Bu kettle modelini daha önce kullanan var mı?

0 oy
144 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,513 puan) tarafından

kullanip memnun olan varmi

image

5 Cevaplar

+3 oy
önce (3,803 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Buna bohem tarzı [ Vintage ]kettle deniyordu.. bi imam hanımı arkadaşda görmüştüm. Övmüştü.diger klasik kettle tek farkı dış tasarımı..ikiside su kaynatıp benim fikrim bu😅

önce (100 puan) tarafından

Bi yoruma bu kadar katılabilirim.. Gerçekten normal fiyat kettle ile bu kettle da su kaynatmıyor mu içinden altınmı çıkarıyor yoksa 😊 görsele ve markaya aşırı takıntı varsa bunu alabilir ler 

önce (3,803 puan) tarafından

Tarz meselesi... bende merak edmişdim ama almadım... bi arkadaş kettledan  kapağı yok.. kaynatıyor  yeter deyince... vazgeçtim.. ikisininde ortası

-Reklam-
0 oy
önce (13,057 puan) tarafından

Bu markanın 2 ürününü aldım 2 sinide iade ettim sorunlu çıktılar 

0 oy
önce (844 puan) tarafından

Master chefre hep bunu kullanıyorlardı

0 oy
önce (7,444 puan) tarafından

Görüntü olarak çok güzel. O üstünde ki sapı öyle kazık gibi üstünde sabit duruyorsa hiç güzel değil . 

Bu modeller çok güzel bir bak derim

image

0 oy
önce (19,579 puan) tarafından

Pierre cardin çanta giyim için bir nebze ama elektrikli ürünlerde simbonun dayıoğlu canım

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Bu kettle modelini kullananlar memnun mu?
Kettle kullanıcı yorumları genellikle ürünün su ısıtma hızı, malzeme kalitesi ve kireçlenme yapıp yapmadığı gibi kriterlere göre değişiklik gösterir. Memnuniyet durumu, cihazın enerji tüketimi, otomatik kapanma özelliği ve kablo uzunluğu gibi teknik detaylara göre kullanıcı beklentilerini karşılayıp karşılamadığına bağlıdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Yeni kettle alırken nelere dikkat edilmeli?
Yeni bir kettle alırken dikkat edilmesi gereken en önemli özellikler; paslanmaz çelik veya BPA içermeyen gövde yapısı, hızlı kaynatma performansı ve güvenlik için susuz çalışma korumasıdır. Ayrıca ürünün watt gücü, su kapasitesi ve servis ağının yaygınlığı uzun vadeli kullanım için belirleyici unsurlardır.
Kettle alırken hangi özellikler daha önemlidir?
Kettle tercihi yaparken öncelikle cihazın su haznesinin kapasitesi, enerji verimliliği ve ergonomik tutma sapı gibi özellikler değerlendirilmelidir. Suyu hızlı ısıtması için en az 2000-2400 Watt gücünde modeller tercih edilmeli ve kireç filtresinin temizlenebilir olması kullanım kolaylığı sağlar.
Kettle neden kireçlenme yapar ve nasıl temizlenir?
Kettle içindeki kireçlenme, şebeke suyunun sertlik derecesine bağlı olarak oluşan mineral birikintileridir. Kireçlenmeyi gidermek için en doğal yöntem, kettle içine bir miktar beyaz sirke veya limon tuzu ekleyip suyla kaynatmaktır; bu işlem kireç tortularını kısa sürede çözer ve cihazı temizler.
Kettle kullanımı ömrünü uzatmak için ne yapılmalı?
Kettle ömrünü uzatmak için cihazı asla susuz çalıştırmamalı ve içindeki su tamamen bitmeden tekrar kaynatma işlemi yapmamalısınız. Düzenli aralıklarla kireç temizliği yapmak, ısıtıcı rezistansın aşırı ısınmasını önleyerek cihazın performansını korur ve elektrik tüketimini optimize eder.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 758 göst.
30 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gmzasya (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
6 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Elifli1 (1,166 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 189 göst.

Kategoriler

1,506,065 soru

24,585,999 cevap

362,728 kullanıcı

...