95 kilo ile diyete başlıyorum nasıl sağlıklı kilo veririm?

0 oy
288 göst.
önce Diğer kategorisinde (630 puan) tarafından

95 kilo ile baslıyorum 

imagebakalım bu ayın sonunda kac kılo olacak 

6km yol yürüdüm 20 dakıkada bunu yapıp kahvaltıya gecıcem

Gunaydın kızceler diyette olan varmı

21 Cevaplar

+1 oy
önce (7,644 puan) tarafından

Bende diyetisyenden çıkıp diyetimi  patlattım 😂😂 aksam diyete devam gün var zaten bugun patlıcaktı bayram cok sarsmamıs 1 kg kadar da vucudum su toplamıs grow with yap ben onla 14 kg verdım sıkılastım yag oranım düşmüş kas oranım artmıs 2 yasta genclestım bu sürecte obez kısmından hafıf sısman kısmındayım son 6 kg kaldı 

önce (8 puan) tarafından

Diyet grubumuza hırslı arkadaşları bekliyorum😃

önce (1,297 puan) tarafından

Kuşlar beni de alın

önce (2,987 puan) tarafından

Kaç kiloydun @Aysegul&20

önce (7,644 puan) tarafından

84.3 düm bayram önü 70.7 idim bayram çıkısı 71.9 olmusum ama yag degıl diyetisyen ödem dedi 200 gram da yag vermişim daha yeni adapte oldum lısteme pazartesi basladım 

-Reklam-
0 oy
önce (1,205 puan) tarafından

salla salla salla titreeet😂😂

önce (1,854 puan) tarafından

Şey Canan yanlış anlama bir tane fenomenin 12 yaşındaydı galiba . Kızı yoga ipine dolanıp boğularak ölmüş. Çocukları uzak tut o ipten . Alacağın zaman 

Esmoş sana da tavsiyem YouTubeden Grow with jo kanalından 

image

Şu videoyu sabah aç karnına akşam yok karnına yap sonra karın egzersizi çalış 5 ek 

emyok canim yanlis anlamam . aynen bende okudum o haberi yoga hamagi arastirirken . kancali ya hergun be. yaptiktan sonra kaldirirm diye dusundum yada yumaklayip bi dugumle yukarida asili kalir . vovuklara benim gozun onunde asilttirirm zatr

bende baslicam grov vit ji ya kicim yemio cok yerletio diye

Kör şeytan vallahi hiç belli olmaz önlemini al sen 

Aynen öyle Canan ilk başta kıçımdan nefes alıyordum 20 dk anca dayaniyordum 🤣

0 oy
önce (2,096 puan) tarafından

Günaydın azim diliyorum 💝 Kilom çok yok o konuda şuan iyiyim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bizim evde hep iki öğün yenir akşam 5 te yemek yenir bidaha bişey  yenmez çay önüne kek felan belki yani ondan galiba bide oğlum emiyor hep açım kalkınca😊

önce (630 puan) tarafından

Emzirirken daha cok kalori gıttıgıı ıcın daha cok yemek oluyor yemezsen korursun 

İştahım olmuyo genelde çok yemem ilk zamanlar gece kalkıp yerdim şimdi daha büyük daha fazla emiyor ama yiyemiyorum 

Ben cok aldım cpkta yedım smdı frenleme olması lazım 100e gidiyorum 

Ver ver inşallah herşeyi geç sağlık için önemli bir narkoz aldım dk dedi abla sigara kilo alkol bunlar varsa narkosu vücut geç atıyor yani en basiti inş şöyle 60 olur bir poz paylaşırsın🤗

0 oy
önce (302 puan) tarafından

Günaydın bol kilo verirsin inşallah😃 ben de birazdan makarna haşlayıp onu ketçapla yiyerek diyet yapacam 😅😅😅 çünkü hamileyimmm

önce (1,123 puan) tarafından

Bu yorum cok iyiydi ya çok güldüm afiyet  bal seker olsun kilona yansimasin insallah 🌼

önce (302 puan) tarafından

Amin inşallah 😅😅 

0 oy
önce (12,556 puan) tarafından

Hayatımız olmuş diyet anasını satmayım 3 al 5 ver 5 ver 7 al diye diye....

Bende bayramdan sonra ki hafta başladım başladım sözde her gün bir ayrı kaçamak 

0 oy
önce (723 puan) tarafından

Aşkım iki güzel ürün diycem bitkisel ve hiç bir zararı olmayan sadecw konjak sakız bazılarında gaz yapıyormuş oda bol su içmekle etkisi geçiyormuş dr ve diyetisyen onaylı yani onlar yazıyor git sağlık ocağına veya dahiliyeye yazdır

1. Krompkolinat bromalain
  2. Konjak sakız

Araştır evvela bunlar neymiş diye ben ikisini de kullanıyorum krom pikolinat günde 2 kere yemekle birlikte 

Konjak sakız yemekten 30 45 dk önce 2 bardak su ile midede şişiyor ve yemek o kadar çok yemiyorsun kilo versen bile devam ediyorsun almamak içün.

Koljak sakız trenyolda indirimde emziriyor musun peki

image

Konjak sakızı aldım 

Hadi hayırlısı olsuuun

Evet canım emziriyorum 

önce (11,881 puan) tarafından

Emzirende içebilşyo mu bende alayım 

0 oy
önce (557 puan) tarafından

diyet gurubu varmı canm 

önce (8 puan) tarafından

Diyet grubumuz var gelmek istersen

önce (557 puan) tarafından

Süper olur cnm 

0 oy
önce (3,087 puan) tarafından

bende diyetteyim resmen enerjim 0000 , meğer tatlı beni mutlu ediyormuş 

0 oy
önce (7,581 puan) tarafından

Ah Esma ne zaman seni görsem bu tarz bir paylaşımda Bir Sen Bir ben zayıflayamadık diyorum. Sözüm ona ben de diyetteyim porsiyonlarımı çok küçülttüm tatlı yememeye çalışıyorum   sabah uyanınca ılık bir su içiyorum gün içerisinde hemen hemen hiçbir şey yemiyorum diyebilirim ama  sade kahve içerim zaten şeker yok hayatımda çaya şeker hayatta atmam gece uyumadan önce bir kase yoğurdun içine kırmızı pul biber biraz limon sıkıp yerim öyle uyurum yani bir de bir spor var lesile değil ama başka bir bayan onun tam ismini bilmiyorum hatırlayamadım onunla spor yapmaya çalışıyorum sabah uyanınca o ılık suyu sana tavsiye ederim

önce (8 puan) tarafından

Grupta yapabilirim dersen bekliyoruz diyet grubumuz var

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Diyet grubumuz var gelmek istersen

0 oy
önce (15,657 puan) tarafından

Bol eksiler olsun 

Bende aldım bayadır dıkkat etmiyordum 

Keto yapıyorum 3 cu gün bugun , et sevmediğim için zorlanmaya başladım tartılayım dedım 3 günde 1800 

Devam edeceğim 😁

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Bende 88 kılo oldum ya 😢😢

0 oy

Günde 1000 kalori protein ağırlıklı alıyorum günde 15.000 adım atıyorum bir ay önce 87 kiloydum şu anda 82 kiloya düştüm gençleştim resmen bu kadar mı fark eder😂

önce (13,968 puan) tarafından

15.000 i nasıl atıyorsun kız tek seferde mi

Aynen sabah bir buçuk saat akşama kadar da normal bahçede iş yapıyorum geziniyorum

0 oy
önce (13,968 puan) tarafından

Esma devam ettir canım artık lütfen ya. Sen yaparsın 💪🏻

Bu sefer mecbur sjsj

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Bnde diyetteyim 5. Gün ama kendimi çok kasmadan sıkmadan mesela bugün kahvaltı yapmadım öğlen misafirim vardı   poriyonu az tuttum   akşam yemeği  yemeyecegim  dengelemek  adına 

0 oy
önce (54,613 puan) tarafından

ne zaman su uygulamaya girsem esmos.hep.diyette oluyor😊

0 oy
önce (664 puan) tarafından

bende pzt baslıycaktım mısafırlıge geldık burda verdıgımı hıssedıyorum bakalım eve gıdınce ne gorcez tartıya 😂😂 

0 oy
önce (2,174 puan) tarafından

Yanlış anlamazsan sen sık sık diyet yapıyorsun ve 95 kilo musun çok şaşırdım yani bu kadar diyet yaptın hep diyet postları açıyordun neden kilo veremiyorum diyetisyene gittin mi hiç tiroidlerine falan baktırdın mi. Benim görümcemde sürekli diyet yapardı ama veremezdi lenf ödemi varmış vücudu su tutuyormuş ne kadar diyet yapsan da sen kilo vermeezsin dedi diyetisyen ödem atacak şekilde beslendi ve baya zayıfladı o yüzden soruyorum.

0 oy
önce (2 puan) tarafından

84le dün başladım ben de, Allah yardımcımız olsun. Akşamdan 1 bardak suya 2 ceviz atıyorum sabah ac karna suyunu içiyorum cevizleri de yiyorum odem için. Gün içinde de leslie. 

0 oy
önce (2,280 puan) tarafından

Bende başladım bu ay sonuna kaç olacam bugün 6 günüm 76 dan 73 çıkıyorm ödem büyük ihtimalle çoğu eskisi iştahım yok ama 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

95 kilo ile diyete başlarken sağlıklı bir başlangıç nasıl yapılır?
95 kilo ile diyete başlarken ilk adım, vücut kitle indeksinizi hesaplayıp günlük kalori ihtiyacınızı belirleyerek gerçekçi ve sürdürülebilir bir beslenme planı oluşturmaktır. Başlangıç sürecinde katı diyetler yerine porsiyon kontrolüne odaklanmak, protein ve lif ağırlıklı beslenmek uzun vadede kilo vermenizi kolaylaştıracaktır.
Hızlı kilo vermek için günlük kaç dakika yürüyüş yapılmalıdır?
Kilo verme sürecinde metabolizmayı hızlandırmak için günlük en az 30 ile 60 dakika arasında tempolu yürüyüş yapılması önerilir. Başlangıç seviyesinde 20 dakikalık yürüyüşlerle başlamak ve bunu zamanla artırarak haftada toplam 150 dakika egzersiz hedefine ulaşmak, yağ yakımını desteklemek adına oldukça etkili bir yöntemdir.
Diyete başlarken kahvaltıda neler yemek gerekir?
Diyete başlarken kahvaltıda kan şekerini dengeleyen ve uzun süre tokluk hissi veren yumurta, lor peyniri, yulaf ezmesi veya bol yeşillikli besinler tercih edilmelidir. Protein odaklı bir kahvaltı, gün içinde oluşabilecek açlık krizlerini önleyerek diyetinize daha sadık kalmanıza yardımcı olur.
Bir ayda sağlıklı şekilde kaç kilo verilir?
Sağlıklı bir kilo verme sürecinde ayda vücut ağırlığının %4 ila %8'i kadar kayıp hedeflenmelidir. Bu da yaklaşık olarak haftada 0.5 ile 1 kilo arasına denk gelir; çok hızlı verilen kilolar genellikle yağdan değil, kas ve su kaybından kaynaklandığı için kalıcı kilo kontrolü adına daha yavaş ve dengeli bir tempoda ilerlemek önemlidir.
Diyet yaparken motivasyonu korumak için neler yapılabilir?
Diyet yaparken motivasyonu korumanın en etkili yolu, sadece tartıdaki rakama odaklanmak yerine vücuttaki santimetrik değişimleri ve artan enerji seviyenizi takip etmektir. Küçük hedefler koymak, öğünlerinizi önceden planlamak ve kendinize haftalık ödül öğünleri belirlemek, diyet sürecini zorlayıcı bir görevden yaşam tarzı haline dönüştürmenize yardımcı olur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 1,016 göst.
28 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 548 göst.
17 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Esma& (630 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 272 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 374 göst.
30 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.28 (345 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,009 soru

24,555,910 cevap

361,176 kullanıcı

...