Günaydın kızlar 🌸
4.gun bugün evin yuvam dedigim yerden bir valiz ve 2 çocuğumu da alıp sessizce ayrıldım..
Orası bana yuva değil hapishaneymis..
5 yılı bir valize sığdırıp geldim mutlu olduğum ait olduğum yere 🌸
Umarım bundan sonra herşey ben ve çocuklarım için iyi olur 🙂
hakkında hayırlısı olsun, üzüldüm senin adına ama belki de doğrusu budur bilemeyiz.
bir kadının dönecek yuva bulması ne kadar güzel bir şey, bütün aileler böyle sahip çıkmalı evlatlarına
kaynanana da kına göndermek lazım!
Yakar münasip yerlerine
üşenmedim herkesin yazdıklarını okudum. senin şu yaptığını yapmak isteyenlerin varlığı aşırı üzüyor.
insan ne hayaller kuruyor evlenirken, gençlik, güzellik, yüzündeki neşe her şeyi sömürüyorlar.
ahh ahh, umarım en kısa sürede o eski gözünün içinin parladığı günlere kavuşursun.
dilerim herkes kavuşur 🌸
İnşallah canım teşekkür ederim 🌹 🌸
Hakkınızda hayırlısı olsun bi kaç gün ayrı kalın düşünün taşının bazı şeyler ağır bassa bile mutlaka aile terapisi almalısınız çünkü 6 aydan küçük bebeğiniz vardı çocuklarınız için süreci böyle yönetirseniz daha sağlıklı karar verirsiniz
Teşekkür ederim 🌹
Yakında bu postu bende acıcam sanırım 😞
Uzuldum senın adına naptı yune kaynanan
Kız Esma sana ne oluyor şok üstüne şok
Veda bile etmedim o kadar ki boş artık
Ben ona zamanında demıstımkı ben susarsam o zaman kork dıye ve ben 5hundur tek kelime etmiyorum ogluyla konuşuyor sadece
Normalde hep ben konuşmaya calısıyormusum kavgada etsek ben cabalıyormusum
Bende son zamanlarda çok susmaya başladım içimde biseylerin bitisi beni sessizlestirmisti susan kadın için bitmiş bir adamsın net artık ne yapsa faydasız
@Esma& senıde az cok tanıyorum sen laf olur diye renkli kıyafet giymeyecek kadar naif dusunen birisin, dunya hassas kalpler ıcın cehennemmış,esının psikolojinide anlamak lazım ama sakın toplum al iste nereye kadar bekleyecekti gideceği belliydi der diye dusunup sakın kendini mutsuzluğa hapsetme❤️
Şok oldum canım 😳 üzüldüm ama olmuyorsa zorlamamak bazen en iyisi çünkü 2 evlada psikolojisi sağlam bir anne lazım hakkınızda hayırlısı olsun
Aynen öyle son zamanlarda onlara da yetemedigimi git gide tukendigimi farkettim en doğrusu bu.
Umarım hayat sizin için kolay geçer her zaman desteğin olur 🤲❤️
Üzüldüm Nur. Mübarek günlerin hatrına inşallah hakkınızda ne hayırlısısıysa o olsun.
Amin Allah razı olsun
Rabbım hakkında hayırlısını etsin neşeli gülücük saçan insanı buza çevirip neden böylesin hep böyleydin demeleri yok mu allah sorsun tekrardan cocuklarınla eski çiçekli neşene kavuşacaksın inanıyorum ❤️
Oyy ne zarif bır yorum yapmışsın çiçeğim 🫂 @Gencanne25 💞🌸
Bebekimmmm🥹❤️❤️
❤️❤️❤️
Canım teşekkür ederim iyiki varsınız 🩷🩷
Sende canımm❤️
Ben senin sohbet postlarına alışmıştım hep burda üzüldüm 🥺
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌸
Her zaman güldürmem 🙂
Kız noldu şok içinde okudum
Böyle olması gerekiyordu geç kalınmış bir vedaydi benimkisi
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım
nasil yani ben geyik amacli actigin pist sandim sonunda fikravari komik bir cumle bekliyordum. coddi olamassin. cok uzuldum rabbim hayirli kapilar acsin onune
Teşekkür ederim canım 🌹
Nasıl yani canım benim ❤️
Ne nasıl canım ?
Eşinden dolayı mı evi terk ettin
Son postlarından seni hatırlıyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌹
Yaşanılan herşey dolmusluk tükenmişlik..
Ne oldu kız kaynanan mi yaptı birşeyler yine
Hayır ama yaşanılan şeyler birikmiş içimde artık içinden çıkamıyordum mutsuzdum
Bnd şok oldum postlarından biliyorum seni kaynana yuzundenmi
Sakin ol duzelır belki uzulme lutfen
Allah yardımcınız olsun guç versin inşallah
Hiç üzülmüyorum biliyor musun duygularım yok sadece sessizlestim konuşmak istemiyorum kimseyle
Senin ve çoçuklarının hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Baan öyle geliyor ki enişte seni bırakmaz
Bundan sonra ne yapar bilmiyorum da çocuklar için karşı karşıya gelmek istiyorum sadece
ben yanildim kusura bakma demek isterdim
Bi gözlemde ben alabilir miyim ilk defa dışardan ihtiyacım var sanırım
ayliş sende cozemedim bisi var gorunuste sozunu esirgemez mantikli yorumlar yapan birisin esine ve ailesine duskunsun ama bu duskungunun bi sebebi olmali ornek vercek olursam 100 kadindan 90 i es tarafini sevmez 10u ya sever ya sevmez ama sendeki sevgi %10 luk kisim dan degil ya daha farkli bisi bi bosluk doldurma gibi gerceklesmesini istedigin biseyler var seninde
Onları gerçekten seviyorum çünkü çok iyiler kalpleri temiz çıkarsız içten pazarlıklı insanlar değil öz evlatlarından ayırmadılar beni ilk tanışmada müslüman oldugum için beni terörist zannettiler (yurtdışında islamafobinin en büyük sebebi müslümanları kafa kesen öldüren terörist zannetmeleri işid gurur duysun eseriyle) tanıdıkça işid kafa yapısı müslümanlardan olmadıgımı görünce bağırlarına basıp evlatlarından ayırmadılar en büyük sebebi beni gelinleri değil evlatları yerine koymaları ve belki kültür farkı sebebiyle 2 kişilik aile olmamıza müsade etmeleri ve bize asla müdahale etmemeleri onları sevmemin en büyük sebepleri aslında bunlar
@BabyBoyum canım aidiyet duygusu yasayacam mi ne gözlemliyosn canevimden vurdun yazmıcaktım postsahıbıin konusu dısında diye dayanamadm
Nurella bacı her baslangıc sancılıdir Rabbim kolaylık versin ben klise cvp vermıcem eger seni tüketen bir ilişki içindeydiysen herseye ragmen olmuyorsa en iyisini yaptın kımse değismiyor hele ki istemiyor ve farkında değilse imkansz
Umarım bundan sonrasi hersey daha güzel olur
allah sizi netmeye . kizin yuvanini dagitmis olma pistunun altina fal bakar gibi yorum yaptirmayin kizz🌸🌸
Canım şaşırdım üzüldüm ne diyim Rabbim hakkınızda iyilikler güzellikler neyse onu versin. 🤲 Kaynana ile ilgili post açardın da böyle birden veda ettim diyince şaşırdım.
Geç kalınmış bir veda bu
Hakkında iyisi güzeli neyse o olsun canım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸
Hakkında hayırlısı olsun inşallah senin için herşey kolay olur 🌸
Teşekkür ederim inşallah ❤️ 🌸
Ne olduğunu bilmiyorum ama gidecek bir kapın varsa çok şanslısın hakkında hayırlısı olsun şimdiden sonra çocuklarınla çok güzel bi hayatiniz olur inşallah
Amin inşallah canım ❤️ ❤️
Rabbim kolaylık versin, önce sağlık sonra huzur siz nasıl daha mutlu ve sağlıklı olacaksanız öyle yaşayın çünkü biz iyi olacağız ki çocuklar daha iyi olsun..Beynen ve bedenen dinlenin bakalım ilerleyen zamanlarda şartlar ne getirir ne yapabilirsiniz sonra düşünürsünüz
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için 🌸🩷
🌺
Üzüldüm ya hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin teşekkür ederim 🌹
Ayy çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun bacım bu postu senin açma ihtimalini hiç dusunmemisrim adını görünce şok içinde okudum 😐
Neden canım?
Teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ 🌹
Rabbim yar ve yardımcın olsun insaAllah hayırlısı olsun
Amin Allah razı olsun canım ❤️ 🌹
1,503,260 soru
24,543,246 cevap
360,613 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın