Diyet ve sporla kilo verme sürecinde nasıl başarılı olurum?

0 oy
285 göst.
önce Diğer kategorisinde (826 puan) tarafından

Selamün aleyküm hanımlar . İşlerim çoğunu bitirdim azı kaldı. Kilo verme surecindeyim. Diyet ve sporla devam ediyorum. Kendimi daha dinç hissetmeye başladım. Erteleyen varsa tavsiye ediyorum 🌸 görseldeki spor grow jo. Emoji ekliyorum resme. Tesettürlü değil arkadaş vebal almayim

image

9 Cevaplar

+1 oy
önce (13,059 puan) tarafından

Kızımı bıraktım okula eve dönsemmi burda beklesemmi karar veremedim

image

önce (826 puan) tarafından

Kolay gelsin canim. Vakit yakınsa bekle . 2 gel git yapma sen bilirsin yinede🌸

önce (13,059 puan) tarafından
+1

5 te çıkıyor canım korkuyorum valla ondan bekleyecektim 

Rabbim esirgesin inşallah canim

önce (1,783 puan) tarafından
+1

ya sen ne ince dusuncelisin😂😂 posta girdim okumadan resim dikkatimi cekti gwj oldugunu biliyorum. elin ecnebisini niyesansurledin kainata yayio

zaten kendisi ona cok normal diyecekdim 😂 okudum post aciklamani🌸🌸🌸

Teşekkür ederim 🌸Olsun o kendi yayarsa yaysin. Herkesin defteri kendine. Ben yaymayimda. 

-Reklam-
+1 oy
önce (836 puan) tarafından

Oğlumu uyuttum iş yapıcam şimdi kara kara ne pişirsem diye düşünüyorum

+1

Kolay gelsin🌸

+1 oy
önce (1,388 puan) tarafından

Ve aleykümselam canimcim diyetmis spormus hic benim tarzim degil malesef canim istediginde yerim kendimi de bos yere yoramam 🤭 ama bugun saat 9 9 bucuk gibi cocugu asiya goturduk esimle benimde takibim varmis saglik ocaginda giderken parktan gectim kiz helal olsun memleketimin kadinina bi de turk milleti tembel derler cocugunu okula birakan kadinlar ellerinde biree su sisesi parkta yuruyus yapiyolar cok ozendim Allah icin ama ben o saatte hayatta o enerjide olamam 🤭 olsam da zaten zayifim iyice kururum diye yapmam ordan markete gittik bi kac bisey aldim eve geldik camasirlar cikmis hizli bi kahvalti yapip evimi toparladim balkona attik kendimizi cocukla o kum oynadi bende camasir serdim oturdum biraz canim sikildikca eve sariyorum geminiye balkonumu dekore ettirdim 

imagenasil sence suan bombos cocugun bisikleti falan var sadece su sandalyeleri katlayip kaldirsam yagmurda falan bisey olmaz heralde demirlerdeki yesillik de zaten yapay aman ne biliyim iste cenem dustu yine cocugu yatirdim simdi bende uzandim oyle azcik uyusak keske 

Sanada kolay gelsin canim . Ne güzel zayıf olmak❤️  Balkonuda inşallah böyle yaparsın çok güzel görünüyor resimde

önce (1,388 puan) tarafından
+1

Su donem masrafliyim bakslim daha iyileri srnin olsun canim 

Allah'ım olmayan kardeşlerimize nasip etsin inşallah. Balkon çok önemli ozelliklede yaz aylarında 

+1 oy
önce (16,937 puan) tarafından

Çok ince düşüncelisin 🌸

Bol eksiler olsun 

image

İlk oğun yedim ben de çoçuklari getirdim odalarina , uyumalarıni bekliyorum 

Erken (erken de9 😁) kalkınca güzel başladım güne 

image

Bitirmiştim normal su içerim biraz daha 

Bol eksiler olsun 🙏

Teşekkür ederim inşallah🌸Sanada kolay gelsin canim

Şirin 🌸 bu yemek yok tutuyor mu 

önce (16,937 puan) tarafından

Evet protein olarak da 30 35 gram civarında bayağı tok tutuyor yanında ayranla birlikte

ben piyaz seviyorum kuru börülceyle de yapıyorum o da güzel oluyor barbunyayı da deneyebilirsin

Bı deneyim teşekkür ederim🌸

+1 oy
önce (756 puan) tarafından

image

dıyet dıyet dıyet kafayı yıcem

Esma sanada kolay gelsin canim. Hep bı diyet halindesin. Spor yap grow jo çok etkili . 2 haftada 4 kg verdim. Halende devam inşallah 

+1

Bende 3.kılo 300 gram verdımde sankı cok yavaş gıdıyor ben direk sonuca gelmek istiyorum :(( 

Bu kiloyu 2 ayda almadık canim. Rahat olup uzun vadeye yayarak yaparsak yağdan gidip kalıcı olur 

+1

Akısına bıraktım rutin stressiz yavassa verecek bu sefer

+1 oy
önce (918 puan) tarafından

kolay gelsin canım benım spor yapmama zaman kalmıyor zaten gun ıcınde hıc oturdugum yok kız uyudugundada ders calısıyorum öyle işte 

Sağol canım. Sanada basarilar dilerim

+1 oy
önce (2,672 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

İkdun gece geldim eve ev göçüyor sadece 3 gün yoktum çamaşır çamaşır pertim çıktı su sofralar kaldı başım agriyo çok yoruldum bı duş Alicam sonrada kavaltilik hazırlar yeriz ay anam valla çok yoruldum sil süpür ve çamaşır dahası duruyo🥴🥴🥴

Kolay gelsin canim inşallah 🌸

+1 oy
önce (5,751 puan) tarafından

Abla özür diliyorum ama kaç yaşındasın acaba merak ettim 🥹 sanki öz ablammışsın gibi içtensin. Benim de bugün taşınma var oğlum gece uyutmadı ve durmuyor da aman aman nasıl yerleşeceğim Rabbim yardım etsin inşallah 

Estağfurullah canim benim 33 yaşındayım. Bende seni çok içten görüyorum.. Ah kuzum Allah yardımcın olsun yakınımda olsaydın bebeginede bakardım yemeginide yapardım inan." Rabbi yessir vela tuaassir rabbi temmin bil hayr" bol bol oku canim

önce (5,751 puan) tarafından

İlaç oldu bana, daha ev nanay yarısına yakını yerleşmedi sabahın köründe kalkmışım. Sans ya 11 gibi uyudum akşam ama oğlum kacıncıya kalkıyor tam uyuyor koyuyorum geri kalkıyor 🙄 benim en yakın dostum ve kendi ablam da 33 ler ondan geliyor bu yakınlık 😂

Canım benim sağlığın yerinde olsunda 2. 3 güne her işin biter Allah'ın izniyle❤️

0 oy
önce (4,698 puan) tarafından

image

balkonumdayim, terapi zamanım, sonra işlere kaldığım yerden devam edicem. 🌸 Bende alt karın egzersizi yapmak istiyorum ama yeterince istemiyorum heralde başlayamadim bir türlü 
+1

Sanada kolay gelsin canim. Başlıyorum diyip basla egzersize insallah

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kilo verme sürecinde evde spor yapmak gerçekten işe yarar mı?
Kilo verme sürecinde evde yapılan düzenli egzersizler, metabolizmayı hızlandırarak ve kas kütlesini artırarak yağ yakımını destekler. Özellikle ev ortamında yapılan kardiyo ve direnç egzersizleri, günlük kalori harcamasını artırarak kilo kaybı hedeflerine ulaşmanıza yardımcı olur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Diyet ve sporla sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verebilirim?
Sağlıklı bir kilo verme süreci, kişiye özel kalori açığı oluşturan bir beslenme düzeni ve haftalık en az 150 dakika orta şiddetli sporun birleştirilmesiyle sağlanır. Dengeli protein alımı, karbonhidrat kısıtlaması ve sürdürülebilir bir egzersiz programı uzun vadeli başarı için temel şarttır.
Spor yaparken kendimi daha dinç hissetmem için ne yapmalıyım?
Spor yaparken daha dinç hissetmek için öncelikle yeterli su tüketimi ve kaliteli uyku düzeni çok önemlidir. Egzersiz öncesi basit karbonhidratlar tüketmek enerji seviyenizi yükseltirken, düzenli spor yapmak zamanla vücudun oksijen kullanım kapasitesini artırarak daha zinde hissetmenizi sağlar.
Evde spor yapmaya başlamak için hangi ekipmanlar kullanılabilir?
Evde spor yapmaya başlamak için direnç bantları, hafif dambıllar, pilates matı veya vücut ağırlığıyla kullanılan spor aplikasyonları gibi pratik araçlar tercih edilebilir. Önemli olan ekipmandan ziyade, egzersizi günlük rutininizin bir parçası haline getirerek sürekliliği korumaktır.
Kilo verme sürecinde sporun vücut üzerindeki etkileri nelerdir?
Kilo verme sürecinde yapılan spor, vücudun sadece yağ değil kas dokusunu da korumasına yardımcı olarak daha fit bir görünüm sağlar. Düzenli fiziksel aktivite, insülin direncini kırmaya yardımcı olur, vücudu sıkılaştırır ve kilo kaybı sırasında oluşan sarkmaları minimuma indirir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 630 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde sweet rainbow (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,341 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Esmamirancinar (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,246 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 799 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,854 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,115 soru

24,586,676 cevap

362,760 kullanıcı

...