0 oy
185 göst.
önce Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından

Hanımlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Yakın arkadaşımın haftaya hem kınası hem nikahı var. Yerde bana bayağı uzak 3-4 saat sürüyor yol ve akşama doğru olduğu için eşim çok sıcak bakmadı. Çünkü gidecek olsam otobüs ve metrobüsle gitmiş olacağım. Yalnız hafta sonu bekarlığa vedası var o da uzakta ama eşim müsait olduğu için ben bırakırım dedi, ona gidebileceğim fakat diğerlerine nasıl giderim bilemiyorum. Sizce arkadaşıma küçük bir hediye alsam bekarlığa veda da söylesem mazeretimi ayıp olur mu ya da illa gitmem mi gerekir ne düşünüyorsunuz

7 Cevaplar

0 oy
önce (5,414 puan) tarafından

Ben kinaya gitmeyi tercih ederdim bekarlığa veda yerine nikah zaten kısa sürüyor en iyisi kına bence 

önce (262 puan) tarafından

Bekarlığa veda için birşeyler aldık, pasta vs yaptırdık sonradan ben gelmiyorum desem ayıp olur o ama diğerlerine de çok zor gitmem :(

Yani arkadaş sonucta hamile değilseniz gidilebilir 3-4 saat yol

Akşam çok geç oluyor eşim sıcak bakmadı o yüzden ama emin değilim şu an

Arkadaşım kinama düğünüme vs geldiyse muhakkak giderim  

-Reklam-
0 oy
önce (91 puan) tarafından

Bence bekarlıga gitme ya kınaya ya düğüne git hakkını orda kullan yakınsanız gözü seni arar üzülebilir

Evet çok yakın arkadaşım benim herşeyimde yanımda oldu ama evlerimiz yakındı, şimdi ben çok uzağım. Bekarlığa veda için de ayarlama yaptık pasta vs para ödedik, şimdi gitmesem ayıp olmaz mı ya emin olamadım. 

önce (91 puan) tarafından

HHıgm ayıp olur tabi ama kınaya gitmezsen de üzülebilir ama ikisinide bulunman gerek gibi geldi sadece mesafeden dolayı mı gidemiyosun yoksa başka bir durumun varmı

Hem mesafe var hemde ikisi de akşam saatlerinde, gitmiş olsam dönüşüm çok geçe karanlığa kalıyor. Eşimde evde değil o saatlerde, oturduğum yer çok tenha olduğu için sıcak bakmadı. Keşke yakın olsaydım da gidebilseydim çok üzülüyorum 

0 oy
önce (275 puan) tarafından

Bence kına yada nikaha gidilir 

0 oy
önce (3,016 puan) tarafından

Yakın arkadaşınız oldugu için gitmelisiniz eğer gitmezseniz haklı olarak gönül koyar dönüşte eşiniz yerine taksi ile dönün 

Evet katılıyorum size bakalım gitmeye çalışacağım 

0 oy
önce (2,231 puan) tarafından

Hamile değilsen, çocuğun yoksa gitmelisin bence. O da o günlerinde yanında olduysa şayet. Tek sorun geç olacak olmasıysa ayıp edersin bence.

Alacak kimse yok geri dönüşte o yüzden sıkıntı yaptım bakalım ama düşünüyorum şu an 

0 oy
önce (3,905 puan) tarafından

Ne kadar yakın olduğuna bağlı normal ise samimiyet ben takılmazdim açıkçası

Samimiyiz yani evlilik süreçlerinde çok bir araya gelemedik ama yine de en yakın arkadaşlarımdan biri olur

0 oy
önce (4,772 puan) tarafından

Metrobüse rağmen 3-4 saat mi sürüyor? Yoksa araçla gidersen trafiğe mi kalırsınız? 1 gece için otelde kalsan olmaz mı? Ya da hiç mi yakının yok o tarafta? 

Maalesef 3 vesait gidiliyor o tarafa 3-4 saat sürüyor yol, trafik de oluyor o akşam saatlerinde. Akşam olmasaydı sıkıntı yapmazdım katlanırdım yola ama geç olunca korkuyorum artık. Bakalım yine de düşüneceğim gönül koyabilir yorumlarda bahsedilmiş 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 399 göst.
3 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 687 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Didem zerda (1,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 782 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 565 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,914 soru

24,538,968 cevap

360,412 kullanıcı

...