de ekstra bir şey kullanmam, sararma falan da pek olmuyor.
yumuşatıcı asla kullanmam
Perwol renk değişimi yapıyor mu güzel tıkıyor mu
Normal deterjanla siyahlar bana güzel tıkanmıyor gibi geliyor
2 kere yıkıyorum 🤦♀️
toz deterjanla siyah yıkamam ben. hep deterjan lekesi oluyor. bazen perwoll nazen rinso falan kullanıyorum onun da var siyahlar için olanı. kotlarda falan renk solması olmadı hiç
Deneyeyim bakayım teşekkürler 🌸
Bende renkliler 40 kısa programda yapıyorum siyahlari renkleri açılmasın diye sıvı deterjan da yıkıyorum yumuşatıcı perdelere kullanıyorum sadece birde halılara arada da olsa güzel koku seviyorum 😄 ama normalde zararlı biliyorum elbiselere kullanmıyorum.
Boron kokusuz toz deterjan kullanıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum.
Beyazlar için çamaşır sodalı ılık suda bi gece bekletiyorum sabah çift durulama yaparak 60 derecede yıkatıyorum.
Boron iyi mi ben daha önce kullandım pek leke cikarmiyordu sanki
Yumuşatıcı kullanmıyorum. Nevresim, havlu ve beyazları 60 derecede, renkli ve siyahları 40 derecede yıkıyorum. Sıvı deterjan kullanıyorum, genelde peros.
Aynı şekilde bende kullanıyorum 😄
Ben beyazları camaşır suyuna bastırıyorum 1 2 saat sonra 50 derecede 1 saat yıkıyorum ama çamaşır suyu mu kötü nedir anlamadım hiç güzel açılmıyor bende şu anda beyazları yıkıyorum onu düşünüyorum ne yapsam diye
Bir videoda gördüm bir kadın önce duruluyormuş sonra 2 küsür saate 50 dereceye atıyormuş ve az çamaşır koyuyormuş ama bu bana hem çok su israfı hem elektrik israfı geldi ya yapmam öyle
Camasir suyunu surekli ve fazla kullanmak beyazlari sarartiyor
Bende az katıyorum çamaşır suyu beyazlara önce ılık suda bekletiyorum bir iki saat sonra makineye on yıkamalı atıyorum temiz oluyor
Burda okumuştum bende
Beyazlar için çamaşır sodası ve beyaz sabun yazıyordu
Aldım bende denemedim daha beyazlar için
Ariel ve omo kullanıyorum geçen aylarda bingo almıştım ayy birdaha asla almam ne koku var ne temizlik şimdi ariel aldım memnunum yumuşatıcı olarak viking pembe renk bingo Zambak olan veya peros sarı renk alıyorum koku olarak daha kalici oluyor eğer yoğun kir varsa 60 derecede 2saat yoksa 40 derecede 1.5 saat yıkanıyorlar
Ariel Omo güzeldi fakat artık boykot diye almıyorum yazikki🫤
Ben boykota bakmiyorum çünkü param bu şekilde çöpe gidiyor resmen
Siyahlar icin renk koruyucu sivi deterjan + yumusatici renkliler icin toz deterjan + yumusatici beyazlar icinde toz deterjan ( azcik camasir suyu ) + yumusatici kullaniyorum hepsini 1.04 dklik programda 40 derece 1200 devirde yikatiyorum beyazlarda 60 dereceye getiriyorum on yikama yapmam gerekirse 15 dklik kisa program ya da 20 dk durulama sikma yaptiriyorum sonra calistiriyorum ha perdelerde yine ayni program ama 800 devirde nevresim battaniye gibi agir seyler icin nevresim modunu ayarliyorum o nasil yikiyo kac devir derece bilmiyorum valla
Ben bu konuda eski kafalıyım sanırım marka farketmez her çamaşır deterjanına ilave olarak camasır sodası koyarım en kral deterjanlara taş çıkarır o yüzden çok pahalı marka deterjan almam beyazların püf noktası bence çamaşır sodası eğer çok lekeli yada tamamen grileşmiş yada sararmış ise 1 gün önce arap sabunu çamaşır sodası karışımında bekletip öyle atarım makineye kar beyaz olur
Bende öyle yapıyorum genelde ama renklilere soda koymuyorum rengi soldurur çünkü
Renklilere ve siyahlara bende kullanmıyorum gerek yok çünkü
Aynen öyle
Bingo kullanıyorum memnunum
Bende bingo tercih ediyorum boykot olmayanların arasında en iyisi çünkü.
Birçok marka boykot olduğu için bingo veya peros alıyorum. Memnunum. Siyahlar için özel sıvı deterjan var. Onu kullamıyorum. Markasını hatırlamıyorum. Beyazları 60 derecede renklileri 40 derecede koyu renklileri 30 derecede yıkıyorum.
Bende bingo kullaniyorum boykottan dolayi
1,502,993 soru
24,539,947 cevap
360,481 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın