yoksa ulu oeta her haltı yiyen kocalarınıza KOCAAAM diye sahip çıkan şuursuzlardan mısınız?
suçum da çocuğun cinsiyeti daha belli olmaz demek😂
Yok artık 🤢🤢
var var maalesef 🤦🏼♀️
Bence nick paylaşmıcaksan bu postu açmaya da hiç gerek yoktu. Sonuçta biizmde kiminle muhatap olacağımızı bilmeye hakkımız var.
Belki yarın ben veya başkası onun başka bi postuna cevap verip benzer sözler yicez.
hedef göstermek istemedim. bir de isim versem postu kapatıyorlar
Ha oylemi bilmiyodum
Kız bi gereksiz yüzünden ban yeme şimdi mesleğini boşver Arkadaşın 😂
bunun yüzünden ben ban yiyorsam zatwn daha da gelmem
Karakter herkeste olmuyor canım bundada yok
herkesle her türlü tartışırım ama böylesine ağız dalaşına girmem
Gaz aceba helyum gazimi titanyum gazimi yoksa vücut Gazi mi kız bir soraydin keşke🤣
Tövbe yarabbim nekadar basitlesmis hemen koca yollamalar karsidakinin anasına bacisina dövmeler falanlar filanlar intermilanlar
Allah ıslah etsin
verecek cevabı olmayanların ucuz hareketleri
Erinmeden gittim potunaradim buldum okudum geldim sadece üzüldüm durumuna bayanın yazik
İpini koparanlarda bugün 🤣 sen sakin bile kalmışsın ben olsam aynısı olmazdı 😶
kovası jigo.. kendi pez.. ise Allah çarpmış zaten ben ne yapayım daha😅
Bir de hamileyken hangi zikirler çekilmeli diye eski bir postu var. Senin dilin ve zihniyetin böyle zehir akıtırken istediğin zikri çek.
işte bunlar sözde Müslüman. oysa bir Müslümanın en belirgin özelliği güzel ahlakı olmalı
Evet sorsan kimseyi beğenmez
Kimm buuu ,daha neler okicaz bklm😂
Nasl bulcam ismi neee
8 haftalık bebekte cinsiyet tahmini diye bir post
Okudum gordum😱
Nerde ya kapandımı post
kapanmış, sağolsun bulan arkadaşlar uyarı vermişler
Gördüm yorumunu canım bişey yoki onda töbe yarabbim 🤷🤦♀️
daha eski postunda indogo ya da yazmış öyle
kocasını ortalık malı etmeye çok alışkın demek ki
Her insan bir değil işte insanları kırmadan olsa düzgün yazılsa 🤦♀️
Ağzım açık okudum:(( öyle bir lafın da bir annenin ağzından çıkması da ne kadar üzücü.
ne kadar rahat diyorlar bir de işin kötü yanı o
Bu tarz kafa yapısında ki insanlar kocalarını sadece penisten ibaret görüp o pis cinsel organlarıyla her şeyi yapmaya mübah olarak görürler. Kocalarını aldatınca tepki vermez erkektir yapar helal olsun der
yani biraz ağır olacak ama bunlar sevişmiyor, erkek tabiri ile si.iliyor... o yüzden bu ağızdalar. oysa sevişmek güzeldir diğeri ise kadını mal gibi hissettirir.
İğrenç bi zihniyet ya bi kadin nasil boyle igrenc yorum yapar geniş dediklerinden
bak erkeklerin ağzı daha bozuktur ama hiçbir erkek karısı hakkında bu tarz bir cümle kurmaz, kuranın da içinden geçer
Ayy yuh artık bunu hangi akıllı sana nasıl bir kafayla attı insanlar da ne edep kalmış hayâ diyecek çok şey varda burda denmiyor
cevap versek o seviyeye ineceğiz ama bunlar karşılık almadığı için de yaptıklarının doğru olduğunu sanıyorlar
Ama teyzesi o şimdi nasıl mutludur "ne küfür ettim ama" diye. Yazık gerçekten yazık bide çocuk büyütüyor böyleleri
ha teyze diyerek de kendince küçümsüyor😂 bi de lafı gediğine oturttum diye kasım kasım kasılıyor.
😂😂😂
Edep ya hü edep gerçeğe edep kadında edep diye bişey kalmamış ki demek ki geniş bir bayan
kocası böyle gezse razı gelecek demek ki
Bizim eski oturduğumuz yerde romanlar vardı onların kavgasını hatırladım biri diğerine kocam şeyini gıylasın dedi diğeri de oynarak akşama cümbüş var komşular diye bağırdı acaba akrabalar mı diye düşündüm😂😂
😂😂😂 bunlar nasıl muhabbet yaa, burda da conolar böyle şeyleri ağızlarından düşürmezler
Cono aşiretini biliyorum ne mezardaki babalarının kemiği kalıyo ne birbirlerinin bi yerlerine fıslamaları valla şok ediciler 😂
Kız okurken ben utandım , ne terbiyesiz pis kişiler var .Böyle ağzı bozuklardan tiksinirim.
Midem bulandi ben bu çagin insani degilim bence baska bir gezegene bile ait olabilirim.
Komik geldi bna 🙂 hormonlari yukselmis belliki
Bari ismini açık tut
Bir güzel linç yesin
Pzvnk
1,508,866 soru
24,624,443 cevap
364,745 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın