0 oy
323 göst.
önce Diğer kategorisinde (612 puan) tarafından

Kzlar postuna bakarsınız dedim ya parmağım kesildi diye  dikişleri 10 gün sonra genel cerraha gidip  aldırmam lazm eşim ben aldım dedi iyilestiginden eminseniz biliyorsanız alırsınız dedi ama böyle saçmalık olur mu ya belki doktor iyilesmemis diyip almayacak dikisi ben eşime dedim ben sana güvenmiyorum yaotrmam diye 

11 Cevaplar

0 oy
önce (10,749 puan) tarafından

en azından sağlık ocağına git aile hekimin baksın, iyileşip iyleşmediğini söyler zaten

eşin de daha fazla saçmalamasın

önce (612 puan) tarafından

Bide bu saçmalığı doktora diyor 

Sağlık ocağı ve acil amiyormus dikişi o yüzden genel cerraha git dediler ama ben doktora gidicem 

önce (10,749 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun, bu dikişler alınana kadar da burnundan getirir bu herif senin🤦🏼‍♀️

Vallah en çok bebek gydrirken ve bezini degsrken. Falan zor oluyor Allah kmseye yaşatmasın kötü bisey

-Reklam-
0 oy
önce (1,073 puan) tarafından

Cevap veren şahıs beni engellemiş galiba göremiyorum 😂😱

önce (654 puan) tarafından

Honkiponki

önce (1,073 puan) tarafından

Ay boşver neyse gelelim kocana bence kocan seni başka erkeklerden kiskaniyor sen de mecbur olduğum için seninle evliyim dediğin için her an birini bulup gidersin gözüyle bakıyor galiba 

önce (654 puan) tarafından

Ne ne ne 

önce (1,756 puan) tarafından

Genel cerrahiye gittiğin zaman dikişleri erkekler değil asistanları alıyor . Milletin namusuna laf söyleyecek kadar alçalmayın .

0 oy
önce (1,066 puan) tarafından

Eşin ne saçmalıyor ya sağlıkçı mi ki eğer sağlık çalışanıyla tamam ama diğer türlü asla guvenmem

Bende izin vermem zaten

önce (1,066 puan) tarafından

Sakın izin verme Allah korusun eline bişey olsa ömür boyu sen cekeceksin

0 oy
önce (1,063 puan) tarafından

esin gtunden element uydurmasin

0 oy
önce (30,445 puan) tarafından

Hey yarabbim ya doktor olsaymis ya

0 oy
önce (2,980 puan) tarafından

Dikmeyide o yapaymış

0 oy
önce (27,726 puan) tarafından

Diplomasi nerdenmiş doktor keşke iyi bir dalga gecseydi yarında gel ameliyat yap diye 

0 oy
önce (3,918 puan) tarafından

Yani kaç dikiş olduğuna bağlı benim başıma da geldi elimi kestim 4 dikiş atıldı 1 hafta sonra sağlık ocağına git dediler gittim hemşire tık tık makasın ucuyla 2 dk da aldı ama eşin bilgisi el becerisi var mı daha kötü de yapabilir ben alsa güvenemezdim

0 oy
önce (36 puan) tarafından

2 ay önce elime telefon iğnesi battı şişti enfeksiyon kaptı ameliyat ortamında kesilip temizlendi 3 dikiş atıldı avucumun içiydi dikişler kapandımi belli olur deri kapandımi bitti zaten getirdim tırnak makasıni kolonyayla iyice  yıkayıp kendim aldım dikişlerimi 😅😅

Şimdi bir sorun yok elim iyileşti dikişler için randevu alman lazım  dediler 15 günden aşağı randevu bulamadım sizlemi ugrascam dedim öyle kendim aldım 

0 oy
önce (3,021 puan) tarafından

Kendi beynindeki dikişleri alsın eşiniz deli midir nedir

0 oy
önce (4,355 puan) tarafından

Sende onun elını kes sonra elıne ıgne ıplık al gıt dık bakalım nasılmış 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 9,600 göst.
15 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (7,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 359 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sudeee1 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,009 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,874 göst.
28 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,993 soru

24,539,947 cevap

360,481 kullanıcı

...