Süpürgem bozuldu, hangi marka ve modeli önerirsiniz?

0 oy
242 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,050 puan) tarafından

supurge bozuldu var mi isinin ehli dediginiz marka model

6 Cevaplar

+1 oy
(9,716 puan) tarafından

Vala ben Arnica kullanıyorum bir senedir gayet karşılıyor ihtiyacımı toz torbasız 

(769 puan) tarafından
+1

Evet bende de arnica tesla premium var aşırı iyi maşallah nazar değmesin süpürgelerimize 😂

(9,716 puan) tarafından

Amin gerçekten filtresini düzeltme temizlediğinde ilk günkü gibi temizliyor

(969 puan) tarafından

Ben  tam 6 yildr kullaniyorum ama artık degsme zamanım geldi eskidi benmki Arnica Tesla premium

(769 puan) tarafından

Yeni nesil elektronikler en fazla 10 yıl dayanıyor zaten 6 yıl süper bir süre zaten . Bizim bir tanıdığımız vardı o itiraf etti artık satış yapabilmek için yenileri ömürlerini kısa tutuyorlamış 

(969 puan) tarafından

Çekiyor aslında ama yeni başlık falan gerek başlık tekeri falan kırılıyor bide zamanla teleskobik boruyu bozdum hortum takılan yer kırıldı vs :))) 

-Reklam-
0 oy
(3,884 puan) tarafından

Bütçeniz uygunsa dyson tercih edebilirsiniz ömürlüktür

0 oy
(3,131 puan) tarafından

Ben Samsung kullanıyorum çok memnunum çok güzel. Robot süpürge de Samsung alacaktım çocuklar rahat vermez bozar diye blaupunk aldım. 

İşimi görüyor ama arada keşke Samsung alsaydım diyorum .

(635 puan) tarafından

Ne aldın . Çok okunmuyor

0 oy
(319 puan) tarafından

Arnica mila. 4 yıldır kullanıyorum hala ilk gün gibi. Ben aldıktan sonra ablama tavsiye ettim köyde yaşıyor o da aldı ve aşırı memnun. İyiki seni dinledim de aldım diyor 

0 oy
(310 puan) tarafından

Canım ben 3 ay önce dyson aldım. Gerçekten çok memnunum. Gönül rahatlığıyla öneriyorum

0 oy
(2,116 puan) tarafından

Ben Karaca aldım beğendim 2si bir arada olani

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Ev için en iyi elektrikli süpürge markaları hangileri?
Günümüzde yüksek emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan elektrikli süpürge markaları arasında Dyson, Philips, Samsung ve Miele ilk sıralarda yer almaktadır. Dyson özellikle kablosuz modellerdeki pratikliğiyle, Philips ise torbasız teknolojideki yüksek performansıyla kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Eğer bütçeniz uygunsa Dyson V serisi veya Philips PowerPro serisi uzun ömürlü kullanım için ideal seçeneklerdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Yeni bir elektrikli süpürge alırken nelere dikkat etmeliyim?
Yeni bir süpürge seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli özellikler emiş gücü değeri, filtreleme sistemi ve kullanım kolaylığıdır. HEPA filtreli modeller toz alerjisi olanlar için çok daha sağlıklı sonuçlar verir. Ayrıca süpürgenin kablo uzunluğu veya kablosuz ise batarya ömrü, evinizin büyüklüğüne göre değerlendirilmesi gereken kritik kriterler arasındadır.
Torbalı mı yoksa torbasız süpürge mi tercih etmeliyim?
Torbasız süpürgeler toz haznesinin kolayca boşaltılabilmesi ve ek bir sarf malzemesi gerektirmemesi nedeniyle daha ekonomiktir. Torbalı modeller ise özellikle toz alerjisi olanlar için hijyenik bir seçenek sunar çünkü tozlar doğrudan kapalı bir torbaya hapsolur. Pratiklik arıyorsanız torbasız, maksimum hijyen arıyorsanız torbalı modeller sizin için daha uygun olacaktır.
Emiş gücü yüksek süpürge nasıl anlaşılır?
Bir süpürgenin emiş gücünü anlamak için teknik özellikler kısmındaki watt değerinden ziyade hava akış performansı ve başlık tasarımı daha belirleyicidir. Özellikle halı üzerindeki performansı yüksek olan modeller genellikle turbo başlık veya özel emiş kanallarına sahip ürünlerdir. Kullanıcı yorumlarına bakarken halı üzerindeki hareket kabiliyeti ve çekiş performansına dair geri bildirimlere odaklanmanız önerilir.
Süpürge alırken HEPA filtre neden önemlidir?
HEPA filtreler, süpürge içerisine giren havayı mikro boyuttaki toz, polen ve alerjenlerden %99,9 oranında arındırarak dışarıya temiz hava verilmesini sağlar. Özellikle evinde evcil hayvan besleyenler veya astım gibi solunum yolu rahatsızlığı olan bireyler için HEPA 13 seviyesindeki filtreler ev ortamındaki hava kalitesini korumak adına standart kabul edilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+7 oy
14 cevap 925 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (4,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,005 göst.
29 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,209 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (8,935 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 396 göst.
19 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,044 soru

24,614,114 cevap

364,233 kullanıcı

...