allah razı olsun sorunlardan şuan iyiyim hanımlar saat 2 de alındım 4 TE çıktım ameliyattan emzirdigim için ilaç vermek sıkıntı o yüzden ağrım var biraz rabbim can sağlığı versin en onemlisi bu oğlumu evde bırakıp çıkmak çok zor geldi 🥺🥺Diğer oğlumda Bayram harçlığına biseyler alıp okulda dağıtmış annem için dağıttım demiş 🥺Oyy duanizi bekliyorum inş Çarşamba taburcu olucam🙏
rahmetlik babaannem, itler köpekler bile ana olmasın derdi, analığın zor oluşunu böyle anlatırdı.
sen acı çekerken yine tek düşündüğün evladın.
yalnız ne vefalı evlat yetiştirmişsin, helal olsun. Allahım güzel günlerini görmeyi nasip etsin sana. çok geçmiş olsun
Saol canım kız gitmiş Bayram şekeri meyve suyu bide kek almış 18 kişiler okulda anne paramın hepsini bunlara verdim dedi beni aglatti valla 🥺
Nasıl düşünmem aba aba diye beni arıyormuş evin içinde Rabbim tüm annelere can sağlığı versin versinki evlatalrimiz ayrı kalmasin
Çok geçmiş olsun. Allahım tez zamanda oğluna kavuştursun inşallah
Amin Allah razı olsun
Canım gecmiş olsun
Benim haberim olmadı ya
Misafirlerim vardı kaç günden beri
Şimdi vakit buldum
Saol gülüm
Cok gecmis olsun canım ❤️
Saol canım hamilesin dua beklerim 🩷
Rabbim şifalar versin. Bir an önce sağlığına kavuşup evlatların yanına dön inşallah canım 🤗
Amin amin ecmain inşallah canım çok saol
Çok geçmiş olsun canım ben sana ne dedim az sabır ve özlem inşallah hemen taburcu olursun oğluna kavuşursun zaten bir sarılsan emin ol herşey geçer
İnşallah öyle olur bı gece nasıl geçecek bilmiyorum yani çok çok uyumaz ağlar diyorlar ama annelik işte öyle olmuyor
Çok geçmiş olsun, dilerim en kısa zamanda toparlanırsın 🌸
Allah razı olsun 💐
Çok geçmiş olsun 🙏 Tez zamanda Allah senı cocuklarına bagıslasın 🥰
Allah razı olsun inşallah canim
Gecmis gitmis olsun ne rahatsizliginiz vardi
Göbek fıtığı ameliyatı oldum dk az kalmış bağırsağa sıçrar dedi bende korktum
Geçmiş olsun canım ne için ameliyat oldun özel değilse
Göbek fıtığı ameliyatı oldum dk gittim eğer olmazsan sınırda bağırsağa sıçrar dedi ama baya açtı
O çok geçmiş olsun canım inşallah toparlarsin bir an önce
Oyy kuzucuk. Allah onun duaları hürmetine şifalar versin. İnşallah bir an önce sağlığına evlatlarına kavuşursun.
Amin amin 🤲🤲
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyileşirsin 🤲 maşallah kızına da ne güzel düşünmüş
Saol canım kızım yok kız küçük oğlum🤗
Aaa diğer yorumda kız gitmiş almış diyince bende kızın sandım 🤭 pardon canım o zaman oğluna maşallah güzel düşünmüş ☺️ Allah seni çocuklarının başından eksik etmesin 🤲
Amin canım rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarimizi büyütmeyi nasip etsin
Canım anne sütüne geçmeyen ağrı kesiciler var onları versinler. Zaten çarşamba gününe kadar o sütü sağar atarsın niye acı çekiyorsun ki
Şimdi söyledim o ilaç kırmızı reçete biz onu yapamayiz diyo dikloron yapayım sabaha kadar vücuttan çıkar dedi
Yahu orası hastane beyin cerrahisi servisi değil mi? Evet yeşil reçeteli ama en servislerde en çok bulunanı. Neyse ya.
Dikloron da süte az geçer canım yaptır veya tilcotil de yaptırabilirsin
Antibiyotikler vericek sonrada dikloron yaparım dedi asistan galiba ilacı söyledim o olmaz dedi öyle yazacagina keşke burda olaydin🤭Napiyim Allah büyük
Ya bu biraz baştan savma olmuş ya neyse. Ben hiçbir hastamın ağrı çekmesine izin vermedim yanında olsam yapardım misler gibi uyurdun😃
🤗Ağrım var inş yarın daha iyi olurum çocuklarım beni bekliyor ☺️
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ediyorum ☺️
Kurban olduğum Rabbim şifa versin bacım ❤️🥹
Amin cano saol
Allah sağlık şifa versin çocuklarına bir wn once kavuşmanın dileğiyle
Saol canım
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin İnşAllah Amin 🤲🤲😍😊
Saol kuzum 💖
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun
Şükürler olsun canım allah evlatlarına bağışlasın seni şifa versin Allah'ım inşallah ♥️
Allah şifanı versin cnm. Daha iyi misin ?
Kuzuyu düşünme diyecem ama n kadar tesirli olur bilemem. Kendimde o yollardan geçtiğimde, çocuğumu düşünmekten kanser olduğumu idrak etmem 3 gün sürdü☺️ 1 gün sonra taburcu olucam anca farkına vardım olayın. Sen iyi ol da o bugünleri hatırlamayacak,karşımdaki hatırlamıyor çünkü 🤗
Valla ağrım var canım ama aklım takibi evde eşim annem yanlarında gözyaşı ucunda aba aba diye gezmis evde hala yatmamış Allah büyük valla şu haberlerde çocuklarıni atanlar felan oluyorya pes bende kanser oldum düşünmekten 🥺
1,502,870 soru
24,538,250 cevap
360,374 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın