E-devletten gelen yardım ödemesini nasıl teslim alabilirim?

0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (701 puan) tarafından

image

Bakarmısınız acaba

4 Cevaplar

0 oy
(10,003 puan) tarafından

Vakfa gideceksin canım eğer nakit ödeme ise PTT kurum ödemeleri yaz e-devlet'e orada miktarı çıkar ama gıda yardımı yazıyor görselde vakfa gideceksin onlar sana kart verip marketlerine yönlendirecek

-Reklam-
0 oy
(735 puan) tarafından

Vakıf banka gideceksin canm 

Altta yazyor o adrese özellikle, sana nakit ödeme yaparlar 4.000 arası gibi bişey 

Belli süresi var almayınca geri hesabindn cekiyorlr

0 oy
(17 puan) tarafından

Vakıf vermiyor parayı bu yardım para yardımı ve planlanan ödeme tarihinden itibaren PTT üzerinde alabilirsiniz yada vakıfta kayıtlı ziraat kartın varsa oraya yatar 3000 TL miktarıda değişiklik gösterebilir yanii illa 4 bin TL olucak yâda bin TL olucak değil miktarını sosyal yardım ayarlıyor zaten 

0 oy
(820 puan) tarafından

Ibana yatoyor

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

E-devlet üzerinden gelen sosyal yardım ödemesini nereden alabilirim?
E-devlet üzerinden onaylanan sosyal yardım ödemelerini PTT şubelerine giderek kimlik belgenizle teslim alabilirsiniz. Eğer ödemeniz PTT hesabınıza tanımlanmışsa, PTT Kart ile ATM'lerden veya doğrudan şube veznelerinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Sosyal yardım ödemesinin PTT'ye yatıp yatmadığını nasıl kontrol ederim?
Ödemenizin durumunu e-Devlet kapısı üzerinde yer alan Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama ekranına girerek kontrol edebilirsiniz. Sorgulama sonucunda ödemenin hak edilip edilmediği ve ödeme durumu bilgisi detaylı olarak görüntülenecektir.
PTT'ye yatan yardım ödemesini alabilmek için hangi belgeler gereklidir?
PTT şubelerinden yardım ödemenizi alabilmek için yanınızda mutlaka T.C. kimlik kartınızın aslı bulunmalıdır. Kimlik belgesi dışında pasaport veya ehliyet gibi resmi kimlik belgeleriyle de işlem yapmanız mümkün olabilmektedir.
E-devlet yardım ödemesi PTT'den kaç gün içinde çekilmelidir?
Sosyal yardım ödemeleri genellikle PTT şubelerinde belirli bir süre bekletilir; ancak bu süre kurum politikasına göre değişiklik gösterebilir. Ödemenin hak kaybına uğramaması adına e-Devlet üzerinden onay bildirimini aldıktan sonra en kısa sürede PTT şubesine gitmeniz önerilir.
E-devlet yardım ödemesi banka hesabına aktarılabilir mi?
Sosyal yardım ödemeleri genellikle PTT aracılığıyla nakit olarak ödenmektedir. Eğer e-Devlet veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından IBAN tanımlaması yapıldıysa, ödemeler doğrudan kendi banka hesabınıza da aktarılabilir; durumu e-Devlet profilinizdeki ödeme bilgileri kısmından teyit edebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 371 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 257 göst.
12 Mayıs 2026 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 222 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 119 göst.
13 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,250 soru

24,640,702 cevap

365,775 kullanıcı

...