Eşimle kavga ettim ben yatıyorum diyip odada telefona bakıyordu ansızım girdim şokladı ver telefonu dedim Tokat attı bana ben de ona vurdum zorla aldım ama Eşim Twitter hesabı açıp oradaki uygunsuz şeylere bakıp çift hesaplarına üye olmuş bunlar ne anlama geliyor diyince yok sanane lan o...bu dedi aileme bu konuyu açmam gerekiyor uygun bir dille nasıl söyleyebilirim lütfen yardımcı olun lütfen bu hasta adamla hayat sürdürmek istemiyorum
Bu dünyada kadınların derdi hiç bitmiyor. Bende o kadar mutsuz o kadar yorgunum ki. Zerre yaşama hevesim yok. Ama oğlum için yaşamaya çalışıyorum. Öyle ruhsuz, öyle dalgınım ki. Samimiyetle oturup derdimi anlatacağım, başımı omzuna yaslayıp hüngür hüngür ağlayacak bir annem yok yanımda. Bir dostum yok. Derdime derman olabilen bana çare olabilen yok. Her gün dökülen gözyaşı, hergün hayal kırıklığı...
Ne eş, eş olduğunun, yuvasının, bi eşi olduğunun farkında. Ne de ailesi aile, derdini anlatabileceğin.
Biz kadınlar hiçbir yere sığamadık şu dünyada. Hep birilerine yük olduk sanki. Hep birilerine muhtaç olduk, hep birinlerinin emrinin altında olduk. Ya ailemizin eviydi, ya eşimizin eviydi. Hiç bir zaman kendi evimiz olmadı. Yeri geldiğinde çık git evimden denildiğinde bile kiminin gidecek yeri yokken kimide ailesinin evine döndü. Yine birilerinin evine. Kendi evine değil. Korkarak çekinerek geri döndükleri o eve. Rahat hissetmeyerek, yük olarak yaşadıkları o eve. Kimisinin gidecek bi ailesinin evi bile yok oysaki . Mesela ben gibi. Sana edilen eziyete göz yumup mutsuz bir şekilde eş denilen insanın emri altında ruh gibi yaşıyorsun. Yaşamak zorunda kalıyorsun. Hayatan hiç zevk almadan. Sanki senin mutlu olmaya hakkın yokmuş gibi yaşayıp gidiyorsun. Kimse farkına varmadan sadece eriyip gidiyorsun gün ve gün..
Gözlerim doldu yazdıklarını okurken sanki şiir okudum
Ah canım Allah hayırlı kapılar açsın sana çok mutlu ol ♥️
Amin mutluluk her kadının hakkı şu yalan dünya da
Dümdüz söylemelisin dostum.
Kesin boşanmak istiyorsan söyle. Yok gözü korksun falan dıyosan hiç bulaştırma aileni derim. Ki bu adamın gözü korkar mı bilemem.
Midem bulandı onları görünce pislik evli çift hesaplarına üye olmuş bu durum çok farklı yani ecet direk söylemem gerekiyor gözü Korkmaz pisliğin
Ayrılmayı düşünüyorsan şöyle düşünmüyorsab ailen ne diyecek ne yapacak ne beklentin var ? Dedikten sonra herşeyi demem ben bu tarz yaşamadım ama aileyle kötü olacak o öyle kalacak sen bi yerde düzelir sin eğer ayrılmayı kesin dusunmuyorsan kendi ailesine şöyle eşinin illaki biri gelip ayıp yaptığın demesini Bekliyorsan dışardan çocuk azarlar gibi bana çok saçma geliyor yetişkin birey sonuçta yanlışını şu anki aklı Zihni kabul ediyor demekki karakteri bu ne kadar gizli saklı olsa yada içinde olsa aynı
Durum çok farklı yani anlatabiliyorumdur umarım normal po.rno değil evli çiftlere üye olmuş onlarla ilgileniyor hayır evli çiftler ne alaka kesin boşanmayı düşünüyorum yetişkin değil maalesef yetismemis
Geçen prezervatif Öneri postunu açan sen degilmiydin nickini niye değiştirdin tombikhanım erkeksin sen inanmayın kızlar şuna ya
Tamam da ben kendimi size açmak zorunda değilim anlamıyor musunuz sizin özelliğiniz ne burada
Birde he peki yazmışsınız o küfürleri edip de nasıl hala bana yazabiliyosun anlamış değilim
Neyse defol
Özür dilemkz gerekirken hala he filan yazmışsınız
Erkek olmasaydın bana derdin ki evet o benim sanane derdin arkasında dururdun yalandan hayır o postu açan ben değildim beni biriyle karıştırıyorsunuz demezdin herneyse defol
Prezervatif postunda ne vardı merak ettim
Boşanacaksan direkt söyle diğer türlü söylemenin bir anlamı olmaz belki utanır eşin oda utanma duygusu varsa
Evet ben de öyle düşünüyorum inşallah kurtulurum pislikten
1,502,882 soru
24,538,421 cevap
360,389 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın