Merhaba arkadaşlar
Altı aydır diyet yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum tiroid hastasıyım ve kanseri yendim
Tiroidlerim yeterli çalışmadığı için ilaç takviyesi kullanıyorum buna rağmen 21 kilo verdim
Ve kendime bir Instagram sayfası açtım buyrun gelin süreci beraber ilerletip beraber zayiflayalim
https://www.instagram.com/ikievlat.birannee?igsh=cmZrdXk2MWJ0MWd2
Çok geçmiş olsun canım senin tiroid boğazda mı var bir arkadaşım da öyle ama hamilelikte çıktı olmak ise
Bu arada ben de kilo vermek istiyorum geceleri çok yiyorum vallahi
@Kalbinur kız hele sennnn akıllı ol akıllı gelmiş buraya instagramdan takipçi kasmak icin insan arıyor millet. Sen kanma bari. 11 aylik daha cocugun ne diyeti. Diyetlik bir durum da varsa doktoruna danışmadan birsey yaoma dolandırıcılık heryerde var kanmaaa
İşte emziriyorum bende canım ondan yapamam şimdi zaten benim oğlan bişey yemiyor zayıf 🥺
Sağlıklı olsun zayıf olsun canım. Sen ye iç kendjne bak ki cocukta senden alsın bağışıklık
Haklısın yok bende çok yiyom zaten 65 kiloyum binyandan emzrimketen koşuşturmktan çok kilo almıyom zaten
Sütüm de olmasa aç kalır bitek onu istiyor çünkü
Takipteyim😊 seninle motive olup kilo vermek çok güzel herkese tavsiye ederim 😊
Teşekkür ederim canım sen benle kaç kilo verdin ☺️
10 kilo verdim sayılır yarın tartıda yetmiş çıkarsam tamı tamina 10 kilo oluyor
Geldim bacım 🥰❤
Hoşgeldin bacım hep beraber zayiflayalim inşallah 🤲 ❤️
Takipteyim canım❤
Teşekkür ederim canım Kurban bayramına kadar bol bol zayiflayalim inşallah ❤️
İnşallah canım❤ sende beni takip edebilirsin 😊
Kilo verdikçe göğüs küçülüyor mu onu merak ettim
Ayak parmaklarına kadar küçülüyor öyle soyliyim 😄
Gerçekten mi benim göğsüm 90-95 fln oluyor hatta bazen aradan çıkıyorlar ne güzel bekarken 80-85 giyerdim o günlerime dönmeyi çok istiyorum o zmn 57-58 dım şimdi 69 kiloyum yani 11 kilo vermem lazım inşallah veririz birlikte kilolarımızı 😂
Hahaha bende bekarken 61 kiloydum evlilik çocuklar hastalık derken 87 oldum ama çok şükür şimdi 66 kiloyum hırs yaptım resmen 😄 daha da zayıflamak istiyorum evet gerçekten inceldikce her yerin zayıflıyor önemli olan yağ kaybı zaten benim uyguladigim detokslarim War sayfamda hikayede yayinladim PAZARTESİ ona baslayacaz inşallah sık sık yaparım yani merak etmeyin vericez
İnstagram kullanmayanlar napacak pekı😂 bende kilo vermek istiyorum ama strestenmı ne veremıyorum kıızm 7 aylık sımdıye kadar emzırıyorum dıye baslayamadım ama bi anda memeyi bırakınca bende dedım iş basa dustu 🤷♀️ nasıl yaparız kı
Kendine bı tane Instagram aç sekerim bilgi foto olmasına gerek yok sadece aç ve takibe al bak pazartesi günü çok güzel bir detoksa baslayacaz Instagramdakilerle harika sonuçlar alicaz benim amacım ben zayifliyorum siz izleyin değil beraber diyete başlayalım kaçamakları beraber yönetelim istiyorum
eşim izin vermıyor ya onu kullanmama
Üzüldüm olsun sende evde kendin sağlıklı beslenerek verebilirsin emin ol zor birşey değil beyninde bitir gerisi gelir
Cok gecmiş olsun cnm smdı takibe aldım
Çok teşekkür ederim zayıflamasını istediğiniz arkadaşlarınız varsa hesabımi paylaşın kilolardan kurtulalım yeniden dogalim
Tamm cnm Bu arada Bn emzırıyıom bnde dıyet yapsam olur mu kı bıraz kılom var:)
Bana emziren annelerden çok soru geliyor akşam story aticam bu konuyla ilgili kesinlikle
Kuzum inan emzirp zayıflayan o kadar çok kişi War ki
@Damlaberna canim sen emziriyormuşsun sakın doktoruna danışmadan birsey yapma böyle takipçi kasmak icin etrafta dolanan cok var herkesin her söylendiği yapılmaz diyet konusunda. Cok dikkatli olmak lazim her diyet her insana göre değil. Diyetisyenler kişiye özel çıkarır liste böyle ortada gezenler sadece takipçi kasmak derdinde. Her bitki her ot veya her yiyecek her insanda aynı etkiyi göstermiyor bilinçli olalım lütfenn
1,512,150 soru
24,665,512 cevap
366,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın