Görümcelerim neden bana tavır alıp engelledi?

0 oy
280 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (179 puan) tarafından

Benim görümcelerimle aram iyiydi hatta büyük gorumcem neredeyse hergun arardi diğer goeumcemde sürekli yazisirdik ama yeni elti adayı çıktıktan sonra kendisi Türk ama holllandada ikamet ediyor görümcelerim beni engellediler sürekli beni kiskirtip ortalığı karıştırıp kavgaya sebebten benle konuşmuyorlar yigenlerini bile sormuyolar çok merak ediyorum Hollanda çok mu zengin biyer acaba kızlar o kız bunlara paramı veriyor da bunlar böyle değiştiler anlam veremiyorum çok kırgınım kaynanamla zorla olsa konuşuyorduk geçen hastaneye kaldirmislar hastalığı var yine yaşlı kadın bana o kızın adını soyliyip o birtane sen kurban olasin ona gibi şeyler söylemişti kaynanamda hasta haliyle görüntülüde gülmüştü o günden beri aramıyor bende aramadım bunlar nasıl insanlar 

7 Cevaplar

0 oy
önce (989 puan) tarafından

Çok şey yazdım ama sildim diyecek bir söz yok...

önce (179 puan) tarafından

Okadar kirildimki ben zengin şımarık halamı kaynanama tercih etmemistim senin tirnagin olamaz o zengin kadın sen osmanli kadınısın demiştim ama onlar beni bir kalemde sildiler

-Reklam-
0 oy
önce (8,608 puan) tarafından

Muhattab dahil almazdım kiz nereli eltin

Ben bingolluyum eşim elazigli

Kayninda oraya gidecek o zaman degilmi

Kaynım orda zaten şuan kaçak olarak kızla yaşıyor 

Aman bırak nazarlardan yapsınlar kafana bile takma benimde eltim hollandada

Özele bakarmisin

0 oy
önce (452 puan) tarafından

Burada peki eşinin tavrı nedir

Konuşmuyor onlarla ama geçim zor altinlarimizi aldılar bizden 

Herşeyin farkindaysa çok güzel. Altınlarınizi isteyin borç borçtur mecbur verecekler. Mesafeli ol . Bunlara takılıp kendini üzme . Üzüntüden hastalandığında kalırsın. Boşver herkes kendine yakışanı yapar . Abla tavsiyesi canim sana

Para mal elbet gelir ama bunların bukadar hızlı skeilde değişmesi çok şaşırttı 

Her yaşadığımız olaydan ders çıkarmamız lazım. Sende dersini al yoluna ona göre bak canim 

0 oy
önce (6,022 puan) tarafından

Ben seni cok iyi hatırlıyorum birisi post acmisti eltisiyle ilgili her yoruma gelip kadının eltisi için o kim b.o.k ki vs heryerde kadına b.o.k deyip durmustun senin elti ve gorumcelerle ilgili bir derdin var cok belli biraz kendini de sorguladin mi 

önce (8,361 puan) tarafından

🤭🤭😂😂😂

Sen hatırladın mi 🙂ismi aklıma kazınmış 🤷

Evet sen deyince hatırladım . Temizilk yapmaya giden yeni geline saydırmıştı. Eltiyle ilgili derdi varmış çıktı ortaya

Evet temizlik mevzusu belli etti kendini 

0 oy
önce (3,024 puan) tarafından

İyi de bazı şeyler durduk yere olmaz ortada bir sebep sorun var ki oyleler onlar haklı veya sen haklısın diyemem üstün körü anlatmışsn olay bu raddeye gelene kadar herşey güllük gülistanlık değildir bence 

Doğru diyorsun. O gelince bir anda değişemezler hemde hepsi aynı anda. 

0 oy
önce (186,469 puan) tarafından

hollandaya 1 saat mesafedeyim ara ara gideriz ne merak ediyosan sor yazarim

0 oy
önce (8,895 puan) tarafından

Önce iyi olurlar sonra kötü bende dün senin benzeri şeyler yaşadım görümcemler ile aram iyi sanıyordum ama değilmiş hep arkamdan konuşmuşlar söylemediğim şeyleri söylemişler bir tanesi aradı tartıştık sonra tm yanlış anlamışık dedi ama içim onlara karşı soğudu dün çok ağladım bende artık muhatap olmayacağım Rabbime havale ettim beni kim üzdüyse onlar daha beter üzülsün inşallah sende boş ver elbet herkes ektiği biçer

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Elti faktörü aile ilişkilerini nasıl etkiler?
Elti faktörü, aile içindeki dengeleri değiştirerek bazen kıskançlık veya taraf tutma gibi problemlere yol açabilir. Özellikle aile üyeleri arasında maddi veya manevi beklentilerin değişmesi, köklü ilişkilerin aniden kopmasına neden olabilir. Bu gibi durumlarda, diğer aile bireylerinin tavır değiştirmesi genellikle iletişimsizlik ve kırgınlıklar doğurur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Görümcelerle yaşanan iletişim kopukluğu nasıl yönetilir?
Görümcelerle yaşanan iletişim kopukluğunu yönetmek için öncelikle duygusal mesafeyi korumak ve kendi huzurunuza odaklanmak en sağlıklısıdır. Tartışmalara veya haksız suçlamalara dahil olmadan, kendi sınırlarınızı belirlemek ve çocuklarınızın bu süreçten etkilenmemesi için çaba göstermek önemlidir. Zamanla tarafların sakinleşmesi veya durumun netleşmesi için iletişimi zorlamamak gerekir.
Aile içinde yaşanan haksızlıklar karşısında nasıl davranılmalı?
Aile içinde yaşanan haksızlıklar karşısında tepki vermek yerine, soğukkanlılığınızı koruyarak durumu gözlemlemek en doğru yaklaşımdır. Kendi değerinizi bildiğiniz sürece, başkalarının hakkınızda söylediği veya yaptığı olumsuz davranışlar aslında onların karakterini yansıtır. Gereksiz polemiklerden kaçınarak, kendi hayatınızdaki huzuru ön planda tutmak en büyük kazanımdır.
Kayınvalide ile yaşanan soğukluk nasıl aşılır?
Kayınvalide ile yaşanan soğukluk, genellikle üçüncü kişilerin müdahalesi veya yanlış anlaşılmalar sonucu ortaya çıkabilir. Eğer karşı taraf sizinle iletişime geçmek yerine mesafe koyuyorsa, durumu zorlamadan bekleme sürecine girmek en mantıklısıdır. Kendi vicdanınız rahatsa, yaşlı ve hasta bireylerle olan iletişimi asgari düzeyde tutarak sabırlı davranmak uzun vadede en sağlıklı çözüm olabilir.
Görümceler neden aniden tavır değiştirir?
Görümcelerin aniden tavır değiştirmesinin altında yeni aile üyelerinin girişi, maddi beklentiler, çevre baskısı veya kıskançlık gibi psikolojik faktörler yatabilir. Kişilerin değişen yaşam koşulları veya yeni sosyal çevreleri, eski aile dinamiklerini bozabilir. Bu tür ani değişimler genellikle sizinle değil, karşı tarafın kendi içsel veya dışsal beklentileriyle doğrudan ilgilidir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 364 göst.
+2 oy
15 cevap 615 göst.
0 oy
20 cevap 356 göst.

Kategoriler

1,505,677 soru

24,580,685 cevap

362,426 kullanıcı

...