0 oy
369 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (58 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 

Altı aydır diyet yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum tiroid hastasıyım ve kanseri yendim 

Tiroidlerim yeterli çalışmadığı için ilaç takviyesi kullanıyorum buna rağmen 21 kilo verdim 

Ve kendime bir Instagram sayfası açtım buyrun gelin süreci beraber ilerletip beraber zayiflayalim 

https://www.instagram.com/ikievlat.birannee?igsh=cmZrdXk2MWJ0MWd2

6 Cevaplar

0 oy
(1,367 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım senin tiroid boğazda mı var bir arkadaşım da öyle ama hamilelikte çıktı olmak ise 

Bu arada ben de kilo vermek istiyorum geceleri çok yiyorum vallahi

(863 puan) tarafından

@Kalbinur kız hele sennnn akıllı ol akıllı gelmiş buraya instagramdan takipçi kasmak icin insan arıyor millet. Sen kanma bari. 11 aylik daha cocugun ne diyeti. Diyetlik bir durum da varsa doktoruna danışmadan birsey yaoma dolandırıcılık heryerde var kanmaaa

(1,367 puan) tarafından

İşte emziriyorum bende canım ondan yapamam şimdi zaten benim oğlan bişey yemiyor zayıf 🥺

(863 puan) tarafından

Sağlıklı olsun zayıf olsun canım. Sen ye iç kendjne bak ki cocukta senden alsın bağışıklık 

(1,367 puan) tarafından

Haklısın yok bende çok yiyom zaten 65 kiloyum binyandan emzrimketen koşuşturmktan çok kilo almıyom zaten 

(1,367 puan) tarafından

Sütüm de olmasa aç kalır bitek onu istiyor çünkü 

-Reklam-
0 oy
(14,276 puan) tarafından

Takipteyim😊 seninle motive olup kilo vermek çok güzel herkese tavsiye ederim 😊

(58 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım sen benle kaç kilo verdin ☺️

(14,276 puan) tarafından

10 kilo verdim sayılır yarın tartıda yetmiş çıkarsam tamı tamina 10 kilo oluyor 

0 oy
(2,271 puan) tarafından

Geldim bacım 🥰❤

(58 puan) tarafından

Hoşgeldin bacım hep beraber zayiflayalim inşallah 🤲 ❤️

0 oy
(1,275 puan) tarafından

Takipteyim canım❤

(58 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Kurban bayramına kadar bol bol zayiflayalim inşallah ❤️

(1,275 puan) tarafından

İnşallah canım❤ sende beni takip edebilirsin 😊

Kilo verdikçe göğüs küçülüyor mu onu merak ettim 

(58 puan) tarafından

Ayak parmaklarına kadar küçülüyor öyle soyliyim 😄

(1,275 puan) tarafından

Gerçekten mi benim göğsüm 90-95 fln oluyor hatta bazen aradan çıkıyorlar ne güzel bekarken 80-85 giyerdim o günlerime dönmeyi çok istiyorum o zmn 57-58 dım şimdi 69 kiloyum yani 11 kilo vermem lazım inşallah veririz birlikte kilolarımızı 😂

(58 puan) tarafından

Hahaha bende bekarken 61 kiloydum evlilik çocuklar hastalık derken 87 oldum ama çok şükür şimdi 66 kiloyum hırs yaptım resmen 😄 daha da zayıflamak istiyorum evet gerçekten inceldikce her yerin zayıflıyor önemli olan yağ kaybı zaten benim uyguladigim detokslarim War sayfamda hikayede yayinladim PAZARTESİ ona baslayacaz inşallah sık sık yaparım yani merak etmeyin vericez 

0 oy
tarafından

İnstagram kullanmayanlar napacak pekı😂 bende kilo vermek istiyorum ama strestenmı ne veremıyorum kıızm 7 aylık sımdıye kadar emzırıyorum dıye baslayamadım ama bi anda memeyi bırakınca bende dedım iş basa dustu 🤷‍♀️  nasıl yaparız kı

(58 puan) tarafından

Kendine bı tane Instagram aç sekerim bilgi foto olmasına gerek yok sadece aç ve takibe al bak pazartesi günü çok güzel bir detoksa baslayacaz Instagramdakilerle harika sonuçlar alicaz benim amacım ben zayifliyorum siz izleyin değil beraber diyete başlayalım kaçamakları beraber yönetelim istiyorum 

tarafından

eşim izin vermıyor ya onu kullanmama 

(58 puan) tarafından

Üzüldüm olsun sende evde kendin sağlıklı beslenerek verebilirsin emin ol zor birşey değil beyninde bitir gerisi gelir 

0 oy
(3,726 puan) tarafından

Cok gecmiş olsun cnm smdı takibe aldım

(58 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim zayıflamasını istediğiniz arkadaşlarınız varsa hesabımi paylaşın kilolardan kurtulalım yeniden dogalim

(3,726 puan) tarafından

Tamm cnm Bu arada Bn emzırıyıom bnde dıyet yapsam olur mu kı bıraz kılom var:)

(58 puan) tarafından

Bana emziren annelerden çok soru geliyor akşam story aticam bu konuyla ilgili kesinlikle 

(58 puan) tarafından

Kuzum inan emzirp zayıflayan o kadar çok kişi War ki 

(863 puan) tarafından

@Damlaberna canim sen emziriyormuşsun sakın doktoruna danışmadan birsey yapma böyle takipçi kasmak icin etrafta dolanan cok var herkesin her söylendiği yapılmaz diyet konusunda. Cok dikkatli olmak lazim her diyet her insana göre değil. Diyetisyenler kişiye özel çıkarır liste böyle ortada gezenler sadece takipçi kasmak derdinde.  Her bitki her ot veya her yiyecek her insanda aynı etkiyi göstermiyor bilinçli olalım lütfenn 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 741 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,582 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 448 göst.
2 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (2,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 356 göst.
0 oy
11 cevap 869 göst.
11 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (3,818 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,150 soru

24,665,512 cevap

366,951 kullanıcı

...