Geri çekilme ile hamile kalma ihtimalim var mı?

0 oy
346 göst.
önce Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından

Geri çekilme ile 4 gün önce ilişki oldu ama bilmeyerek yani gebelik istemiyorum içime gitti diye düşünüyorum eşim yok diyor ama içim rahat değil tek seferlik geri çekilme de gebe kalan varmı kızlar kaldıysanız nasıl oldu yani gittine eminmiydiniz içine 

14 Cevaplar

+3 oy
önce (4,357 puan) tarafından

Geri cekilme bir korunma yöntemi değildir zevk suyunda da sperm bulunur ve hamile kalma ihtimaliniz vardır. 

-Reklam-
+2 oy
önce (4,855 puan) tarafından

Aynı soruyu her gün sorunca neticesi değişmiyor ki. Sürekli aynı yorumları alıyorsun. 

önce (1,160 puan) tarafından

Ya bu bizle resmen dalga geçiyor yada anlama engeli var

önce (4,855 puan) tarafından

Yok böyle düşünmüyorum ama madem bu kadar korkuyorsun, ona göre de önlem almalı. 

önce (3,166 puan) tarafından

Pakize hanım ile ilgisi olabılır mi o da inanılmaz takıntılı ve anlamak istemiyordu

+1 oy
önce (7,341 puan) tarafından

Doğrumu gününe bldenk geldiysen kalırsın yabi

önce (96 puan) tarafından

Adetime 8 gün varken oldu ilişki

önce (7,341 puan) tarafından

Yaninolmayabilir adetinize 14 gun varken yumurtlama gününüz o yüzden yoktur diye dusunuyorum

Adetime 5 gün var şuan ne kadar geçerse test yapsam çıkar ki 

0 oy
önce (27,912 puan) tarafından

Gittiğine eminsen neden ertesi gün hapı almadın ki 

Geri çekilmede içine gitmese de hamile kalma ihtimali var. Çocuk istenmiyorsa çözümü prezervatif onuda en başta kullanacaksın ki hiç bir sıvı geçişi olmasın 

Bir de yazılı olmayan bir kural var istersen olmaz istemezsen olur maalesef :( 

Alamadım ki hapı üstünden de 3 gün geçti şuan tedirginim inşallah yoktur Allâh olmayana versin

0 oy
önce (12,233 puan) tarafından

İki gebeliğim de geri çekilmeyle oldu ve hayatımda sadece iki kez yaptım bunu ikisinde de hamile kaldım.  Bi seferden bişey olmaz demeyin istemiyorsanız. Zevk suyu bile sprem barındırabiliyor içinde 

0 oy
önce (2,329 puan) tarafından

olduysa da olmuştur neden bu kadar stres yapıyorsun ki? evlilik dışı değil bişey değil.

ha asla gebelik istemiyorsan da bence tüpleri bağlattır. bu kadar düşünce ile insanın cinsel hayatı da olumsuz etkilenir

Evet doğru diyosun gerçekten ama sıkıntılı dönemdeyim aile olarak maddi olarak ve istemiyorum Allâh olmayana versin

önce (2,329 puan) tarafından
+1

Ozaman sağlam bir yöntemle korunacaksın arkadaşım başka yolu yok.

oldu mu ki olmadı mı ki zor

0 oy
önce (10,940 puan) tarafından

o gün de dedim 1 tane ertesi gün hapı almak ne kadar zor olabilir 

Ya belki alamıycak biyerdeyim yani zor belkide benim sorum başka 

önce (10,940 puan) tarafından

o zaman adetini bekleyeceksin mecbur olduysa da kabulun olacak.

eğer gebelik istemiyorsan da öyle ya da böyle yolunu bulup alacaksın

önce (261 puan) tarafından
+1

O zaman ayağını yorganına göre uzatacaksın bacım. Sen ne ona geliyorsun ne buna geliyorsun

0 oy
önce (3,064 puan) tarafından

Yengem 4 ye hamile kaldı geri çekilme ile 

0 oy
önce (2,724 puan) tarafından

İhtimal vardır tabii canım.

Bu kadar istemiyorsan maddi manevi imkanınız yoksa bence en azından kondom falan kullanın bari öyle hiç korunmasın devam edilmez bile bile lades 🙂

0 oy
önce (7,581 puan) tarafından

Ben cnm oğlum şuan 3 yaşında Elhamdülillah 

0 oy
önce (193 puan) tarafından

Yanlislikla icime gittigi oldu ama hamile kalmadim. Ama ben olursa da olur kafasindaydim. Bu kadar istemiyorsan ya spiral taktir ya kondom bisey kullan kesinlikle bu yonteme guvenmeyin pisman olmayin

0 oy
önce (3,166 puan) tarafından

Aynı bloğu farklı şekillerde yazınca farklı cevaplar mı bekliyorsunuz

0 oy
önce (1,123 puan) tarafından

Cocuk sahibi olmak istemiyorsanız bu tur seylerde hep ihtimal var ve ben oyle bi supen oldunda Ogün ertesi gün hapları satiliyo gidilp alip kullanabilirsiniz

Bende once geri cekilme hamile kalinip kalinmicagini burdaki postlardan öğrendim 

0 oy
önce (1,501 puan) tarafından

Biz o yöntemle koruduk hep istediğimizde ilkinde oldu hemen

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Geri çekilme yöntemiyle hamile kalma ihtimali nedir?
Geri çekilme yöntemi, spermlerin boşalma öncesinde de az miktarda bulunabilmesi nedeniyle %20 ile %30 oranında gebelik riski taşır. Bu yöntem güvenilir bir korunma yöntemi olarak kabul edilmez çünkü ön sıvı içerisinde canlı sperm hücreleri bulunabilir ve bu durum hamilelik oluşmasına neden olabilir.
İlişkiden kaç gün sonra gebelik testi yapılmalı?
Gebelik testinin doğru sonuç vermesi için ilişkiden sonra en az 14 gün geçmiş olması gereklidir. İlişkiden 4 gün sonra yapılan testler henüz vücutta yeterli HCG hormonu üretilmediği için hatalı negatif sonuç verebilir, bu yüzden en kesin sonuç için adet gecikmesini beklemek en doğrusudur.
Geri çekilme sonrası hamilelik belirtileri ne zaman başlar?
Hamilelik belirtileri genellikle döllenmeden sonraki 2-3 hafta içerisinde ortaya çıkmaya başlar. İlk belirtiler arasında adet gecikmesi, göğüslerde hassasiyet, hafif kasık ağrısı veya ani yorgunluk hissi yer alabilir; ancak bu belirtiler herkeste aynı şiddette görülmeyebilir.
Geri çekilme yönteminde hamilelikten korunmak için ne yapılmalı?
Geri çekilme yöntemi yerine kondom, doğum kontrol hapı veya spiral gibi tıbbi yöntemler tercih edilmelidir. Cinsel sağlık uzmanları, plansız gebelikleri önlemek için bu tür yöntemlerin tek başına yeterli olmadığını ve mutlaka modern korunma yöntemlerinin kullanılmasını tavsiye eder.
İlişkiden kısa süre sonra hamilelik olup olmadığı nasıl anlaşılır?
İlişkiden hemen sonra hamileliğin olup olmadığını anlamanın tıbbi bir yolu yoktur. Döllenme gerçekleşse bile yumurtanın rahme yerleşmesi ve HCG hormonunun kana karışması zaman alır, bu süreç biyolojik olarak minimum 10-14 gün sürmektedir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 338 göst.
0 oy
14 cevap 943 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde SLN (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 163 göst.
0 oy
0 cevap 132 göst.

Kategoriler

1,504,010 soru