Kızır kafayı yemek üzereyim son postuma bakar mısınız ve bu kadın bugün beni aradı dedi ben senin kocanla takipleşiyorum sen mi bana engel atmışsın benim de kocamın haberi var takipleştiğimden sen kıskançlık yapıyorsan sorun yok dedi ben hayretler içindeyim gerçekten bu iyi niyet mi Bir de kadın bana dedi benim kocam beni aldatmış bana telefonunu vermiyor saklıyor senin kocan ben de dedim benim kocam telefonu saklamıyor dedi sen kocana kurban ol senin kocan ne kadar sadık siz söyleyin şimdi bu iyi niyet mi ben kafayı yemek sereyim şok içindeyim
Bi arkadaşıma Instagram üzerinden bı kız takip isteği atıp duruyormuş sürekli buda kocasina ne alaka bu kim felan demiş kocası kavga çıkarmış uste çıkmış aradan bi ay geçmedi bo.klari çıktı ortaya ne münasebet sen kadını bırak eşinle konuş bence evli bir erkeğin tiktok felan ne işi olur kusura bakma ama internet üzeri girilen bir Ker.hane orası bana göre bi aile ne girmeli ne kullanmalı.
Büyük oğlum indirmişti iki yıl oluyo gecebbaktim dedim neye yariyo yani bı girdim kadınlar soyunmuş orasını burasını paylaşıyor olacak iş degil
Vallahi iğrendim resmen bence kocası bilmiyor hadi takip ettin bütün profilini beğenmek ne ya yuhhh bide ne ara farg etti engellediğini daha dün engelledim
Yanlış yapıyorsun kadına değilde kocana odaklanman lazım neden kullanıyor diye bence amacım seni kırmak değil ama yazdım yukarıda
Çok şükür benimle aynı düşüncede olan biri gerçekten birinin tik tok kullanmasi kendine yapacağı en büyük saygısızlıktır. Tik tok kullanan insanları ciddiye alıp muhatap olmam
Bunda ne iyi niyet var kocanı kapmaya çalışıyor utanmaz kadın elin evli adamıyla takipleş üstüne söylenen sözlere bak ben senin yerinde olsam şoktan çıkar onun ağzının payını verir rezil ederim o kadını.
Ne diyim halen uyumadım sinirimden
Bizi evine davet etti sence gidip hal hareketlerini sezeyim mi ne diyorsun
Hayatım ne davet etmesi kadından uzak tut eşini bir araya gelmek yerine çek elini o kadının oradan bir başka kadın başkasının kocasını övüyorsa bundan iyi niyet aramam ben
Kızlar niye kimse bişey yazmıyor ablalarım nerdesiniz bir akıl verin
Kesinlikle uzak durmalısın eşini de uzak tutup o tiktok denen illetten kurtulman lazım
Uyan güzel aç gözünü dinle bacilarinin sözünü bacım bacım kalksana artık gozunu açsana kocan elden gidiyor çaresine baksanaaa
Sen önce kocanla konuş tabikide diyecek ne alaka işte yok öyle bişey vs haaaa birde kocanın telefonu bir kurcala kadının aradığı numarayi yaz bakalım başka jsimle kocanda kayitlimi koçanı giktoktan çıkart orası bokk yuvası ne işi var orda uyan bacım uyaaan
Son postonu okudum ve yanlış anlamadiysam kocanın tik toku var evli bir erkeğin tik tok kullanması iğrenç bisi hatta sadece erkek değil kadında kulanmamalı ve çocuklar da kulanmamali demem o ki eğer tik tok kullanıyorsa bu kızı engellesen baska kış gelicek çünkü tik tok affınıza sığınarak söylüyorum bir sanal kerhane derhal silmesi gerekiyor
Kiz niye hastalaniyorsun kadına haddini bildirsene ona deki kocan sana yetmiyor herhalde başkasının kocasına yavşiyorsun senin gibiler için genel evleri falan var de. Ay kusuru bakmayın ben aşırı kıskanç biriyim kocama biri asilsa kıyameti koparırım
Ya üstüne bırakamasam ters tepki verse ben çok korkuyorum kavga etmekten
Dürüm attım
Kocanlada konuş haberi yokmu kadının onu takip ettiğinden Herşeyini beğendiginden
Var kız olmaz mı
mnyakmi bu kadun .bunu yazana kadar gayet normaldi iş arkadaşları birbirlerini takip edebilirler hesabım takip edeyim deyince adam da söylemiştir takipleşmişizdir diye düşünürüm ayıp olmasın diye. kadının şey düşünmesi lazım bu adamla ben takipleştim ama ayıp olmasın diye takipleştik sonradan adam beni engelledi ve muhatap olmak istemedi diye düşünüp hiç üstünde bile durup konuşmaması lazım bu konu üzerine kalkmış bir de karısı olarak sen mi engelledin diye sana mı hesap soruyor Üşenmeden arayıp
1,503,387 soru
24,545,136 cevap
360,713 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın