Eşim gün içinde beni hiç aramıyor, normal mi?

0 oy
719 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından

Eşiniz sizi gün içinde arar mi benim eşim bir işi olmasa aramaz o yüzden bugün hiç aramadı sormadı sizinde böyle mi

28 Cevaplar

0 oy
(2,524 puan) tarafından

Bende çalışan bi insanım. Çok normal bence 

-Reklam-
0 oy
(9,400 puan) tarafından

Bende oda çalışırken hep arardım hatta çocuk olmayınca sabah erkenden ise gittiği gibi arardı simdi gun içinde 2  3 defa arar yada ararım 

0 oy
(469 puan) tarafından

Arada oluyor canım, bazen gün boyu saat başı yazar bazen günde bir kez yazar. Muhtemelen yoğundur. Her zaman böyleyse tabi bilemicem

0 oy
(29 puan) tarafından

Bence normal benide eşim hiç aramaz gerçekten bişey olmadıysa 7 senedir evliyim baştan beri böyle yani ben sorun etmedim bende onu aramam zaten akşam eve geliyo herkesin karakteri başka tabi belliki sen biraz sorun etmissin

0 oy
(30,984 puan) tarafından

Telefon kullanmıyor iş yerinde 

0 oy
(14,075 puan) tarafından

normal tabii ki

0 oy
(1,953 puan) tarafından

Bazen ararız bazen aramayiz canim . Çok yoğun çalışınca mesaj atarız . Bazen bı emoji bile yeter birbirini bilene 

0 oy
(2,642 puan) tarafından

Birşey olmadığı sürece aramaz bende onu aramam yoğun çalışıyor zaten akşam eve gelecek oyalamaya gerek yok

0 oy
(1,054 puan) tarafından

Eşimin hiç vakti olmuyor aramaya sadece bişey söylemesi gerekiyorsa arar yada yazar yoğun olmasada aramaz ama ben sorun etmiyorum bunu

0 oy
(645 puan) tarafından

Benim ki arar sürekli arar her cani sıkıldığında 😂

(5,919 puan) tarafından

Yakın dostumun eşi öyle bazen yarım saatte bir arar 😂 hazır yazmışım cevabımı da ekleyeyim benim ki zaten eyaletler arası çalışıyor 10 günde bir eve geliyor o yüzden günde 4 5 kez konuşuruz belki daha fazla arada da mesaj. 

0 oy
tarafından

yok kız nerde şehir dısına gıttıgınde bıle ben aramasam 2 3 gun aramaz

(1,358 puan) tarafından

😂😂

0 oy
(10,444 puan) tarafından

Hasta olmadığım sürece, bir sıkıntı olmadığı sürece benimki de aramaz. Bence gayet normal çalışıyor sonuçta ve akşam zaten eve geliyor 

0 oy
(39,635 puan) tarafından

Benim de eşim hiç aramaz. Bende hiç aramam onu. 

0 oy
(1,358 puan) tarafından

Benimkide arar arada yada ben ararım arada normal yani sonuçta çalışıyorlar onlarda boş kalmıyor yani benim eşim öyle diğerlerini bilemem 

0 oy
(6,747 puan) tarafından

Bu durumda bile günde 1 kez çocuğu görmeye arar veya birşey sorcaksa 

0 oy
(10,003 puan) tarafından

Benim eşim esnaf günde abartısız 200 250 tlfn görüşmesi yapıyor artık illallah ediyor telefondan aramıyor keyfi beni hiç birşey olursa yada çocuklar hasta olursa arar o ayri

0 oy
(52 puan) tarafından

Yoğun çalışıyor telefona bakamıyor ama öğlen molasında arar mutlaka ya da bisey olursa iki ara Bi dere arar söyler kapatır ama işe giderken arar iş çıkışı eve gelirken arar konuşuruz 😂 aramadigi zaman da niye aramadın demem yoruluyor dinleniyor ya da arkadaş ortamındadir 

0 oy
(31 puan) tarafından

Ben normal karsılamam canım insan merak eder yani

0 oy
(2,094 puan) tarafından

Ne iş yaptigina bagli,ne is yapiyor.Gerci ne is olursa olsun aramasi lazim ya da mesaj 1 kere en azindan.

0 oy
(17,096 puan) tarafından

Vatsaptan yazışıyoruz önemli bir şey olmadıkça aramaz 

Hiç yazmadiysam aramadiysam arar bi şey mi oldu diye 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimin gün içinde beni hiç aramaması normal bir durum mu?
Eşlerin gün içinde birbirini araması tamamen çiftlerin iletişim alışkanlıklarına ve kişisel karakterlerine bağlıdır. Birçok çift iş yoğunluğu veya çalışma ortamı nedeniyle gün içinde iletişim kurmazken, bazıları kısa mesajlarla bağlantıda kalmayı tercih eder. Eğer bu durum ilişkinizin temelinde bir sorun yaratmıyorsa, sadece gün içinde aranmamak başlı başına bir ilişki problemi olarak değerlendirilmemelidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Gün içinde eşimin beni aramasını nasıl sağlayabilirim?
Eşinizden gün içinde haber beklediğinizi net ve nazik bir şekilde ifade etmek en etkili yöntemdir. Ona gün içinde kısa bir mesaj atmanın veya kısa bir arama yapmanın sizin için ne kadar değerli olduğunu hissettirirseniz, bu durum zamanla bir alışkanlığa dönüşebilir. Kendi ihtiyaçlarınızı suçlayıcı olmayan bir dille dile getirmek, beklentilerinizi karşılamasına yardımcı olacaktır.
Evlilikte gün boyu iletişim kurmamak iletişim kopukluğu mudur?
Gün boyu iletişim kurmamak, mutlaka bir kopukluk olduğu anlamına gelmez. Önemli olan eve geldiğinizde kurduğunuz iletişimin kalitesidir. Eğer akşamları birbirinize vakit ayırıyor, gününüzü paylaşıyor ve birbirinizi dinliyorsanız, gün içindeki sessizlik sadece iş temposundan kaynaklanan doğal bir durumdur. İletişim kalitesi, gün içindeki arama sayısından çok daha belirleyici bir faktördür.
Eşim sadece bir işi düştüğünde arıyor ne yapmalıyım?
Eşinizin sadece ihtiyaç duyduğunda araması, duygusal paylaşımdan ziyade iş odaklı bir iletişim tarzına sahip olduğunu gösterebilir. Bu durumu düzeltmek için ona sadece hal hatır sormak için aramanın ilişkinizi nasıl güçlendirdiğinden bahsedebilirsiniz. Karşılıklı olarak birbirinizi gün içinde kısa bir mesajla hatırlamak, aranızdaki duygusal bağı destekleyecektir.
İlişkilerde gün içinde iletişim sıklığı ne kadar olmalı?
İlişkilerde gün içinde iletişim sıklığı için belirlenmiş standart bir kural yoktur; bu durum tamamen çiftlerin ortak kararına ve konfor alanına bağlıdır. Bazı çiftler saat başı görüşmekten hoşlanırken, bazıları ise sadece akşamları görüşmeyi tercih eder. Sağlıklı bir iletişimde önemli olan, her iki tarafın da kendisini ihmal edilmiş hissetmediği ortak bir denge noktası bulabilmektir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 9,902 göst.
20 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde ElifNur61 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,248 göst.
0 oy
23 cevap 1,244 göst.
11 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde aysegulguleryuz (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 496 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,821 soru

24,648,061 cevap

366,153 kullanıcı

...